V75 Jägersro 1 September » 31 aug. | Tobias Nilsson - Travstugan.se

V75 Jägersro 1 September

Då var det dags för en av årets roligaste travhelg, Derbyhelgen från Jägersro, Jägersro som jag besökte i torsdags och såg några snabbjobb och hade allmänt väldigt trevligt.

Lördagsomgången ser riktigt klurig ut och jag har svårt att välja spikar och velar fram och tillbaka, men jag chansar ordentligt och kommer gå fullt ut på en häst som har toppform och bara spelad till 5%.

Andelar köper man som vanligt genom att klicka HÄR!

V75-1:

I den inledande avdelningen väljer jag att strecka hela sju ekipage. Jag rankar 12 Quiz Töll etta då hon kommer hit med full form och Uhrberg är en mästare i sådana här typ av lopp. 8 Julia Pellini är väl den värsta motståndaren och vann enkelt senast från ledningen. 9 Mamasan har en riktigt vass spurt och jag skulle inte bli förvånad om Björn spurtar ner alla. 2 Gun Palema är en riktigt fin Ready Cash märr som mött riktigt bra hästar.

Rank: 12-8-9-3-2-4-10

V75-2:

Här var jag väldigt länge inne på att spika en skräll som jag är ruggigt förtjust i, tyvärr så har 7 Spartak Face galopperat bort mycket pengar och det är just hans osäkerhet som gör att jag vill gardera. Värst emot är 4 Silent Hill som Peter Untersteiner låter sådär nöjd med och jag räknar med en topprestation imorgon. Favorit blir 1 Rajah Silvio som svarat för några ruggiga prestationer men jag tycker att över 40% är i överkant och vill därmed fälla!

Rank: 7-4-1

V75-3:

Riktigt bra gulddivision där 8 Cyber Lane blir befogad favorit. Trots sitt åttonde spår och att Johan lägger på alla fyra skorna så tycker jag att det måste vara en bra chans. Det som skulle kunna fälla Cyber Lane är om 3 Dante Boko lyckas ta en längd på 2 Poet Broline alternativt att Peter släpper med den sistnämnde, men det finner jag väldigt långsökt. Jag spikar Cyber Lane på det mindre systemet och dubblar det större systemet med Dante Boko.

Rank: 8-3

V75-4:

Jag må vara dum och ibland tippar jag lite med hjärtat, men jag har fått sån fruktansvärd feeling för en Joakim Lövgren tränad häst och det är 9 Staro Leonardo som senast var ute i ett av de tuffare uttagningsloppen till derbyt. Där blev det tredje invändigt och hängde med utmärkt och sista 700 gick på 1.10,2! Nu går han ner lite i klass och det lös verkligen form om Leonardo. Det är en chansning men i en svår jackpottomgång är det en rolig spik som borde vara spelad mer.

Rank: 9 Reserv: 12-14

V75-5:

Här hade jag 3 Can Lane som spik då Johan låter väldigt nöjd och hästen såg strålande ut i senaste starten. Det som gör loppet lite svårlöst är att det är några utländska hästar som vi egentligen inte vet så mycket om, men det brukar vara väl förberett när man tar resan hit. 1 Prince of Persia har ruggigt bra tider från Tyskland  och kommer han till spets så kan det bli riktigt intressant. 5 Gustafson är en gäst från Holland som hunnit göra en start här i Sverige och det var då på just Jägersro där fick han endast stryk av en grym Visa AS. 6 Cashback Pellini är nog bästa hästen i fältet som vilat lite och man har "fixat" till han och nu blir det Björn Goop upp i sulkyn vilket gör det intressant. 10 Tim Frontline låter man segersugna på ifrån stallet och 3% är hyperintressant.

Rank: 3-5-1-6-7-10

V75-6:

7 Toddler blir favorit och jag tror det är en vettig favorit, 2 Comanche Moon spetsar och jag tror Jocke kan släppa till Toddler. Roliga skrällen är 3 Monfalcone som äntligen fått ett bra spår. 1 Velvet Gio var bra i dödens senast och hittar man bara ut så blir han livsfarlig.

Rank: 7-3-2-1-6

V75-7:

I sista avdelningen blir 5 Mack Dragan favorit och nu ska man gå barfota och jänkarvagn igen. Senast han gick med den balansen och vagnen vann han plättlätt på ett imponerande vis. 7 Urban Kronos har imponerat på mig och jag måste verkligen strecka honom. 1 Stepping Spaceboy tror jag är den som tar ledningen och därifrån kan han mycket väl rinna undan.  Totalt streckar jag sex hästar i avslutningen.

Rank: 5-7-1-11-12-2

Det finns som vanligt 3 system att välja på, din andel köper du HÄR!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V86 på huvudstadsbanan Solvalla, med ett par favoriter i fara?!?!? Solvalla från start till mål med veckans V86a! Proppen höll för trycket och satte ... Läs travtips

V86 1 9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ... Läs travtips

V86 och jackpott, kan det bli mycket bättre? Ja, såklart det kan. Vi ska ju sätta åttan tillsammans! Härliga tävlingar att vänta och formen är ... Läs travtips

Som traditionen gör sig gällande är det från Kalmar vi åter får uppleva Midsommarhelgens V75-omgång.Omgången innehåller några profiler som blir ... Läs travtips