GS75 - Eskilstuna - Tre spikar mot sjuan » 13 mars | Tobias Nilsson -…

GS75 - Eskilstuna - Tre spikar mot sjuan

GS75 utspelar sig från Eskilstuna. En bana som jag personligen gillar. 

Omgången känns på förhand lite favoritbetonad ut och jag tror vi kan få en utdelning kring 20-100.000 kronor. 

Jag har ett system där en andel kostar 120 kronor.

<<<< Köp en andel i Nilssons Luring >>>>

GS75-1:

2 Remarkable Feet har varit bra i flera starter. Förra gången satt han tredje utvändigt och svepte till ledningen i 08-tempo och höll sedan hela vägen till mål. Hästen håller full form, är startsnabb och jag tror att Westholm leder detta från start till mål. Värsta motbudet är 6 Spickleback Face som jag varnade för i förra veckans analys. Raja Mirchi-sonen gick riktigt bra i skymundan via 1.11,6 sista 1300 metrarna. Jag tycker att dessa två höjer sig över resterande konkurrenter och låser.

Rank: 2-6

GS75-2:

6 Yankee Dee är storfavorit till snart 80 procent. Det handlar om en fartfylld häst som varit skadebenägen och är därmed orutinerad. I år har Muscle Hill-sonen gjort två starter som resulterat i lika många segrar.  Jag tycker att hästens segerchanser är i paritet med procenten och jag krånglar inte utan spikar och hoppas att det skräller i några andra lopp. Omgångens bästa spik!

GS75-3:

Montélopp i de större pottspelen skapar alltid stora rubriker. Jag tillhör väl skaran som tycker det är uppfriskande med monté och ser gärna att vi minst har ett lopp i veckan på de större spelen (V86, V75 eller GS75). Jonathan Carre är en frisk fläkt och den ende manlige ryttaren vi har i landet. Dessutom är han oerhört duktig och till detta lopp får han rida 6 Lotusathena och jag misstänker att ekipaget kommer stiga i procent, men i skrivande stund är fem procent i underkant. Lotusathena är en bra häst som nu gör debut i monté och jag blir inte förvånad om S.j.'s Caviar-dottern vinner. Jennifer Persson är en duktig ryttarinna och 11 The Big Bang har inlett året lovande med en seger på lika många starter. Jag streckar nio hästar.

Rank: 6-11-12-7-8-1-2-5-10

GS75-4:

Jag har följt 6 Mr Mah Can genom hela karriären och jag tror att senare året kan Maharajah-sonen vara en derbyfinalist. I årsdebuten kom Robert Bergh till ledningen och vann komfortabelt. Jag tror att det blir en repris från det loppet med spets och slut. Värsta motbudet är 3 Sidney Celeber som kanske är en bättre häst i grund och botten, men det är årsdebut och jag tror Örjan redan har funderat på hur han ska vinna nästa lopp med Readly Express-valacken.

Rank: 6 Reserv: 3 - 1

GS75-5:

Jag spelar som sagt med tre spikar och det tar emot att spika en orutinerad häst med endast fyra starter i kroppen. Den fyraårige valacken 11 Final Whistle tror jag däremot är betydligt bättre än sina konkurrenter och trots elftespåret, brist på rutin och tränarstyrd borde det vara en toppchans. Värsta motbudet kommer från ett formtoppat stall nämligen 2 Moonlight Zon där Markus B Svedberg styr och tränar. I lördags tog stallet en dubbel och det lös form kring stallet och hästarna.

Rank: 11 Reserv: 2-5

GS75-6:

Ungdomsserien över 2640 meter med spårtrappa där de hästarna som tjänat mest pengar fått de sämsta spåren. Jag väljer att spela med elva hästar. Tipsnicken får 4 Moncler Bo med duktiga Ida Riesterer. Senast på Solvalla fullföljde Moncler Bo riktigt bra som tvåa och nu som då styrde Ida hästen. Viktor Svanstedt är en duktig kusk som igen får chansen bakom 12 Zenone Bar och han har hållt i tömmarna i de två senaste starterna, tredje gången gillt? Strecka många är min rekommendation.

Rank: 4-12-8-10-6-11-3-2-9-1-5

GS75-7:

Ännu ett lopp med hästar som inte direkt vinner ofta. 2 Artful Deimos har jag jagat en tid och det kan vara dags för en seger. 7 Balto D'huon är en riktig tuffing som tål att göra jobbet. Likt näst senast får Anders Eriksson chansen igen och givetvis hoppas man på en repris. Näst senast vann de genom en stark spurt och senast såg hästen lite trög ut i ryggar. 6 Madronjo är en nyttig häst som jag tror kan få en framskjuten placering. Jag gör det enkelt för mig och streckar alla åtta startande!

Rank: 2-1-8-7-6-5-4-3

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen