V86 Åby Solvalla » 27 feb. | Tobias Nilsson - Travstugan.se

V86 Åby Solvalla

Jag fortsätter på samma upplägg på analysen som förra veckan, en omgång som är lite favoritbetonad men på V86 kan ett par favoriter vinna och det blir ändå miljonutdelning!

Andelar köper du HÄR!

Omgångens bästa spik:

Avd 4: 4 El Fitzgerald

El Fitzgerald imponerade STORT på mig senast, en stor märr med en enorm styrka. Gör hon bara om prestationen från senast så är det ingen som slår Fitzgerald!

Omgångens kompletterande spik:

Avd 7: 8 Staro Leonardo

I ett lopp med spårtrappa så är nog Joakim Lövgren väldigt nöjd med spåret då han kunde fått ett bakspår. Leonardo är i sitt livs form och är startsnabb. Går ner ordentligt i klass och jag spikar! Enda motbudet tror jag är 2 Pane Vino som sett fin ut i ny regi, men tror inte han slår Leonardo!

Spelvärda skrällar:

Avd 3: 6 Victoria Lane

Victoria Lane, gick otroligt bra efter galopp senast och blev två trots galoppen. Jag hade planer på att chansspika "Victoria" men fegade ur. Se upp för Victoria!

Avd 5: 2 Tellus Face

Tellus face har inte fått det att fungera riktigt, men jag tror detta är en riktigt bra häst. Skulle han bara sköta sig så kan det bli svårt för storfavoriten att hinna fram.

Avd 1: 6 Calypso AM

Calypso AM är en ruggigt bra häst som för ett bra tag sedan varit ute mot självaste Nuncio. Jag misstänker att det kommer bli lite skrik på Calypso då det ryktas om ett ruggigt jobb. SE UPP!

Att tänka på:

  • Storfavoriten i andra avdelningen 2 Highspirit ska ha en bra chans, men senaste prestationen med galopp får mig att tveka och vill gärna gardera!
  • El Fitzgerald blir storfavorit och värmningen är väldigt viktig. Hon måste se spänstig och fin efter den senaste tuffa prestationen för att jag ska spika!
  • Vincent AS är en favorit i fara då han inte är säker i travet och tar gärna till galopp!

En andel kostar 100kr och den köper du genom att klicka på texten här!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

ÄNTLIGEN är helgen med stort H här. Elitloppshelgen med fantastiska dagar och tävlingar. Pluggandet har varit igång en längre tid men när man fick ... Läs travtips

Elitloppslördagen håller som vanligt god klass! Det är V75-finaler och Harper Hanovers som förgyller vår lördag och här är tidiga tanken! ... Läs travtips

Dagen är här! Elitloppet 2019 ska avgöras och inom V75-spelet körs försöken! Därtill kryddas omgången med Elitkampen.Här är tidig analys av ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips

Hon har imponerat stort på mig den här säsongen. I Elitloppet kan hon sluta topp 3!Det är riktigt kul att ett sto är med och slåss mot toppstjärnorna ... Läs travtips