Speltips: Prix de France » 12 feb. | Tobias Nilsson - Travstugan.se

Speltips: Prix de France

Världens största lopp över medeldistans - Prix de France avgörs söndag eftermiddag. Vi får återigen se en duell mellan världens bästa häst 2 Face Time Bourbon och 8 Davidson du Pont. Jag räknar med att det blir ett lopp utav högsta kvalité. 

Vi har genom åren fått flera svenska vinnare som Readly Express, Noras Bean och Hilda Zonett. Detta är ett klassiskt lopp och vinnaren får 180.000 Euro. Ifjol fick Davidson du Pont revansch på Face Time Bourbon. Blir det så även i år?

Jag tror faktiskt att spårlottningen gjort att Björn Goop och Sebastian Guarato kommer få segerdefilera med världens bästa häst. 

Vad hittar jag för spännande spel i loppet bakom dessa två giganter? 

Jo, det är faktiskt en svenskfödd. 9 Aetos Kronos Bold Eagle-sonen kommer från en vinst i Prix Bold Eagle under Prix de Amerique söndagen. Jag tror inte den elitloppsaktuelle Aetos Kronos kan vara något för vinnarspelet, men plats 1-3 eller 1-5 tycker jag är rimligt. Man får inte glömma att vi delar poolen med fransmännen. 

Jerry Riordans speedige hingst har inget bra utgångsläge, men han tillhör en av de vassaste avslutarna i världen och jag är inte främmande att han kan knipa en framskjuten placering. Vi testar ett platsspel, helt enkelt.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi sätter fart på V64-veckan med trav från Mantorp! I V64-5 ser vi bästa spiken i omgången där One Kind of Art hittat sig en toppen-uppgift! ... Läs travtips

Ikväll startar Björn Goop en del hästar och framförallt får vi se Astronascente Zac vars nästa stora uppgift är V75-finaler. Här tror jag han ... Läs travtips