V75 1 maj Bergsåker » 1 maj | Tobias Nilsson - Travstugan.se

V75 1 maj Bergsåker

Första maj firas så klart med en extra V75-omgång. En omgång som jag personligen tycker håller hög sportslig klass. Ur ett spelperspektiv så finns det några bra skrällar men känslan är att det kommer bli en lägre utdelning.

Formen är väldigt god och i lördags satte jag bägge systemen med nettoplus!

V75-1:

Jag inleder omgången med 3 Hankypanky Rubyred som jag blev oerhört imponerad av senast. Denna fuxa är tillsammans med Conrads Rödluva de två bästa stona i kullen. Senast gick hon en låg 13-tid utan att ens vara trött. Hade 1 Moses fått ett bättre spår så hade jag tagit med honom på lappen då han var tapper sist. 

V75-2:

Ett spännande lopp med spårtrappa. Jag har hittat en riktig rysare som är spelad under 2 procent. 12 Reality Cash är en oerhört läcker häst som inte fått det att stämma i lopp. Hon tränar bra och har den gyllene stamtavlan med Ready Cash som pappa och Viking Kronos som morfar. Från den stamningen har vi fått många fina hästar men framförallt världens bästa häst, Readly Express! Nu ska man rycka alla skorna och jag tror hon kommer bli en överraskning för många. 13 Global U.S.A har varit makalöst fin i sina två raka segrar och att hon inte är storfavorit här måste ses som ett misslyckande av spelarkåren. 4 Dixie Brick ska lättas i balansen och det ska bli intressant.

Rank: 12-13-4-5-2-9-10

V75-3:

Ett öppet treåringslopp med omgångens svagaste favorit. 5 Granit De La Roque är favorit och jag köper inte denna favorit. Hästen är bra men inte så bra så den ska vara spelad till över femtio procent. 2 Qvidja's Aapo är hästen som borde vara favorit. Senast spurtade den urstarkt bakom kanske kullens bästa häst Bythebook. Som det ser ut just nu så tar jag även med Robert Berghs 9 Boxer Shrimp. Jag vill dock varna lite för detta lopp och att se värmningar är väldigt viktigt när det är orutinerade treåringar.

Rank: 2-9-5

V75-4:

Kallblodslopp med en proposition som är rätt trevlig där stona har fördel på 20 meter. Jag tror egentligen att vinnaren finns bland stona men jag har råd att ta med några hingstar/valacker. 2 Rus Can var strålande bakom Månprinsen och blir givetvis väldigt svår att slå här. 6 Granetta är en riktigt bra märr som gör årsdebut och stallet ligger lite lågt. 1 Torpa Olea blir lite bortglömd här men är ett måstestreck. Bakom stona vill jag varna lite extra för 13 Vill Solen som förvisso inte startat på tre månader men är formen någorlunda nära topp så kommer han fälla många till en trevlig procent!

Rank: 2-6-1-13-8-15

V75-5:

Här kommer omgångens bästa spik i form av 5 Magic Cash. Magic Cash har verkligen tänt till på sistone. Det enda som talar emot är sjukdom eller galopp. Spåret är klurigt men jag tror han går iväg felfritt och då är det spel mot ett mål utan målvakt!

V75-6:

Omgångens klurigaste lopp. Jag fegspelar och tar allihop! Jag vill varna extra för 6 Garmin B.J som jag tycker är en riktigt läcker och bra häst. Även 7 Dardanos är lite bortglömd och betydligt bättre än procenten! Jag rekommenderar att man spikar eller tar alla. Garmin B.J skulle kunna vara en fräck chansspik!

Rank: 6-2-7-10-1-8-9-3-4-11-5-12

V75-7:

Jag var väldigt länge inne på att spika 3 Michelangelo Ås som jag tror har en väldigt bra segerchans här. Då jag redan har två spikar så kan jag ta med tre hästar här. 9 Mr Golden Quick har en rykande avslutning och ett måste på min lapp. 2 Shocking Superman är väl den roliga skrällen i loppet som blir min tredjerank!

Rank: 3-9-2

Totalt är systemet på 4536 rader och en andel kostar 100 kronor. Andel köper man här!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

V75 1 Jag inleder denna fina V75 omgången med en fin spik i form av 4 Double Exposure. Hästen är en undantagshäst som likaväl hade kunnat vara med i ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips