V75 Mantorp 16 mars, JACKPOTT! » 15 mars | Tobias Nilsson -…

V75 Mantorp 16 mars, JACKPOTT!

Hej på er!

Vilken häftig (läs svår) omgång vi har framför oss. På Mantorp känns det som att det blir bra utdelning varje gång det är V75.

Min egna form är riktigt på gång och i onsdags hade jag 7 rätt och en massa sexor vilket gav tillbaka över 300kr på satsad 100-lapp.

Det kan låta fånigt att man har form och ibland inte form när man pratar trav. Jag förstår att för den som inte är lika insatt som oss andra så låter det fjantigt. Men saken är den att när man har form så tänker man rätt och krånglar aldrig till något.

V75-1:

  • Vågar man lita på tysken?

Jag tycker att första avdelningen är riktigt klurig. Antingen spikar man bästa hästen 2 Harran Boko eller så får man strecka ett helt gäng. Jag kommer spika Harran då Lugauer låter så fruktansvärt säker på seger och jag vill verkligen att denna bildsköna Maharajah-son ska få visa sin kapacitet. SPIK!

V75-2:

  • Hemmatränare vinner väl detta?

Även andra avdelningen är svårlöst och krävs några streck för att man ska vara nöjd. Jag rankar skrällen och tänkbar chansspiken 6 Camana etta då Oskar Svanberg siktat hit och vill vinna för sin hemmapublik. En annan hemmahäst som jag tycker är värd att nämnas och streckas är 15 Olivinia som jag kan garantera är i ordning. 7 Call Me Brodda är en riktigt fin märr som förmodligen kommer stiga i procenten under lördagen.

Rank: 6-7-11-15-12-8

V75-3:

  • Många debutanter, jag går emot kollektivet och chansspikar!

En riktigt häftig gulddivision där jag räknar med att många av dessa hästarna kommer ställa upp i några storlopp under vår och sommarhalvåret. Jag tror att spelarkollektivet kommer strecka alla med motiveringen att det är ”billigt” när det bara är 7 hästar till start. Jag gör som i onsdags när jag spikade Hurricane River när ”alla” hade streckat alla. Jag spikar alltså min favorithäst ”världens bästa Mange”. 5 Racing Mange brukar prestera bra i debuten och i debuten i fjol vann han på en låg 11-tid. Omgångens mest spelvärda spik!

V75-4:

  • Blir det ”Hasta La Vista Baby”?

Förra loppet 6 Terminator Face gjorde var riktigt bra och man får nog inte kolla på aktionen alldeles för mycket. Anledningen till den knepiga aktionen var att han hade tappat en sko. Kommer Erik till ledningen här så tror jag det är toppchans. Men problemet är att Terminator Face inte är startsnabb. Bästa hästen i loppet är 10 Hugo Gustivar Boko. Skulle det bli lite körning så tror jag Hugo har en toppchans.

Rank: 10-6-2-5-8-1

V75-5:

  • Omgångens största favorit är grymt överspelad.

1 Knifetown Winner är snart uppe i 60% och jag fattar ingenting. 2 Mr Pellegrino är kanske landets startsnabbaste häst och man kommer köra till ledningen nu och inte släppa. Detta gör att de från bakre ledet gynnas. Tipsetta ger jag istället till 9 Stepping Spaceboy som är startsnabb och har en bra rygg. Rikard ”Bazire” Skoglund har en bra chans att vinna detta lopp. Bästa hästen i loppet är 10 Global Trust men läget är inte till någon fördel, men blir det som jag tror ordentlig körning så bjuds även han in i matchen.

Rank: 9-10-12-11-1-3

V75-6:

  • Untersteiners två tippas

Peter Untersteiners två finna märrar 3 Cheerful Rivner och 11 Darling Harbour, är de två som jag tycker har högst segerchans i detta lopp. De har toppform och har högst kapacitet. Bakom dessa vill jag ha med 14 Ryssebo La Reine och 15 Queen Of Sand där båda två är högkapabla. Totalt streckar jag sex hästar.

Rank: 11-3-14-15-8-9

V75-7:

  • ”Leader” hela vägen?

Här tycker jag många experter snöat in sig på att 2 Eelis blir släppt till ledningen av 1 Leader Brodde. Jag tror att Djuse är väldigt sugen på att köra Leader Brodde i ledningen och därför tycker jag skriket på Eelis vara obefogat. Den jag rankar först är min namne 5 Tobias Del Ronco som Stig Henry Johansson tror kan gå upp i guld. Formen är nog på topp nu och då lägger man på jänkarvagn. Solklar tipsetta! 10 Sevilla är kanske bästa hästen i grunden men spåret är återigen inte kul.

Rank: 5-10-1-2-4-11

Systemet är på 7776 rader och nu ska sjuan in och vi ska bli rikligt belönade!

Jag har även ett mindre system för 100kr per andel som har samma rank som det större för 175kr.

Bägge systemen kan man köpa in sig på genom att klicka här.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips