V75 Bjerke, Norskt Travderby » 9 sep. | Tobias Nilsson - Travstugan.se

V75 Bjerke, Norskt Travderby

Hej på er alla.

Vill börja med att tacka alla som köpte en andel i mitt system idag (lördag) tyvärr så missade jag spikarna och vi slutade på fem rätt. Det är givetvis inte bra att missa bägge spikarna och jag är alltid självkritisk och borde kanske med facit i hand garderat Palermo Broline eftersom galopprisken var såpass hög. Michelangelo vill jag påstå (trots förlust) var en bra spik och stred heroiskt i ett rafflande lopp med galen öppning. Jag ska givetvis försöka få till ett nytt system till söndagens omgång. Jag väljer att öppna ett litet system för 25:- andelen då jag tycker ATG har försökt hitta alla anledningar som finns för att att köra V75 så många gånger som möjligt på sistone. Jag tror att många kanske inte vill lägga hur mycket pengar som helst på en omgång i Norge så jag tänkte köra ett lite mindre system än vanligt denna gång som jag hoppas kan passa många.

Omgången ser ut att bli väldigt favoritbetonad och jag kommer köra med  2 spikar.

V75-1:

Avdelning 1 är ett stayerlopp över 3100m där jag tycker spelarna har svårt att bestämma sig för vilken häst som ska vinna. Jag tror att efter att ha hört intervjun med Frode Hamre att Nr 15: Special Envoy ska ses med en bra chans trots sitt dubbla tilägg. Hästen kommer från fina prestationer och har vunnit mycket i monté vilket i sig kanske kan vara ett litet frågetecken då han nu ska gå med vagn igen, Hamre meddelar lugnt att det ska inte vara några problem. En annan häst jag gillar är tyske Nr 3 Darco som har hög kapacitet men har lite svårt att hålla benen i rätt gångart ska absolut räknas här.

V75-2:

Här kommer första kallblodsloppet utav tre och här blir Tekno Odin sonen Nr 3: Tekno Eld favorit vilket jag kanske tycker är rätt, men jag kan inte spika då jag tycker det är några norska hästar här som lär vilja vinna på hemmaplan. Främst emot är Nr 2: Valle Ask som är startsnabb och kan faktiskt få bluffa bort loppet.

V75-3:

Ännu ett kallblodslopp där i skrivande stund Nr 7: Klappe Fanden är favorit helt galet enligt mig och jag tror mig ha hittat vinnaren och det är en Järvsöfaks son nämligen Nr 12: Järvsörappen som springer en 20 tid var och varannan dag känns det som och gör han det tror jag det räcker till en seger här. Jag tar ställning och spikar.

V75-4:

Här har vi en av söndagens höjdpunkter i form av Norskt Travkriterium, här blir Frode Hamres Nr 2: Vainqueur R.P stor favorit vilket är helt rätt det som får mig att gardera är att hästen är väldigt osäker i travet och mina tre motbud är istället travsäkra. De är heller inte särskilt långt efter Vainqueurs kapacitet heller. Jag garderar alltså med Nr 1: Gretzky B.R, Nr 4: Black Talisman och Nr 5: Ghazi B.R

V75-5:

Då var det dags för dom bästa fyraåriga kallbloden att göra upp i Norskt Travderby,loppet går över 2600m och favorit är Jan-Olov Perssons segerstaplare Nr: 4 Järvsö Pegasus och ska väl ha en bra chans att vinna här, men förra loppet var Nr 5: Tand Kraft stor favorit men fick till slut se sig besegrad av just "Pegasusen". Jag kan inte släppa Tand kraft så jag dubblar systemet här med Jan-Olovs duo.

V75-6:

Här kommer omgångens lurigaste lopp enligt mig och jag kommer strecka på med så mycket jag har råd med. Bästa hästen är förmodligen Nr 9: Donatomite som inte har fått det att fungera i Sverige men som verkar vara väldigt mycket bättre i Norge.

V75-7:

Här kommer enligt mig helgens mest intressanta lopp Norskt Travderby och man kan inte annat än älska Nr 4: Ferrari B.R som kanske är den bästa häst Norge någonsin haft. Oerhört läcker travare som  haft som mål hela året att vinna det här loppet. Jag tror den bara vinner, känns onödigt att ens försöka fälla den då den bara är bäst. SPIK!

Systemet är på 1120 rader / 560:-. Tänk på att det startar den gamla normala tiden 14:30.

Tycker ni systemet ser bra ut så köp min andel för 25:- här!

Jag avslutar med ett litet reportage om Norges enligt mig bästa häst och en av mina absoluta favoriter som jag även hade äran att få se live 2014 när jag var i Paris och såg Maharajah vinna Prix d' Amerique 2014. Hästen jag pratar om är såklart Yarrah Boko:


Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

ÄNTLIGEN Hej där och välkomna in till mig! Premiär för butiksandelar till V64 måndag 23 novemberSpelbolaget ATG öppnar äntligen upp för möjligheten ... Läs travtips

Premiär för V64-andelar och vi drar igång kalaset från Halmstad! Givetvis är det rött stall som visar upp sig (Untersteiners) i flera av ... Läs travtips

I lopp 8 på Halmstad ikväll tror jag det är bra chans för 1 It's Time!Stefan Persson sitter som vanligt upp bakom hästen som ska ha kunna ha god ... Läs travtips

Avdelning 1 (12.9.10.14.8.1.3.5.13.6.15.11.7.4.2) 12 Nyhet har gjort det bra på både V86 och V75 under året. Vann på fint sätt från ledningen ... Läs travtips