V75 Jägersro 28 Oktober » 27 okt. | Tobias Nilsson - Travstugan.se

V75 Jägersro 28 Oktober

Hej på er!

Då var det dags att göra en analys av lördagens V75 omgång. Denna helgen har ATG valt att lägga V75 även på söndagen då det vankas Breeders Crown semifinaler och det kryllar av framtida stjärnor. På lördagen får vi även fina lopp som går nere i Malmö och Jägersro. Jag kommer som jag brukar på sistone att ha två system att köpa in sig på där det ena kostar 100kr och det andra som jag valt att kalla trisslotten som kostar just 30kr. Andel köper du HÄR!

V75-1:

Första avdelningen är ett lopp över 3140 meter och just nu är det jämnspelat mellan Nr 5: Platon Face och Nr 8: Sambuca Knight. Jag tror dock att den sistnämnde kommer vara betydligt mer spelad när loppet går och jag håller även Sambuca Knight som den tänkbara vinnaren då hästen efter kastration tänt till ordentligt. Trots 20 meter tillägg så håller jag vinstchansen som god. Jag väljer att plocka med sju hästar för att kunna sova gott. Jag vill lyfta fram Nr 3: Jula Extreme som en tänkbar skräll, Jula blev rädd för Open Stretch linjen i den senaste starten och hade förmodligen varit med och segerstridit annars.

Rank: 8-5-3-1-6-11-13

V75-2:

På Jägersro brukar man säga att det är nedförsbacke på innerspåret då spetshästen brukar rinna undan. Detta är givetvis en myt men ingen rök utan eld och det är faktiskt så att det brukar vara spetshästen som rinner undan på Jägersro. I denna avdelningen tror jag det är spets och slut på Nr 3: Run Ceasar Run som kommer göra en låg 11 tid från ledningen och då tror jag inte värsta motståndaren Nr 7: Now or Never Flair mäktar med att plocka ner Ceasar från dödens. SPIK.

Rank: 3 Res: 7-1<strong></strong>

V75-3:

I tredje avdelningen kommer Veijo Heiskanens Nr 8: Mr Magnifique bli favorit men det är ingen favorit jag väljer att luta mig emot då jag tror att hästen kan få det svårt från sitt åttonde spår. Jag vill istället STORVARNA för Peter Untersteiners nya(?) stjärna Nr 9: Arsenal som kommer ifrån två riktigt bra prestationer och jag tror med lite klaff att han kan blåsa ner allihop här.

Rank: 9-8-7-12

V75-4:

Ni som läst mina analyser tidigare vet att jag är väldigt förtjust i Muscle Hill avkommor och i detta lärlingslopp över 2140 meter hittar jag en som jag tror bara vinner och det är Nr 4: Southwind Feji. Hästen kommer från riktigt bra prestationer och nu är det dags att även få vinna på V75. Jag tar ställning och spikar!

Rank: 4 Res: 2-9

V75-5:

I femte avdelningen kommer många spika Kolgjinis Nr 2: Pharaon Face men jag tycker hästen har blandat och gett. Jag väljer istället att strecka totalt fem hästar där jag tycker Nr 5: Silver Annie kommer från topprestationer och senast spikade jag henne som lågprocentare. En häst som skrällt nyligen är Nr 3: Kung Edward som med rätt lopp kan komma fälla allihop här.

Rank: 2-5-3-1-8-7

V75-6:

I sjätte avdelningen selar Peter Untersteiner ut en häst som verkligen blivit en snackis i sommar och det är Nr 9: Generaal Bianco. Hästen ska väl ses med goda segerchanser här men då jag valt att gardera honom i alla starter utom en (där förlorade han) så väljer jag även här att gardera. Jag tycker att Nr 4: Speedy Foxy Vicane står på tur att få vinna och från ledningen kan hon likt Run Ceasar Run rinna undan och skrälla till fina 6 %. En annan häst som jag blev riktigt imponerad av sist är Nr 10: Rolex Bigi som trots ursinnig inledning ändå nästan lyckades vinna! Dessa tre tycker jag är omgångens bästa lås!

Rank: 9-4-10

V75-7:

Man sparar det bästa till sist brukar man säga och här i Müllers Memorial har man lyckats få ihop tolv riktigt bra hästar där jag tycker alla utom tre kan vinna. Favorit och bästa häst är Nr 8: Lionel som siktas mot Prix D'Amerique i januari. Likt Whitehouse Express i Onsdags och Nuncio förra lördagen så har dessa ingen dokumenterad form och då tror jag tyvärr inte man kan vinna ett sånt här fint lopp. Jag väljer att ranka Kolgjinis Nr 3: Dante Boko etta men som sagt så tycker jag att årets Müllers är helöppet! Vill även varna för Nurmos segermaskin Nr 7: Zenit Brick som vi egentligen inte vet hur bra den är!

Rank: 3-7-8-6-10-2-4-5-12

Det stora systemet är på 4536 rader/2268 kr och tycker ni systemen ser bra ut se då till att köpa en andel. Det lite mindre systemet är på 1344 rader/672 kr och en andel kostar 30 kr. Min analys till söndagens fina V75 kommer på söndag förmiddag! Missa inte det!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Halmstad bjuder på fin klass till måndagens V64-kväll. Petri Puro selar åter ut Maestro Crowe som senast förlorade som storfavorit på V86.Tre starka ... Läs travtips

I lopp 8 på Halmstad tycker jag Volita Go ska kunna sluta långt framme.Motståndet känns som ett gäng hon ska kunna ta sig förbi och i ett öppet ... Läs travtips

Februari gör sitt avslut med en sista V75-omgång på lördag. Det är från Sundsvall och Bergsåker som V75-cirkusen har sin föreställning. ... Läs travtips