V75 Romme JACKPOTT! » 2 nov. | Tobias Nilsson - Travstugan.se

V75 Romme JACKPOTT!

Vilken omgång vi har framför oss! Denna omgång är kryddad med en riktigt fin jackpott och omgången är dessutom riktigt svårlöst! 

När man spelar andelsspel ska man ha klart för sig att man som spelläggare har två läger, ett läger där man är nöjd att man är med på ett system som sätter sjuan och skiter i utdelningen. Ett annat läger vill vara med i ett större system med potential för de högre utdelningarna och bryr sig inte om man missar sju rätt om det är låg utdelning. 

Jag har till denna omgång spikat emot omgångens största favorit och anledningen till det får ni läsa er till.

En annan rolig grej att just denna omgången satte jag sjuan på förra året och utdelningen var helt okej då.

V75-1:

Allt handlar om 2 Xanthis Brazil vaknat på rätt sida och kommer iväg från start, skulle han komma iväg så tror jag det är en toppchans. Men när det som sagt är jackpott så måste man gå för de högre utdelningarna! 3 R.K Rapida är startsnabb och ett måstestreck på min kupong. 6 Sebastian Hall är en tuffing som jag tror faktiskt kan komma till ledningen och därifrån säljer han sig dyrt. Totalt streckas sex hästar!

Rank: 2-3-7-6-10-5

V75-2:

Här finns omgångens största favorit i form av 10 Ural. Ural som varit makalöst bra och även jag fattar att han har en rimlig segerchans. MEN det är kortlopp och spår 10, då krävs det en riktigt jäkla bra prestation för att ta ner ledaren 3 Brothers in AM som från ledningen kommer springa en låg 10 tid. Jag vill påstå att ”Brorsan” som han kallas leder detta runt om och skulle Ural bara vara bäst så får jag väl missa och jobba in fler storfavoriter! OMGÅNGENS BÄSTA SPIK!

Rank: 3 Reserv: 10-9

V75-3:

Även här i gulddivisionen får vi en stor favorit och det är 7 Heavy Sound som varit helt otroligt bra och senaste prestationen är det få hästar i världen som gör om. Det låter kanske knäppt att gardera Heavy Sound efter en sådan prestation, men jag har fått feeling att han kan få tufft från sitt sjunde spår. 5 Attack Diablo kommer från en riktigt bra prestation från Finland och han är ruggigt startsnabb och från ledningen kommer han springa en låg 10 tid kanske t.om under och då krävs det en sådan där ruggig prestation av Heavy Sound igen. 8 Caid Griff hoppade sist men det verkligen lös form om hästen och han blir lite bortglömd här. 9 Milligan School har slagit Readly Express och även han har varit makalöst bra. Dessa fyra hästar tycker jag höjer sig över resten och det borde stå mellan dessa.

Rank: 5-7-8-9

V75-4:

Omgångens kallblodslopp kommer i fjärde och det är enligt mig det svåraste av alla loppen. 2 Finseth YR blir favorit och ska väl vara favorit då han har högst segerchans, men det är för mig absolut ingen spik. 7 Kong Henry har bra tider och form vilket gör han till ett måstestreck! 14 Bellfaks låter det väldigt optimistiskt från stallet och det gör att han måste streckas trots sina dubbla tillägg. Även 15 Bilbo B.S måste med på lappen trots sina dubbla tillägg. Jag rekommenderar att man streckar så många man har råd med och jag har ”bara” råd med 9 hästar.

Rank: 2-7-14-15-9-5-8-11-13

V75-5:

Jag har sedan startlistorna publicerades gått och hoppats på att 3 Highland Park inte skulle bli så hårt betrodd då jag tänkt spika honom. Nu är han bara spelad till 15% och jag tror att han spetsar sen är det ingen som rår på denna Love You son. Spets och slut, SPIK!

Rank: 3 Reserv: 12-4

V75-6:

En riktigt bra silverdivision där 4 Erik Sting står lite på tur för seger, men jag tycker han möter några riktigt bra och det är absolut inte säkert på att han tar ledningen eller får den. 3 Chief Orlando kan vara en rolig spik på ett mindre system då han är i sitt livs form och nu med Björn Goop i sulkyn så måste jag bara varna och ranka honom etta. 5 Mr Golden Quick har varit bra hela året och får inte nonchaleras. 9 Speedy Foxy Vicane har toppform och kan få ett riktigt bra lopp!

Rank: 3-4-5-9-2

V75-7:

Vi avslutar omgången med ett lopp över 3140 meter där favoriten blir ständigt överstreckade 13 On Track Piraten. Alla hyllar hästen oavsett insats och givetvis är han en bra reklampelare för sporten. Jag själv tillhör den skaran som alltid tycker han är överstreckad och övervärderad och även här tror jag faktiskt att han får mycket svårt att vinna. KLAR första häst hos mig blir istället 8 Bucks to Burn som senast var storfavorit på V86 och jag tror att han har toppchans här. 7 Sir Henry P.Hill var den som slog Bucks to Burn senast och han var riktigt riktigt bra. 10 Corroded är en häst jag gillar och som blir helt bortglömd här! Totalt streckas sju hästar!

Rank: 8-7-10-13-11-12-14

Systemet är på 7650 rader och en andel kostar 175 kr. Detta system är ett system som går för jackpotten! Dom som säger att dom har ett jackpottsystem och spikar två storfavoriter är helt ute och cyklar enligt mig.

Andel köper du HÄR!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Petri Puro selar åter ut sin Burning Man som jag den här gången tror strider om det igen. Senast föll Burning Man i galopp på V75 där han ... Läs travtips

Nå besøker vi vårt vakre naboland igjen...Norge og Momarken! Jag kan inget annat än tycka lite extra mycket om omgångarna i Norge, kan ju ha att ... Läs travtips

V75 kommande helg körs från norska Momarken.Här är tidiga analysen av omgången, med bland annat Pastore Bob!V75-1 2 Moruga är bättre än vad han ... Läs travtips

Förra lördagen spelade vi in drygt 30.000kr på mina andelar och en fin slant tillbaka.  Denna helgen siktar vi riktigt högt. Jag har plöjt ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips