V86 Åby - Örebro » 21 maj | Tobias Nilsson - Travstugan.se

V86 Åby - Örebro

Bästa travveckan på hela året. Elitloppsveckan och först av allt är V86. En omgång som blir lite av ett antiklimax då omgångarna som kommer till helgen är ren travporr.

Andel köper du som vanligt genom att klicka här!

Omgångens bästa spik:

V86-6: 3 SOLKATTENS CHIRON

Visserligen är Solkattens omgångens största favorit. Han har fyra rakar segrar och kan nu i ett svalt motstånd fixa sitt s.k "staket". När Kent's Laddie ströks så finns det inget motstånd. SPIK! 

Omgångens näst bästa spik:

V86-3: 11 EPPUR SI MUOVE

Eppur var tvåa bakom en av Conrad Lugauers bättre hästar nämligen Admirer. Gången innan dess vann han på ett mycket bra vis. Det är ett sämre utgångsläge här, men loppet håller väldigt låg klass. Jag chansar och spikar!

Spelvärda skrällar:

V86-2: 8 MONFALCONE

Monfalcone har fler än jag jagat och jag har garanterat fått fler gråa hårstrå på min snart trettio-åriga skalle. Med det sagt så fortsätter jag min jakt efter Monfalcone. Med lite tur så kan han skrälla här.

V86-5: 1 TENGIL FACE

Tengil Face är en häst som blandar och ger. Skulle han gå iväg felfritt och lyckas hålla ledningen så tror jag han leder väldigt länge till en bra spelprocent! Här kan det vara läge att spela v/p då oddset kommer vara bra!

V86-7: 9 ARAPAHO GHOSTDANCE

Denna Raja Mirchi-son är betydligt mycket bättre än vad spelarna verkar tro. Jag vet att Kolgjinis håller han väldigt högt och senast på hemmabanan Jägersro fick han visa lite av sina kvaliteér. Fem procent i skrivande stund är i underkant och jag var väldigt länge inne på att spika. Nu är det DD-spik istället!

En andel kostar 100kr och den köper du genom att klicka på texten här!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.