V75 Örebro 5 Maj! Kihlströmshow? » 3 maj | Tobias Nilsson -…

V75 Örebro 5 Maj! Kihlströmshow?

Då var det dags för en analys till V75, lite tidigare än vanligt då jag under fredagen ska köra ner till Skåne för att senare under natten åka ner till Tyskland.

Jag vill även passa på att nämna att på Måndag runt 11:00 ska Travstugans andelshäst Staro Nashville gå sitt första banjobb inne på Jägersro.

Oerhört spännande och jag kommer givetvis att vara på plats och det kommer att dyka upp massa bilder och info här på hemsidan efter denna nervkittlande händelse!

Omgången på Lördag ser på förhand ut att bli riktigt spelvärd och jag tror att man kommer bli belönad om man prickar sju rätt, mitt system kommer som vanligt att vara ett system som går för de större utdelningarna!

Det man kan ha i åtanke är att denna omgång förra året så vanns 6 av 7 lopp från ledningen så det är mycket vunnet om man kommer till ledningen.

En andel kostar 100kr och den köper du genom att klicka HÄR!


V75-1:

Wow, vilken stoelit vi har i landet och detta lopp är omgångens höjdare. Jag är dock väldigt förvånad över vem som är favorit och det är Redéns 1 In Toto Sund som gjort en start i Sverige i år och den var inget att skriva hem till mor och far om. Jag tycker inte hästen ser som bäst ut och jag tror det behövs fler lopp innan hon kommer prestera på topp. 2 I Love Paris rankar jag etta som hade en fantastisk fjolårssäsong och som nu har två lopp innanför västen och formtoppen måste vara nära! Tvåa rankar jag skrällen 4 Indoor Voices där man ska rycka skorna,jänkarvagn med mera och stall Walmann räknar med en topprestation! En häst jag säkert nämnt hundra gånger är 7 Firewire, men jag är barnsligt förtjust i detta vackra sto som bara blir bättre och bättre. 9 Anna Mix vann på ett imponerande vis i monté för en vecka sedan och detta är väl ett av planetens starkaste ston. Ett annat starkt sto är 6 Bula Bula Am som förmodligen kan hålla samma tempo hur länge som helst. Jag streckar alltså alla hästar här och hoppas att vi inleder omgången med en skräll!

Rank: 2-4-7-9-6-1-3-8-5

V75-2:

Som min titel på analysen tyder på så kan det bli så att Örjan Kihlström får en toppendag på jobbet, han sitter upp bakom riktigt bra hästar som dessutom lottats till bra startspår. Här ska han styra 3 Michelangelo Ås som står på tur för en vinst nu efter två raka andra placeringar. Nu möter Redéns fina travare inget vidare motstånd och det måste vara en toppchans här. Den enda som skulle kunna hota är om 1 Baron Gift står för en topprestation och lyckas hålla sig i trav, men häst mot häst så är Michelangelo Ås en bättre häst. SPIK!

Rank: 3 Reserv: 1-9

V75-3:

En gulddivision där vi åter igen har en väldigt konstig favorit i form av Reijo Liljendahls 5 Shadow Woodland, många analyserar att det är spets och slut här men jag säger SYN! 1 Target Kronos är ruggigt snabb ut och Ludde kör ju som om hästen är jagad av slaktbilen. 3 Charrua Forlan är också startsnabb och jag tror att detta är den troliga ledaren och Hans-Owe kan faktiskt leda detta runt om. Stefan Melanders stall går som tåget just nu och här selar han ut två riktiga kanoner där 7 Volstead troligtvis jagar en Rosa biljett dvs en elitloppsinbjudan. Jag räknar med en topprestation och jag skulle inte bli förvånad om Volstead vinner detta lätt från dödens! 2 Milligan's School är också från Tarzan och även här förväntar jag mig en topprestation och just nu är ekipaget extremt spelvärt till 1%. 9 Digital Ink tränas av Robert Bergh men ägs av Tarzan, senast var Digital Ink inte bra och man har kollat upp hästen men inte hittat något fel.

Rank: 7-3-2-5-9

V75-4:

Fjärde avdelningen är riktigt öppen och det krävs många streck för att känna sig säker. Jag är kusligt förtjust i 9 Milliondollarrhyme som har en stamtavla som många drömmer om, Ready Cash som pappa och trefaldige miljonärskan Nursery Rhyme som mamma. Denna kombination borde ju såklart bli guld. Milliondollarrhyme har inlett karriären lovande men senaste starten stör mig då han inte riktigt fungerade och efter den starten har han fått en liten vila. 3 Vikings Preacher är en fin travare men likt många Pastor Stephen avkommor så saknas det vinnarskalle, nu blir det däremot kuskförstärkning i form av världens bästa Björn Goop. Hemmahoppet 2 Aramis Race är ingen dålig häst som senast galopperade men innan dess har han gjort bra prestationer och har toppform här och till 2% måste han streckas! 6 Loke Survive som senast hade ett tråkigt tolfte spår men som avslutade sylvasst och visade ett formbesked. Den troliga ledaren är 5 Bo C och detta är en häst som vunnit på V75 från ledningen innan och är förvånad att han inte är spelad mer (16% i skrivande stund) och jag tror han kommer vara favorit när bilen släpper fältet. Som jag nämnt så har ju Stefan Melander toppform och det känns som att man måste strecka alla hästar han tar ut här är det 10 Output Pressure som senast vann på ett extremt övertygande sätt med en 1.09,5 avslutning.

Rank: 9-5-10-3-6-2-4

V75-5:

Omgångens mest ihåliga lopp och det är i bronsdivisionen. Det finns enligt mig bara 2 högst 3 som kan vinna detta och omgångens största favorit hittar vi här och det är Svante Båths 4 National Prince och även här kör Örjan Kihlström. Det som gör att jag inte spikar är att det är väldigt många "g" i raden men senast höll han ihop travet och såg bra ut. Det enda som kan fälla National Prince är han själv. Skulle han fela så kommer Björn Goop vara snabb och gasa sig till ledningen med 7 Ragazzo Da Sopra och därifrån är det spets och slut. Den tredje hästen som kanske kan blanda sig i är 2 Sugar Daddy som nu är nära formen efter två lopp i kroppen.

Rank: 4-7

V75-6:

Ett riktigt bra Klass 1 försök där jag kommer spika mig ur "sörjan" då jag hittat en häst som vinner detta hur lätt som helst från dödens och det är 3 Sir Henry P.Hill som senast startgalopperade i volten och ställde sig igen och satt fast med RUBBET kvar! Här kommer hans stallkamrat 4 Urgent Call köras till ledningen sen kommer Örjan lägga sig utanför och styra loppet för att sen bara stega förbi på upploppet. Sir Henry är betydligt starkare och bättre än sina konkurrenter så jag tycker detta är OMGÅNGENS BÄSTA SPIK till en härlig procent om inte alla andra också inser hur mycket bättre Sir Henry är!

Rank: 3 Reserv: 4-7

V75-7:

Örebro International som är ett lopp över 3140 meter med hela 400 000 kr till vinnaren och givetvis har det lockat riktigt bra hästar. Från dubbla tillägg hittar vi 14 Call Me Keeper som tveklöst är bästa hästen i fältet och omgången. Senast stegade han undan på ett imponerande vis i Seinäjoki Race och inkasserade därmed nästan 700 000 kr. 2017 deltog Call Me Keeper i världens tuffaste lopp Prix D' Amerique. Trots dessa meriter så väljer jag att gardera honom då dessa dubbla tillägg kan strula lite på en bana som Örebro. 4 Pacific Face är oerhört stark och till 5% måste jag ha med honom på kupongen då det är den troliga ledaren. På 20 meters tillägg hittar vi Björn Goops 12 Bryssel som senast var tapper efter galopp. 11 Qahar Q.C har ju varit lite av en snackis nu under våren och detta är också en ruggigt stark häst och vi alla såg väl vad brorsan Sir Q.C gjorde i tisdags? Jag streckar sju hästar och hoppas att Call Me Keeper har en lite sämre dag på jobbet. Det ska även bli oerhört intressant att se hur många lopp Örjan vinner?

Rank: 14-12-11-13-4-5-8

Systemet är på 4410 rader och som vanligt kostar en andel 100kr och den köper du givetvis HÄR!


Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Äntligen är helgen här som man gått och väntat på hela året, Elitloppshelgen! På lördag är det V75 finaler som gäller och det vankas såklart ... Läs travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

ELITLOPPET 2020 ÄR ÄNTLIGEN HÄR! Heeej där och välkommen in till mig Återigen lyckades vi med bedriften att smälla in andelen som baseras på denna ... Läs travtips

V75 1 Jag inleder denna fina V75 omgången med en fin spik i form av 4 Double Exposure. Hästen är en undantagshäst som likaväl hade kunnat vara med i ... Läs travtips

Då sparkar vi igång elitloppshelgen med v75 på Solvalla. Otroligt spännande och kluriga lopp att bena ur men jag tycker att jag har riktigt bra koll ... Läs travtips

Årets höjdpunkt är här, Elitloppshelgen. Lördagens V75 från Solvalla innehåller riktigt fina hästar och vi bjuds på högklassig underhållning. Här ... Läs travtips

Nu börjar det verkligen brännas under fötterna och pulsen börjar stiga, dan före elitloppet 2020! Jag hoppas ni är lika laddade som mig inför denna ... Läs travtips

Elitloppshelgen stundar med världsstjärnor till start! På med hatten och dags att bänka sig framför Tv4 och eller ATG LIVE. Min personliga ... Läs travtips

15 Moni Viking kommer att bli stor favorit och imponerade verkligen vid debuten för Björn Goop. Men jag ha hittat en mycket intressant motbud som ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips