V75 Åby, Olympiatravet » 26 apr. | Tobias Nilsson - Travstugan.se

V75 Åby, Olympiatravet

Olympiatravet innebär att storlopps-säsongen drar igång på allvar. Det är liksom startskottet för hela säsongen för alla topphästar!

Årets upplaga av Olympiatravet är väl sisådär då Propulsion ska vinna loppet minst åtta gånger av tio. Jag var länge inne på att gardera honom men hur jag än vände och vred så är det nog dumt att krångla. 

Omgången i sig håller hög klass och det är några riktigt svårlösta lopp!

V75-1:

I inledningen krävs det många streck. 11 Elliot Coger är en häst som gärna springer på dessa längre distanser. Är han som han var i vintras då måste han ha en bra chans här. Motstånd saknas dock inte och det låter riktigt bra från stall Goop om 13 Ragazzo Da Sopra som senast vann i ett billigt gäng. 10 Antonio Trot är en tuffing och formen är på gång. Jag streckar totalt sju ekipage.

Rank: 11,3,1,10,13,14,15

V75-2:

Jag var väldigt länge inne på att spika 9 Norton Commander. Norton hade inför senaste starten gått ett ruskigt jobb inne på Jägersro (12,7 över 2100 meter) och blev då hårt betrodd. I loppet blev han påkörd och galopperade. Solklar första rank och tänkbar spik. 12 Kees Bokma är en gäst från Holland och det låter bra från stallet. Till denna start är det tänkt att man ska lägga på en jänkarvagn. Pass upp!

Rank: 9,12,6,7,10,1

V75-3:

Även här finns ett spikbud i form av Peter Untersteiners fine 4 Heart Of Steel. Hästen gjorde ett riktigt bra lopp senast och var bara en längd efter kanonen Perfect Spirit. Här kommer man ladda och segerchansen är bra. Jag vill dock låsa loppet med två hästar till. Gocciadoros, 6 Varieta Luis som har gått kanonbra tider nere i Italien och alla Gocciadoros hästar går ju som de fått raketbränsle. Den sista hästen jag tar med är 3 Milliondollarrhyme som gör debut på distansen och det ska bli intressant att se hur han presterar för springa fort det kan han.

Rank: 4,6,3

V75-4:

Omgångens i särklass svåraste lopp hittar vi här. Jag gör det lätt för mig och streckar alla. Första rank blir förra veckans spik 5 Viking Brodde som i det loppet var riktigt bra. Dags för revansch? 3 Nanny Mcphee är makalöst vacker häst som påminner om självaste Queen L. Enda stoet i loppet, men med skyhög kapacitet och får hon bestämma i ledningen för mycket så kan hon bli svårfångad.

V75-5:

5 Mellby Free sprang in mest i landet under fjolåret. Trots det tog jag aldrig till mig hennes kapacitet. Nu är det årsdebut och motståndet är väl kanske inte det bästa. Jag väljer att spika och hoppas att hon inte ska göra mig besviken!

V75-6:

Här kommer de flesta "Harry Boy-system" spika 5 Vincero Gar' och eftersom jag spikar Mellby Free och Propulsion så får inte Vincero vinna här för att det ska bli någon utdelning. 7 Harran Boko rankar jag etta då hästen är lite av en personlig favorit. När Harran fungerar så är det få hästar i klassen som är bättre. 9 Gina Schermer var makalöst bra under fjolåret när hon gästade Sverige. Det kanske är så att hon bara spurtar ner alla här? 1 Staro Leonardo har varit makalöst bra och från ett passande läge kan Lövgren släppa till lämplig motståndare för att senare försöka använda open stretch och spurta ner alla!

Rank: 7,5,9,1,10

V75-7:

Ja vad ska man säga? Spår 7 är det vinstrikaste spåret i Olympiatravet och 7 Propulsion är tveklöst bästa hästen. Det enda som kan fälla honom är om Örjan somnar eller om "Proppen" är sjuk. Det är bara spika och njuta!

Systemet är på 7560 rader och en andel kostar 175 kronor. Jag har även ett mindre system men som bygger på samma ranking och det kostar 100 kronor. 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

V75 1 Jag inleder denna fina V75 omgången med en fin spik i form av 4 Double Exposure. Hästen är en undantagshäst som likaväl hade kunnat vara med i ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips