V75 Jackpott Jägersro 14 April » 13 apr. | Tobias Nilsson -…

V75 Jackpott Jägersro 14 April

 Då var det dags för en V75 analys. En omgång som går ifrån vår sydligaste bana nämligen Jägersro. Jägersro är inte direkt känd för att vara en ”skräll-bana”. Man brukar prata om ”nedförsbacken” vilket är en myt såklart men det är väldigt ofta så att ledaren rinner undan och vinner så går man på statistik så räcker det att strecka dom som är tänkbara ledare.

Jag har vänt och vridit ett par gånger för att få ett slagkraftigt och potentiellt system men det finns en överhängande risk att det tyvärr blir låg utdelning igen. 

Som vanligt så har jag ett vanligt system för 100 kr andelen som denna analys ligger som grund för och sen har jag två special system där jag streckar alla i de bägge inledande loppen samt ett där jag streckar alla i de avslutande loppen. Andelar hittar du som vanligt HÄR!

Vi i Travstugan och Direkten Ryds Linköping har även ett nytt system där vi skänker hela provisionen oavkortat till Barncancerfonden en andel kostar bara 25 kronor! Tycker alla borde köpa den andelen!

V75-1:

Likt förra helgen får vi omgångens största favorit här och det är Conrad Lugauers stjärnämne 2 Harran Boko. Senast garderade jag honom då den näst senaste starten gjorde mig orolig då han galopperar bort segern 50 meter från mål. Senast var han urläcker och jag har svårt att se att han ska förlora här. Enda hotet är 8 Calle Crown som inte har en stamtavla som får en att tappa hakan direkt men stamningen är inte allt detta är en riktigt bra häst och det har han visat flertalet gånger under förra säsongen, nu är det årsdebut och jag tror inte han räcker till ännu. Det som retar mig är återigen varför man lägger ett sånt här lopp på V75? 8 Hästar anmälda och en megafavorit med lika hög vinstchans? Något måste ske med ”propparna” och upplägget kring loppen på V75.

Rank: 2 Reserv: 8-7

V75-2:

Lärlingslopp och ston, då ringer det en varningsklocka hos mig. Jag gör det lätt för mig och streckar alla 14 ekipage här. Tipsnicken får en riktigt hård märr och det är 12 Sharp Dream som jag är kusligt förtjust i. Hon tål att gå från alla lägen och positioner och Mads H Nielsen är ingen dålig lärling. Detta är en tänkbar spik på ett mindre system. Bakom henne rankar jag Conrad Lugauers 2 Volita Go. Jag vill även varna för den riktigt stora skrällen 4 Hanna som har lopp i kroppen och den förmodade ledaren och kanske kan det räcka hela vägen 1%. 11 Twist And Shout är också en bra häst som tävlat mot bra hästar och 1% är också smaskens! Jag rekommenderar spik eller alla och jag väljer som sagt det sistnämnda!

Rank: 12-2-8-1-3-4-5-11-10-6-7-9-13-14 

V75-3:

Gulddivisionen med en biljett till Olympiatravet som pris. Det finns bara fyra hästar som kan vinna detta och det är 2 Dante Boko, 1 Jairo, 8 Västerboonthenews och 6 Day or Night In. Merparten av alla spelare kommer lägga sitt lås här på Dante och Day or Night in, den andra parten streckar alla fyra. För att vinna stora pengar på trav måste man tänka lite hur dom andra spelarna tänker och resonerar för att hitta det rätta spelvärdet i hästar. Ibland innebär detta att man måste chansa lite, jag kommer alltså att chansspika i gulddivisionen utav främst två anledninga. Nämligen att det är inte många andra som vågar spika här och att det kommer köras ruskigt fort första biten och min spik kommer inte vara med i den körningen. Jag spikar alltså återigen 1 Jairo. Jairo har varit fenomenalt bra under vintern och har en ruggigt bra avslutning de sista 700 metrarna. Inledningsvis kommer Västerboonthenews köras mot ledningen, Dante kommer köra och jag tror även att Johan Untersteiner kommer köra och skulle Jairo komma ut från sitt förmodade innerspår så tror jag Lövgren fäller allihop här! SPIK!

Rank: 1 Reserv: 2-6

V75-4:

Fjärde avdelningen är en rätt svårlöst historia som jag misstänker många kommer försöka strecka många i. Jag hittar istället mitt lås här och det är 4 Dontbreakthebankås och 5 Ronzon Face. Luddes fina Dontbreakthebankås förlorade senast snöpligt mot 11 Com Milton men Ludde har tagit på sig den förlusten och det låter riktigt uppåt från stallet och jag skulle inte bli förvånad om Dontbreakthebankås vinner på en låg 12 tid. Ronzon Face var urläcker senast ifrån ledningen och skulle Karlstedt lyckas lura Veijo på ledningen så tror jag Ronzon blir livsfarlig! 

Rank: 4-5

V75-5:

Ett spännande lopp över 2640 meter där 2 Aileron blir favorit, Berghs fina travare har nu gjort två starter efter vila och formen borde vara antågande. Bergh tillhör dessutom en av landets bästa på voltstart och det fick vi kvitto på i onsdags när han kom till ledningen från ett 10 spår. Aileron kommer att sitta tidigt i ledningen och därifrån kommer han bli svår att tas med. 3 Juan är en riktigt läcker travare som också kommer med två lopp i kroppen och ska absolut plockas med på kupongen. Skulle Bergh inte lyckas nå ledningen så tror jag 6 Kung Edward är där tidigt och hugger och från ledningen säljer han sig dyrt. 9 Dizzy River har jag jagat ett tag och detta är en fin häst som kan få loppet. 12 Sobel Conway såg urläcker ut senast och vann på ett imponerande vis och trots bakspår så ska han passas! Fem hästar som jag tycker borde räcka långt! 

Rank: 2-9-12-3-6

V75-6:

Även i sjätte avdelningen streckar jag fem hästar, den urtappre 1 Olle Rols jagar sin sjunde raka V75 seger och löser det sig bara från spår 1 så blir han livsfarlig igen. 2 Master Crowe tror jag är ledaren och dessutom en rolig spik för den modige. Vi får äntligen se 8 Rajesh Face igen och detta är verkligen en travare man inte kan låta bli att vila ögonen på, vacker som en tavla och ett steg som få andra har. Det som är emot Rajesh Face är han själv då han ibland kan slå på galopper eller inte lyssna på kusken. En häst som är helt bortglömd är 10 Coktail Fortuna som senast såg urläcker ut och denna hästen är verkligen en barfotahäst och är många meter sämre med skor på, nu blir det barfota som sist och jag tror att Bergh kan skrälla här! En annan rolig skräll som jag måste ta med på min kupong är 4 Mellby Collector som blivit som en annan häst sen han kom till Björn Goop 3% är riktigt spelvärt.

Rank: 2-1-12-8-4

V75-7:

Sista avdelningen är ett lopp som jag tror det kommer gasas rejält på initialt då det är många som vill till ledningen. Det ska även bli riktigt spännande att få se den danske segermaskinen 3 Bandit Brick på svensk mark. Många resonerar att det är lätt att vinna så många raka som Bandit gjort (20) i Danmark när motståndet inte är det det bästa. Givetvis är det lättare att vinna i Danmark än i Sverige där konkurrensen är stenhård, men när en häst bara vinner och vinner så vet man egentligen inte hur bra den är och jag inbillar mig att Bandit Brick är en framtida elithäst! Jag väljer dock att inte spika då det som sagt kommer att kosta att nå ledningen och vill istället ha med totalt sex hästar och varnar för 1 Waffle som jag tror kan få loppet. En annan häst som kan få loppet kört i halsen är 11 Earn N’Burn som senast satt fast och såg smällfin ut och 2% måste vara omgångens skämt!

Rank: 4-3-1-5-11-2

Systemet har potential för de högre utdelningarna och är på 4200 rader och en andel kostar 100 kr. Du hittar andelar genom att klicka HÄR!
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Dagen före den stora MEGA JACKPOT dagen på Bergsåker med 100 miljoner i potten så avgörs V75 även då på Bergsåker.  Jag har nu finkammat loppen ... Läs travtips

Onsdagen och torsdagens V75or har sett bra ut men sedan har det blivit två lopp där jag inte balanserat systemen rätt. Nu hemmaplan så jag hoppas på ... Läs travtips

Lördagen avnjutes från Bergsåker där Sundsvall Open Trot ska avgöra med en miljon kronor i förstapris! Därtill är det en smaskig jackpott att spela ... Läs travtips

V75 1 9 Caligula kommer med två raka segrar efter en lång tids uppehåll. Två fina segrar och klara hästen bara av voltstarten så tror jag att det ... Läs travtips

Hej allihop!  Lördagen som skulle bli en av dom bästa arbetsdagarna blev till en av dom sämsta. Easy So Easy halt och struken ur E3 ... Läs travtips

Hej och välkommen in till mig.  En fantastisk travvecka börjar lida mot sitt slut, men först och främst ska vi sätta klorna i denna mycket ... Läs travtips

V75 lördag 24/8 bjuder på fantastiska lopp i Sundsvall på Bergsåker travbana. Med hela 100 miljoner i potten är det dags att återigen gnugga ... Läs travtips