V75 Kalmar, HEMMABANA! » 23 juni | Tobias Nilsson - Travstugan.se

V75 Kalmar, HEMMABANA!

Då var det dags för Kalmartravet att ha sin stora dag. Det har blivit en tradition att man kör V75 efter Midsommar. Det brukar vara mycket folk som svänger inom travet efter ha firat midsommar. 

Omgången kryllar av många spikar och jag har haft riktigt svårt att bestämma mig för vilka spikar jag kommer ha. Till slut så föll valet på de två spikarna som jag hittade i söndags när listorna släpptes.

Andel köper du som vanligt genom att klicka här!

Omgångens bästa spik:

V75-1: 1 SEVILLA

Jag tycker kollektivet är lite snett ute på Sevilla. Snacket är att han kommer bli fast och att han inte kan öppna så bra bakom bilen. Då tycker jag att man måste göra om sin läxa och kolla loppet senast när han öppnade bra. I det loppet gick Sevilla utvändigt om ledaren som hade glömt bort att det var 2140 meter och inte sprinter. Vilket resulterade i en lång utdragen körning där jag inte vet än om dansken gått i mål. Jocke Lövgren kunde iallafall sluta tvåa och det var en insats som gav mersmak. Jag spikar!

Omgångens kompletterande spik:

V75-1: 5 GAMBIT BRODDE

Detta är lite av en chansspik. Infinitif-sonen är riktigt bra och i ledningen har han bara vikt ner sig en gång tidigare och det var på V75. Även då spikade jag. Jag tycker bara att 9 Velten Versailles är den som skrämmer och den gör årsdebut efter sex månaders vila. Förmodligen är han bra i ordning då man tar resan från Holland upp till Kalmartravet. Jag tror och hoppas att det saknas lite form för att kunna slå Gambit här.

Spelvärda hästar:

V75-2: 6 BEYBLADE

Jag var länge inne på att spika Flemmings fina häst då jag trodde han skulle bli storfavorit. Nu är han under 20 procent och jag kommer spika på något mindre system. När de andra i loppet kört om ledningen så sitter "isemannen" och njuter och på Kalmars långa upplopp fäller han många.

V75-6: 3 ZEFIRO DEI CEDRI

Zefiro stod för en fem stjärnig insats senast när dåvarande kusk Bernardo Grasso satt lugnt i dödens för att sen på upploppet bara krossa. Att han inte är spelad till mer än 15 procent är för mig en gåta och han är en rolig spik för den modige. Alternativt på en Dagens Dubbel.

En andel kostar 175kr och den köper du genom att klicka på texten här!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Halmstad erbjuder oss en rolig V64-omgång som sätter fart på travveckan.I slutet kan Julia af Solnäs mycket väl runda allt! V64-1 Sårbar och fel ... Läs travtips

Sex rätt ska bli minst åtta Efter en lite trevande start förra onsdagen, när det var dags för premiären på V86-spelet här i Travstugans andelslag, är ... Läs travtips

Äntligen V75 hemma från Jägersro igen! Jackpott på spelet och omgången ser riktigt intressant ut!Här är tidiga tanken kring omgångenAndelen för 300 ... Läs travtips