V75 10 Juni OSLO GRAND PRIX » 9 juni | Tobias Nilsson - Travstugan.se

V75 10 Juni OSLO GRAND PRIX

Hej på er! Vilken katastroflördag, uselt av mig att inte leverera bättre. Det enda som kan glädja mig att jag ska inte hugga på en sån utdelning men det är alltid skönt för självförtroendet att få fullpott! 

Söndagens extraomgång är Norges ”Elitlopp” med Oslo Grand Prix. Sportsligt håller omgången riktigt hög klass men spelmässigt är det ingen höjdare då jag tror det kommer vara låg utdelning.

Jag har som vanligt ett system som nästan vem som helst har råd att köpa in sig på och det kostar 100kr. Andel köper du HÄR!

V75-1:

5 Tuxedo Bi blir favorit och det finner jag lite konstigt då jag tror hästen är kraftigt missgynnad av saknaden av körspö då detta är en väldigt lat häst. 3 Arctic Lover F.I är en finsk häst som är riktigt bra och märkligt bortglömd här. Jag rankar däremot en annan finsk gäst etta och det är 9 Jugador som imponerande under Kymi Grand Prix och hästen ska vara ännu bättre nu. Från tillägg hittar vi nog bästa hästen i form av 15 Pingus Vang men 40 meter tror jag kan vara svårt att ta in. 

Rank: 9-3-5-6-8-13-15

V75-2:

Ett ganska spännande lopp där 7 Toddler blir favorit och efter insatsen senast så är det ett befogat favoritskap. Jag vill varna lite för 1 Aisha Simoni som jag tror kan stå på tur för en vinst och 4% är lockande. 5 Joe Hoo Lee är en personlig favorithäst som jag alltid streckar oavsett motstånd, nu har han 3 raka segrar och ska ses med god chans! Totalt streckar jag 8 hästar!

Rank: 5-7-1-6-9-2-3

V75-3:

2 Madelen L.T.C är en kanonhäst som nu ska gå barfota och kommer troligen till ledningen och därifrån blir det hästen att slå. 4 Indoor Voices har härdats mot betydligt bättre hästar än det här och jag måste tro att hästen ska segerstrida. 9 Unrestricted borde ha formen på topp nu och detta är ett riktigt klossigt sto. 5 Waffle Cone avslutade 1.09 sista femhundringen senast och Får inte glömmas bort här. 6 FireWire är en häst ni säkert hört mig skriva om 100 gånger här och jag är riktigt förtjust i denna märr som har enorm kapacitet!

Rank: 4-2-6-5-9

V75-4:

Denna omgång tänkte jag göra det lätt för mig och spika hästarna med absolut högst segerchans och tyvärr är jag inte ensam om dessa spikarna. 8 Generaal Bianco har förvisso ett tråkigt utgångsläge men detta är kanske den speedigaste hästen i norden? Här är inget motstånd som skrämmer och vi lär få se Peter sträcka upp piskan över mållinjen.

Rank: 8 Reserv: 5-3

V75-5:

Under elitloppshelgen spikade jag 2 Polara och jag försökte hajpa upp ett nytt världsrekord. Världsrekordet utebliv likaså segern men prestationen var det inget fel på då ha travade utvändigt om vinnaren 9 Lome Brage. Dessa två hästarna är snäppet bättre än dom andra och skulle man vilja gardera dessa så rekommendera jag att man streckar alla.

Rank: 2-9

V75-6:

Omgångens största favorit som dessutom har lika hög om inte högre segerchans som streckprocenten. 4 Giveitgasandgo är kanske en av de bättre fyraåringarna Norge fått fram och här tar 3 Lexus Dream ledningen sen släpper man till Giveitgasandgo och då är loppet över. Ingen idé att försöka hitta anledningar till att gardera, omgångens bästa spik!

Rank: 4 Reserv: 6-3

V75-7:

Söndagens bästa lopp stundar, Oslo Grand Prix där 4 Twister Bi blir favorit. Enligt Jerry Riordan är Twister Bi 20 meter bättre än elitloppsvinnaren Ringostarr Treb och med dom orden borde givetvis Twister Bi ha stor segerchans! Twister Bi skrällvann detta lopp förra året före Lionel. Oslo Grand Prix brukar vara speciellt och underligt där favoriten sällan vinner. Jag hoppas mitt system lever fram till sista avdelningen och streckar 8 hästar. Roliga skrällen är danska hårdingen 7 Takethem som vid överpace bjuds in.

Rank: 4-9-5-7-2-1-3-8

Systemet är på 4480 rader och tror du som jag att min form vänder eller tycker om systemet? Köp då en andel HÄR! 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Halmstad bjuder på fin klass till måndagens V64-kväll. Petri Puro selar åter ut Maestro Crowe som senast förlorade som storfavorit på V86.Tre starka ... Läs travtips

I lopp 8 på Halmstad tycker jag Volita Go ska kunna sluta långt framme.Motståndet känns som ett gäng hon ska kunna ta sig förbi och i ett öppet ... Läs travtips

Februari gör sitt avslut med en sista V75-omgång på lördag. Det är från Sundsvall och Bergsåker som V75-cirkusen har sin föreställning. ... Läs travtips