V86 19 december, Återigen klurigt! » 19 dec. | Tobias Nilsson -…

V86 19 december, Återigen klurigt!

Hej på er! 

Snacka om att självförtroendet är på topp! I lördags satte jag 2 av mina 3 system (det tredje ett specialsystem) och lyckades spela in totalt över 200 000. I måndags fortsatte jag smida medans järnet var varmt och fick in några trevliga vinnare bland annat Gullabo Däck Bling till 25 gånger och hela 9 gånger på plats! 

V86 är världens bästa streckspel men jag själv har inte alls fått det att fungera lika bra som på V75, vet inte om det bara är tillfälligheter eller om jag i ärlighetens namn lägger betydligt mer tid på V75, kanske en kombination?

V86-1:

Hela V86-omgången är riktigt klurig och svårlöst med några riktigt svåra lopp. Redan här i första avdelningen får vi ett lopp med lågklass således mycket svårt att bena ut! 10 Candy Lane är väl den som är vettigast att ranka etta då hästen är stark och rejäl. 11 La Rosetta är också tidig på kupongen. Men oavsett så måste man nog strecka ett gäng här!

Rank: 10-11-1-3-5-9

V86-2:

Här kommer jag chansspika 1 Counterfeightr på mitt lilla system, hästen stod för en strålande avslutning sist och han har blivit betydligt stabilare på sistone och jag rankar honom som KLAR etta och tänkbar spik även på det större. Jag "fejklåser" på det större med storfavoriten 3 Lexington Hall som jag inte alls tagit till mig riktigt ännu och jag tror inte hästen är lika bra med skor som barfota.

Rank: 1-3

V86-3:

Omgångens största favorit kommer redan i avdelning 3 och det är väl egentligen bara sig själv emot för 3 Global Withdrawl. Jag tror han kan vinna detta med en kortare galopp. Withdrawl har varit ute mot de bästa treåringarna och tillhör en av de bättre så det MÅSTE vara toppchans här! SPIK! Lite intressant är att 6 Rudisha startar här igen och hästen startade så sent som i lördags på V75, hästen får verkligen jobba för maten!

Rank: 3 Reserv: 6-5

V86-4:

Svante Båth kommer garanterat styra utdelningen denna omgång då han selar ut hästar i Sundsvall som i Stockholm. Här har han ännu en favorit med god chans på seger i form av 1 Global Wizard som har fått ett bra läge och trots att han varit sjuk så tror jag han blir svårslagen felfri. Jag vill dock ha med 11 Iglesias Boshoeve som imponerat på mig och detta kan nog bli en hygglig häst.

Rank: 1-11-5

V86-5:

Ett stayerlopp där vi har två extra volter vilket gör det hela lite intressant, men även här tycker jag Svante Båth sitter på "leken" med 11 Global Unlimited som är van att springa på V75 och betydligt tuffare motstånd. Det kanske är så enkelt att han bara vinner detta? Jag vill dock varna för 7 M.C.C Orlando som står 20 meter bättre till och har två raka segrar, skulle han dessutom komma till ledningen så säljer han sig dyrt! 2 Fullpoint är väldigt stark och det ska bli intressant att se hur hästen står sig mot detta motstånd för sköter han sig så blir han en riktig utmanare.

Rank: 11-7-2-4

V86-6:

Treåringslopp som är svårlöst! Det kommer bli mycket skrik på 5 Ceasar F.C och anledningen stavas Jänkarvagn ffg. Mår lite illa när en häst blir "upphajpad" bara pga en sådan utrustningsändring. Givetvis har Ceasar en bra chans ändå men vågar nästan slå vad om att han kommer skrikas ut överallt. Jag rankar 7 Idun A'Lir etta som är ett sto som oftast tävlar mot sig själv, en stamtavla som borde innebära klass, Maharajah pappa och Pine Chip morfar det är väl därför hon är lite snurrig och het, men när hon fungerar så är hon svårslagen! 4 Fairytale Sisu är en finsk gäst som också är välstammad och jag tycker att detta sto också kommer bli svårslaget och när finnarna åker över sundet brukar det innebära att dom tror på bra chans. Totalt streckas åtta ekipage!

Rank: 7-4-5-8-11-10-9-6

V86-7:

Likt den sjätte avdelningen så är sjunde också ganska svårlöst då de bästa hästarna 9 Nobel Amok och 10 Vic De Lux har fått tråkiga utgångsläge. Trots det har jag dom i topp på min ranking. 4 Eder Bob tycker jag man ska passa då han fått ett bra läge och ska eventuellt köras i ledningen och därifrån är han tuff! Strecka på är min rekommendation.

Rank: 9-10-4-5-6-7-2

V86-8:

Avslutningen är en ojämn historia där jag tycker det står mellan 4-5 hästar och jag väljer att spika 4 Fame Boko som har en kuslig spurt som jag hoppas att Per Lennartsson sparat för då blir han svårslagen! Motstånd saknas såklart inte men en rolig spik i en svår omgång!

Rank: 4 Reserv: 10-2


Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips