V75 Jägersro 30 miljoner Jackpott » 1 dec. | Tobias Nilsson -…

V75 Jägersro 30 miljoner Jackpott

Hej på er!

Då var det dags för vintersäsongens första V75 som dessutom är kryddad med en Jackpott, med vintersäsong menar jag att det är skotvång och detta har varit väldigt omdiskuterat nu ett par år. Jag själv tycker detta är kanon då alla tävlar på samma villkor och då en del tränare är slarviga/nonchalanta när det gäller att ge ut information om skoinformation. Omgången på Jägersro ser på förhand ut att kunna bli lite favoritbetonad och jag tror inte det kommer bli någon superutdelning, men jag ska göra ett gott försök med att försöka fälla några favoriter och hoppas jag har valt rätt spikar då det finns några stycken att välja på.

Som vanligt så har jag två system att välja på ett lite mindre för 30 kr som jag valt kalla passande nog Trisslotten sen har jag ett system för 100kr. Bägge dessa system kan du köpa in dig på HÄR!

V75-1:

Första avdelningen är en rolig proposition då det är treåringar mot fyraåringar där de äldre står på 20 meter tillägg. Jag är lite inne på att någon av de på tillägg vinner här. 6 Spickleback Face är en riktigt fin valack men har lite problem med aktionen och tar gärna till galopp. 8 Racing Mange kan vara hästen som får loppet genom att smyga på kanonhästen 7 Deimos Racing2 Neelix är en häst som kan leda detta lopp väldigt länge och Stall Kolgjini brukar ha alla sina hästar i fin ordning när det är V75 på hemmaplan.

Rank: 7-8-6-2-3-10

V75-2:

Detta lopp över 1640 meter är ett ganska öppet lopp där många spikar 5 Man Of Steel som är en häst som radar upp segrar men dom har tagits i lättare gäng. 1 Ready K.K.Hall har likt många Ready Cash avkommor massor av humör och skulle han hålla sig till trav och dessutom hålla upp sitt innerspår så tror jag det är toppchans på Ready K.K.Hall. Den danske gästen 7 Cash Valley är en häst som radade upp segrar i början av året och jag tycker att hästen får det svårt här då den möter mycket värre motstånd än vad den är van vid.

Rank: 1-5-7-2-6-9-11

V75-3:

 Tredje avdelningen är ett lopp där starten förmodligen bestämmer utgången av detta lopp. Skulle 5 Angle Of Attack ta en längd på 4 Pajas Face så finns det stor risk att Angle of Attack bara vinner, men skulle däremot Pajas Face hålla ledningen så tror jag det blir körning i loppet och då bjuds främst två hästar in till vinst. Dessa är 7 Jairo och 6 Onceforall Face.

Rank: 5-4-7-6

V75-4:

Svensk Uppfödningslöpning där tvååringarna har sitt största lopp för året. Jag brukar väldigt sällan spika en tvååring oavsett lopp och jag tänker inte ändra min uppfattning och väljer därmed att gardera mångas spik 3 Smokin Joe. Smokin Joe har galopperat förut och nu med storpublik och ett stort lopp brukar innebära att det blir lite galopper i tvååringsloppen. Jag tycker man ska strecka så många man har råd med och jag vill varna för 9 Filur Sisu som Nordström låter ruskigt nöjd med och här kommer det bli jänkarvagn. 11 Ajabaja är en fin travare men som travade lite halvknackigt senast men man hälsar att det var på grund av att hästen hade ont i tänderna.

Rank: 3-4-2-1-9-11-5-7-10

V75-5:

Jag har hela veckan varit inne på att spika 7 Platon Face som är en urläcker häst som dessutom alltid tävlar med skor vilket kanske inte är något plus i sig men då dom värsta motståndarna brukar gå med någon form av barfotabalans så blir det ändå ett plus. När man under fredagen intervjuade Ludde så lät han LYRISK över Platons senaste jobb och han trodde att Platon skulle krossa allt. Det är sån här information man verkligen vill ha på sin tänkta spik. Jag spikar och hoppas att handbollsmålvakten Johan Sjöstrand får ännu en fin vinst med sin Platon Face.

Rank: 7 Res: 3-9

V75-6:

Sjätte avdelningen är en riktigt klurig avdelningen där jag tycker mitt gamla fina regel gäller "en eller alla" jag väljer det förstnämnda och spikar hästen som jag tycker är den som har bäst form och mött bäst hästar nämligen 9 Sobel Conway. Men spikar man inte här så ska man nog strecka så rekommenderar jag att strecka alla.

Rank: 9 Res: 3-8

V75-7: 

Jag har ända sen senaste starten 6 Caid Griff gjorde tänkt att nästa gång spikar jag då han verkligen suttit fast och sett riktigt laddad ut. Nu tror jag det är dags för Örjan och Redén att visa vad hästen verkligen kan och detta är en travare som jag tror kommer vinna många lopp framöver. Jag väljer dock att plocka med två hästar till det är Luddes 3 Dante Boko som kan leda detta lopp länge. Melanders fina travare 4 Cruzado Dela Noche är en ruskigt fin häst som man aldrig får glömma. Jag vill också passa på att varna för en häst som brukar vara som bäst under vintern och den som garderar brett här får absolut inte glömma 2 Olympic Kronos som man förmodligen laddar för Frankrike där den verkligen älskar kolstybben på Vincennes.

Rank: 6-4-3

Systemet är på 4536 rader och det mindre systemet är på 1344 rader och tycker du om systemet så kan man köpa in sig på bägge systemet eller det ena och det gör man somsagt HÄR! Nu är det styvt en månad sedan jag satte sjuan och 70 000kr så nu är det dags återigen då vi nu i två raka V75or hamnat på sex rätt.


  

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.