V75 Solvalla Lördag » 28 sep. | Tobias Nilsson - Travstugan.se

V75 Solvalla Lördag

Denna helg har vi två V75-omgångar att sätta tänderna i. Lördagens omgång är finaler och fina lopp således. Söndagen är Kriteriet och då har vi ännu bättre lopp att njuta av.

Lördagens omgång tycker jag är favoritbetonad och ATG vill väl ha in fler jackpottpengar till sin superstora jackpott. 

Jag kör bara med en spik på det stora och hoppas att det faller någon favorit. Ett system som jag tycker känns bra på förhand är mitt "Alla x Alla slutet" som känns vettigt en sådan här omgång.

V75-1:

Här får vi se 6 Laskari igen som varit brutalt bra i sina två senaste starter. Nu kommer han bli storfavorit och segerchansen är givetvis god, men jag vill ändå gardera då det finns andra hästar att spika i omgången. 10 Esprit Sisu var också ruggigt bra senast och till en trevlig procent är det en rolig outsider. 1 Exclamation Mark är startsnabb och tar nog hand om ledningen initialt sen är frågan om "Uffe" släpper. 4 Ural är en framtida topphäst och också ett tidigt motbud.

Rank: 6-4-10-1

V75-2:

4 Who's Who är omgångens största favorit och det krävs en större galopp för att han ska förlora det här. Träningsrapporterna är goda och jag spikar. Skulle man gardera så får man strecka på. Jag vill varna för 8 Vainqueur R.P som är en outsider här men som alltid går riktigt bra i Sverige.

Rank: 4 Reserv: 8-7

V75-3:

Jag tycker det finns en spelvärd spik här i form av 3 Villiam. Givetvis är det ett osäkert kort då han inte fungerat lika bra i år som ifjol. Senaste galoppen blev han lite het och hoppade i starten, inför den starten var det goda rapporter från Stall Nurmos och till denna start är det lika fina rapporter och jag tror och hoppas att det är sista gången vi får under 40% på Villiam. Jag dubblar det stora systemet med 4 Chianti som varit fantastiskt bra och var heroisk bakom Who's Who.

Rank: 3-4

V75-4:

Här finns också en tänkbar spik och det är favoriten 1 Rajah Silvio som är startsnabb och vart riktigt bra hos Björn Goop. Jag vill däremot gardera då det inte är helt säkert att det blir spets då Bergh lär ladda från start med 3 Logo Light och då kan det bli svårare för Rajah Silvio. 2 All Star skrällvann senast och var tapper, nu är han bortglömd igen och för mig ett tidigt streck. En annan skräll som ska streckas är 9 Starforlife Palema som förvisso fick stryk av Rajah Silvio från liknande läge senast, men jag tycker det är ett måstestreck.

Rank: 1-4-2-9-11-7-3-5-6

V75-5:

Likt den fjärde avdelningen så streckar jag 9 ekipage. Högst segerchans bedömer jag 2 Knifetown Winner ha. Senast var han tapper som tvåa och då körde Westerholm hela loppet med punktering. Här blir det spets och sen får dom andra vara bra. 4 Toddler har varit fantastiskt bra i år och måste streckas. Att 8 Raja Ribb bara är spelad till 2% är för mig ett stort skämt, senast var han fantastiskt bra och var urtapper och hade Westholm kört normalt och inte pressat på Raja Ribb så hade Raja Ribb vunnit plättlätt. 1 Mr Golden Quick är riktigt bra men är ingen startraket och kan få det lite tufft från innerspåret. Jag tycker man spikar Knifetown Winner eller streckar på!

Rank: 2-4-8-1-3-5-6-7-9

V75-6:

Ett riktigt bra långlopp där 15 Carabinieri är ensam från sitt 60 meters tillägg och har gått tider som ska räcka för vinst. Jag vill däremot ha med den troliga ledaren och skulle 7 Athos Race få styra loppet för mycket så kanske det kan bli för långt fram för Carabinieri. Dessa två räcker långt och jag tror inte dom andra "tanksen" räcker till.

Rank: 15-7

V75-7:

Det finns tre scenarion i detta lopp. Det första är att 1 Handsome Brad spetsar lätt och leder loppet från start till mål. Det andra är att 2 Antonio Tabac tar ledningen och leder från start till mål. Det tredje scenariot är att det blir lite körning och då bjuder man in dom andra hästarna. 3 M.T Joinville närmar sig toppform och denna tank ska inte nonchaleras. 9 Trinity Lux är mitt drag i omgången och snart måste han få vinna. Här har han fått ett bra utgångsläge och kommer få ett lopp i rygg och hittar Kevin Oscarsson ut så kan han segerstrida.

Rank: 1-2-3-9-6-5

Systemet är på 7776 rader och en andel kostar 175 kr. Jag har även billigare andelar som bygger på denna rank! Andel köper du HÄR!


Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips

På söndagen är det fyraåriga stonas stora dag. Stochampionatet 2019 ska avgöras och i övrigt fin klass på omgången!Din andel hittar du ... Läs travtips