V86 Åby Solvalla » 27 feb. | Tobias Nilsson - Travstugan.se

V86 Åby Solvalla

Jag fortsätter på samma upplägg på analysen som förra veckan, en omgång som är lite favoritbetonad men på V86 kan ett par favoriter vinna och det blir ändå miljonutdelning!

Andelar köper du HÄR!

Omgångens bästa spik:

Avd 4: 4 El Fitzgerald

El Fitzgerald imponerade STORT på mig senast, en stor märr med en enorm styrka. Gör hon bara om prestationen från senast så är det ingen som slår Fitzgerald!

Omgångens kompletterande spik:

Avd 7: 8 Staro Leonardo

I ett lopp med spårtrappa så är nog Joakim Lövgren väldigt nöjd med spåret då han kunde fått ett bakspår. Leonardo är i sitt livs form och är startsnabb. Går ner ordentligt i klass och jag spikar! Enda motbudet tror jag är 2 Pane Vino som sett fin ut i ny regi, men tror inte han slår Leonardo!

Spelvärda skrällar:

Avd 3: 6 Victoria Lane

Victoria Lane, gick otroligt bra efter galopp senast och blev två trots galoppen. Jag hade planer på att chansspika "Victoria" men fegade ur. Se upp för Victoria!

Avd 5: 2 Tellus Face

Tellus face har inte fått det att fungera riktigt, men jag tror detta är en riktigt bra häst. Skulle han bara sköta sig så kan det bli svårt för storfavoriten att hinna fram.

Avd 1: 6 Calypso AM

Calypso AM är en ruggigt bra häst som för ett bra tag sedan varit ute mot självaste Nuncio. Jag misstänker att det kommer bli lite skrik på Calypso då det ryktas om ett ruggigt jobb. SE UPP!

Att tänka på:

  • Storfavoriten i andra avdelningen 2 Highspirit ska ha en bra chans, men senaste prestationen med galopp får mig att tveka och vill gärna gardera!
  • El Fitzgerald blir storfavorit och värmningen är väldigt viktig. Hon måste se spänstig och fin efter den senaste tuffa prestationen för att jag ska spika!
  • Vincent AS är en favorit i fara då han inte är säker i travet och tar gärna till galopp!

En andel kostar 100kr och den köper du genom att klicka på texten här!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips