V75 15 december JACKPOT ÅBY! » 14 dec. | Tobias Nilsson -…

V75 15 december JACKPOT ÅBY!

Trevlig omgång från skrällbanan Åby, det finns några stora favoriter som dessutom har bra vinstchans men jag ska göra ett försök att fälla den ena.

V75-1:

I första avdelningen blir 2 Velvet Gio favorit men jag finner denna favorit lite märklig då jag anser att hästen är missgynnad av att behöva gå med skor. Istället rankar jag 12 Olle Rols etta. Olle har nu ett par lopp innanför västen och toppformen är nog väldigt nära. Senast såg han smällfin ut. Olle är en tänkbar chansspik. 11 Antonio Trot är en vinterhäst som trivs över långa distanser och vinterförhållanden. Roliga skrällen är 8 Sobel Conway som jag tycker är bäst bakifrån istället för att gå i spets och nu är det perfekta förutsättningar.

Rank: 12-2-11-8-4-1-9

V75-2:

3 Arch Lane är omgångens näst största favorit och befogad då hästen bara vinner och vinner. Nu är det första resan och en häst som startar sporadiskt är alltid ett frågetecken. Arch Lane har såklart en toppchans men jag finner tillräckligt med minus för att försöka fälla. 10 Farlander AM är en högkapabel häst som är mest stark än speedig och jag tycker han är värd ett streck. 4 Silent Hill är mer rutinerad än storfavoriten och skulle han hålla sig på benen så tror jag han blir livsfarlig.

Rank: 3-4-10-6

V75-3:

1 Nadal Broline blir omgångens största favorit och kommer vara en av årets största favoriter. Jag tycker han har ett passande motstånd och hans procent motsvarar segerchansen. Jag spikar! Skulle man gardera så är väl 4 Västerboonthenews värst emot. Omgångens klart bästa spik!

Rank: 1 Reserv: 4-3

V75-4:

Treåringslopp med Nurmos nya stjärnhäst 11 Amerindienne som inlett karriären grymt bra. Nu är det första resan, dåligt spår som innebär många att runda men trots det tycker jag han ska vara favorit. 4 Velten Versailles är en helt klart intressant gäst som också är en segermaskin och har ett bättre läge än den förstnämnde och även han ett måste på kupongen. 9 Stand By Ken är en riktig tuffing som var grymt bra senast på Bjerke. 8% är ett riktigt fynd och jag skulle vara förvånad om han inte är mer spelad imorgon. Totalt streckar jag sex ekipage!

Rank: 11-4-9-2-5-1

V75-5:

Youanas Stolopp där det är jämnt spelat mellan 3 Catch My Love och 8 Stonewashd Diamant. Jag tar ställning och spikar den sistnämnde då intrycket och insatsen senast var fantastiskt. Jag tror "Diamanten" vinner oavsett loppscenario. Det är bara spika och hoppas att procenten fortsatt ligger under 30%.

Rank: 8 Reserv: 3-4

V75-6:

Här var jag länge inne på att spika 2 No Comment som var fantastiskt bra från ledningen senast och det luktar väl spets nu med och därifrån blir det hästen att slå. Men då kusken Anders Christiansson inte riktigt har samma respekt med sig som många andra toppkuskar så tror jag man kommer köra ordentligt mot hästen. Trots det kan han leda detta länge. 5 Martin De Bos är jag lite svag för då jag gillar hästen och även stamtavlan, skulle han bara komma iväg vettigt från start så blir han farlig. 1 Baxo Epice varnade jag kraftigt för i sin senaste start på Bjerke då var han i stort sett ospelad och stod för en riktigt bra prestation, nu är han lite mer betrodd men ett måste på min kupong. 6 Am I Wrong har verkligen tänt till hos formstallet Tommy Karlstedt och var kanonfin senast, 3% tycker jag är i underkant. Totalt streckar jag hela 9 hästar.

Rank: 2-5-1-4-3-6-7-8-10

V75-7:

8 Hawk Cliff har varit fantastiskt bra och formen är verkligen på topp, nu är det skor och ännu en gång ett tråkigt läge men trots det rankar jag honom etta. 3 Exclamation Mark har fått några lopp nu och borde ha toppform, han kommer leda detta lopp mycket länge! 1 Global Raceway har jag jagat ett tag och det kanske är dags nu när han fått bra spår och ska gå i jänkarvagn. 2 Tuxedo Bi är favorit men det är verkligen en favorit i fara då han är som bäst över lång distans då han är ruggigt stark. 

Rank: 8-3-1-5-2

Totalt är systemet på 7560 rader och en andel kostar 175kr. Det mindre systemet för 100kr/andel har jag gått kort i sista avdelningen förövrigt är det likadant.


Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V86 på huvudstadsbanan Solvalla, med ett par favoriter i fara?!?!? Solvalla från start till mål med veckans V86a! Proppen höll för trycket och satte ... Läs travtips

V86 1 9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ... Läs travtips

V86 och jackpott, kan det bli mycket bättre? Ja, såklart det kan. Vi ska ju sätta åttan tillsammans! Härliga tävlingar att vänta och formen är ... Läs travtips

Som traditionen gör sig gällande är det från Kalmar vi åter får uppleva Midsommarhelgens V75-omgång.Omgången innehåller några profiler som blir ... Läs travtips