V75 med Jubileumspokalen. » 14 aug. | Tobias Nilsson - Travstugan.se

V75 med Jubileumspokalen.

I mitt tycke är Jubileumspokalskvällen en av årets absolut största höjdpunkter. Kvällen är paritet med Elitloppssöndagen.

Omgången ser oerhört spelvärd ut och jag har två otroligt spelvärda spikar. Jag tror även det kan bli bra betalt.

> > > > Tryck HÄR för att komma till mina andelar < < < < 

V75-1:

Queen L:s Stolopp har lockat flera riktigt bra ston. Tyvärr har det skett två strykningar som ändrar loppet lite. Förstarank för mig är Stonewashd DIamant som är stenhård och den som fått bäst spår. Bakom lurar Ultimaluna Grif. Jag hoppas att det kan skrälla här och streckar sex hästar.

V75-2:

Ett svårlöst kallblodslopp där jag väljer att spika mig ur "problemet". Troll Solen kommer från Norge och senast i de Norska Mästerskapen fick han stryk med tre tiondelar av Odd Herakles. Han går ner i klass och jag spikar!

V75-3:

Europa Mästerskapen för ston, jag kommer strecka sju ekipage här då jag tycker det är oerhört jämnt. Mellby Free blir hårt betrodd, men jag vill nämna att hon varit struken på grund av en förkylning, dessutom är läget klurigt och jag finner henne överspelad. Gina Schermer har fyra raka segrar och får därmed bli min tipsetta.

V75-4:

Jag har blivit förtjust i Quarcia som Kim Moberg körde lite för sent med i Stochampionatskvalen och hon tillhör de bättre fyraåriga stona i landet och nio procent är i underkant! Använder bläck till fyra streck!

V75-5:

Om man bortser från Jubileumspokalen, tycker jag nog att detta treåringslopp är kvällens höjdpunkt! Obesegrade Ecurie D. mot Kolgjinis nya stjärna Upset Face kommer bli en härlig duell att beskåda. Jag streckar även Zabul Fi som har riktigt bra fart som kan räcka om de två förstnämnda kör mot varandra.

V75-6:

Årets upplaga av Jubileumspokalen kan vara den bästa någonsin? Jag tänker spika och det är inte chanslöse favoriten Who's Who. Villiam vann Kriteriet på ett mycket imponerande vis som dessutom innebar ett världsrekord. Efter det strulade det och han var utdömd av alla experter. I Europaderbyt på Vincennes skulle han vara chanslös. Han var sådär äckligt bra igen och bara krossade eliten. Nu har Muscle Hill-sonen fått ett lopp i kroppen efter vila och jag tror han krossar igen och spikar till 14 procent!

V75-7:

Avslutningen är ett stayerlopp över tre varv där jag tycker det finns många spelvärda hästar. Gideon H Renka blir mitt första streck. Börjar han bara fungera tror jag han med lätthet håller undan för de andra i loppet. Jag har bläck kvar i pennan till nio streck!

En andel kostar 100 kronor och mitt populära system alla x alla slutet kostar 50 kronor. Där har jag ALLTID alla hästar i de två avslutande avdelningarna!

> > > > Tryck HÄR för att komma till mina andelar < < < <

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Det är från soliga Karlstad och Färjestadstravet som måndagens V64-omgång avgörs på. Formstarka J.J. selas ut igen och kan ta tredje raka segern - ... Läs travtips

Hästen stormtrivs för Jakobsson och ska åter ses med god chans!Kallblodet Isbjörn har verkligen gjort det kanon hos Magnus Jakobsson och verkar ... Läs travtips

Hej! Efter en rolig tid här på Travstugan med en del framgångar på spelet, har jag nu bestämt mig för att även börja göra andelar till V86. Har ... Läs travtips

V75-fokuset riktar sig mot Dalarna, Borlänge och närmare bestämt Romme kommande lördag. I Gulddivisionen tävlar de över korta distansen och vi kan få ... Läs travtips