V86 Åby Solvalla » 27 feb. | Tobias Nilsson - Travstugan.se

V86 Åby Solvalla

Jag fortsätter på samma upplägg på analysen som förra veckan, en omgång som är lite favoritbetonad men på V86 kan ett par favoriter vinna och det blir ändå miljonutdelning!

Andelar köper du HÄR!

Omgångens bästa spik:

Avd 4: 4 El Fitzgerald

El Fitzgerald imponerade STORT på mig senast, en stor märr med en enorm styrka. Gör hon bara om prestationen från senast så är det ingen som slår Fitzgerald!

Omgångens kompletterande spik:

Avd 7: 8 Staro Leonardo

I ett lopp med spårtrappa så är nog Joakim Lövgren väldigt nöjd med spåret då han kunde fått ett bakspår. Leonardo är i sitt livs form och är startsnabb. Går ner ordentligt i klass och jag spikar! Enda motbudet tror jag är 2 Pane Vino som sett fin ut i ny regi, men tror inte han slår Leonardo!

Spelvärda skrällar:

Avd 3: 6 Victoria Lane

Victoria Lane, gick otroligt bra efter galopp senast och blev två trots galoppen. Jag hade planer på att chansspika "Victoria" men fegade ur. Se upp för Victoria!

Avd 5: 2 Tellus Face

Tellus face har inte fått det att fungera riktigt, men jag tror detta är en riktigt bra häst. Skulle han bara sköta sig så kan det bli svårt för storfavoriten att hinna fram.

Avd 1: 6 Calypso AM

Calypso AM är en ruggigt bra häst som för ett bra tag sedan varit ute mot självaste Nuncio. Jag misstänker att det kommer bli lite skrik på Calypso då det ryktas om ett ruggigt jobb. SE UPP!

Att tänka på:

  • Storfavoriten i andra avdelningen 2 Highspirit ska ha en bra chans, men senaste prestationen med galopp får mig att tveka och vill gärna gardera!
  • El Fitzgerald blir storfavorit och värmningen är väldigt viktig. Hon måste se spänstig och fin efter den senaste tuffa prestationen för att jag ska spika!
  • Vincent AS är en favorit i fara då han inte är säker i travet och tar gärna till galopp!

En andel kostar 100kr och den köper du genom att klicka på texten här!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Ikväll är det norrländska Bodentravet som ger oss V64-omgången. Spikarna är två klasshästar från Ingemar Hultqvist som båda levererar.Selmer I.H. ... Läs travtips

Nå besøker vi vårt vakre naboland igjen...Norge og Momarken! Jag kan inget annat än tycka lite extra mycket om omgångarna i Norge, kan ju ha att ... Läs travtips

Förra lördagen spelade vi in drygt 30.000kr på mina andelar och en fin slant tillbaka.  Denna helgen siktar vi riktigt högt. Jag har plöjt ... Läs travtips

Hei og velkommen til meg! (Hej och välkommen in till mig) "NEEEJ!" Skriker många om denna omgång, köp en lott istället, lika bra att va spelledig i ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips