• Hem
  • Simon Hagen
  • V86-tips: Spickleback stod för en ruskigt avslutning - Min spik!

V86-tips: Spickleback stod för en ruskigt avslutning - Min spik!

V86 som delas mellan Solvalla och Bergsåker! Det är barfotapremiär i och med att våren nalkas och jag ser en hel del skoryck, även på Bergsåker där vädret är lite kallare. Omgången är favoritbetonad, men med tanke på skoryck etc så kan det ändå smälla till. 

V86-1

Vi börjar med att syna en storfavorit i inledningen av V86-omgången. 3 Firefoot har en mycket bra rad, men kanske var som bäst senast när han vann på Bergsåker. Fick en hel del press trots ledarpositionen men han var inte direkt ohotad när han korsade mållinjen som etta. Ikväll rycker man bakskorna. Just nu är han streckad på drygt 60 % och jag vill kanske testa att gå emot. 

1 Nils Zonett höll starkt senast efter att hållit uppe tempot i tredjespår och dödens. Blev lite trött tillslut men det räckte ändå till ett fjärdepris. 

Det var första loppet efter en längre vila och hästen kommer förmodligen vara betydligt bättre idag med tanke på genomköraren förra loppet. Barfota runt om på 7 Stabilizer som startade i monté senast. Har visat form på slutet och skall absolut med på kupongen. 

V86-2 

5 Racing Brodda var riktigt bra på Solvalla den femte och följde upp den prestationen med en sjundeplats på Bergsåker för två veckor sedan. Står ju riktigt bra inne här och det blir tufft för konkurrenterna om hon är frisk. Vill man chansa är det lite roliga ändringar på 8 Sashay Kemp där stall Melander gör en helomvändning. Man tar av skorna, byter till en vanlig vagn och sätter upp Jorma Kontio. 

V86-3

9 Bellfaks är jämn och bra och det ser upplagt ut för en seger igen här. Gick undan lätt med ton kvar i linorna på Bergsåker för två veckor sedan och var riktigt bra. Men vi måste fälla någon favorit och jag gillade vad jag såg från 3 Grisle Odin G.L. senast. Nu blir det dessutom Magnus A Djuse i vagnen, vilket jag ser som ett klart plus. Går man emot Bellfaks, vilket jag gör rekommenderar jag att ta med några hästar. 2 B.W Rune gör alltid okej lopp och är värd att betala för. 1 Philip Ess får Dwight Peters i vagnen och man passar på att rycka skorna nu. Kommer få en fin resa. 

V86-4 

Fullt lopp, vilket såklart är roligt. Favorit är 3 Drizzle som fick med sig ett tredjepris i årsdebuten senast med krafter kvar. Har lottats till bra spår här, men är värd att gå emot. Stall Melander brukar liksom Kolgjinis få fart på hästarna när våren nalkas och i det här loppet tar han ut 9 Nose High som Örjan Kihlström rattar. Första amerikansk vagn och bra rapporter efter jag har pratat med ''Tarzan'' under förmiddagen. Måste med! 1 Unexpected Broline var rätt bra senast, har fått en paus på någon månad och blir intressant att se vart han hamnar. Kuskplus på 4 Hasco de Florange. Var helt okej i ett lopp på Solvalla senast och hoppade efter bara några hundra meter i loppet innan. 

V86-5

2640 meter. Just nu är 3 Humble Man streckad på runt 40 % och därmed klar favorit. Det är årsdebut som gäller nu och hästen avslutade ''säsongen'' med två raka segrar. Det blir barfota fram igen, vilket är han har gått med tidigare. Det är en stark häst som har fått ett bra spår och kanske rätt favorit med jag väljer att gå emot. 

Jag vill definitivt ha med andrahandaren 9 Hefner Am som jag förlorade mycket pengar på när han hoppade över mål på Gävle för drygt 1,5 månad sedan. Den kontringen ser man bara hos topphästar. Åkte på en förkylning efter loppet senast och fick därmed ett lite längre uppehåll än planerat. Har gått ett lättare banjobb på Romme och Jasmine Ising var belåten efteråt. Lite trist med bakspår, men en klar förstahäst för mig. 

Vill man ta med flera hästar så gillar jag 13 Sweet Eddie till procenten. Även 12 Google Sisu gör bra lopp och tål tuffa spår. 

Rygga en andel! Spela med Travstugan till kvällens omgång från Solvalla & Bergsåker

V86-6 

4 Aioli får Örjan Kihlström i ''bajken'' som Fredrik Linder dessutom hänger på för första gången i livet. Har inte visat något extra på slutet men ändringen kanske ändrar på det mönstret? Favorit i loppet är 8 Drake Kronos som hoppade efter en trång situation senast. Hästen har kapacitet men ingen jag direkt räknar på idag och kommer därmed att gå emot.

Fredrik Linder's andra häst i loppet 5 Last Gift G.C har tillskillnad mot stallkamraten en betydligt bättre rad men ståtar med fyra raka andrapris. Vill han vinna? Ta med 3 A Sniper som avslutade bra senast. Lite roligare spår nu. Skrällen är 2 Megan Di Quattro som har visat form på slutet och var fyra senast i Margaretas Tidiga Unghästserie. Lite speciell auktion, annars tror jag hästen kan gå iväg helt okej. 

V86-7 

Det var mycket pengar som hägrade på Bergsåker förr förra lördagen när jag satt kvar med spik på 9 Spickleback Face på ett av mina system. Jag hade fått bra betalt och grämde mig lite efteråt efter jag såg om löpningsreprisen. Hästen gick som ett skållat troll över upploppet och jag är säker på att segern hade varit ett faktum om Daniel Wäjersten valde en mer offensiv väg. Det var dock sagt att man skulle köra i ryggar efter många tuffa lopp och jag tror hästen kommer att känna sig mallig med prestationen senast i ryggen. Nu blir det svårt att ta betalt på samma sätt men jag spikar! 

V86-8

Ett lärlingslopp avslutar omgången. Här kan det hända lite vad som helst. 3 Point To Point är rätt stor favorit, vilket förvånar mig lite. Var inge extra alls senast i ett billigt lopp. 9 Qvanting Indika har duktige Zeb Jonasson i vagnen och hästen får tävla utan skor igen, vilket han trivs med. Även om det är årsdebut tror jag han blir farligt och ekipaget ska definitivt med på kupongen till 5 %. 7 Captain P.R gjorde det bra  i ett V75-lopp senast och ska räknas. 1 Olimp har fått bra spår. Har han en bra dag kan han få fin resa i rygg. 

Jag gillar 2 Livi Princess H.M som körs av Ida Riesterer. Hoppade senast men gjorde bra prestationer under hösten & vintern. Bra spår och bra kusk till bra procent. 10 That's It var ute på V75 senast och hästen satt fast med mycket krafter och gick bra när de väl fick luckan och ska också med på kupongen. Rensaren är 8 Knight Single som kan lite grann när det väl fungerar. Har dock inte tagit ett stått för en felfri prestation på länge. 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet! V4-1 Med ... Läs travtips

Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!Jag drar in tre(!) spikar och ... Läs travtips

Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig ... Läs travtips

Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips