V64 Bollnäs: Satsar Wäjersten allt mot ledningen? » 24 mars | Simon…

V64 Bollnäs: Satsar Wäjersten allt mot ledningen?

V64 på Bollnästravet med två kallblodslopp på kupongen. Många fina hästar årsdebuterar, vilket gör omgången lite lurigare. Jag bjuder här nere på lite roliga tankar om omgången och gör själv en andel som ni gärna får rygga genom att klicka här.


V64-1 

Första lopp är ett stolopp över 2140 meter. Förutsättningarna är goda för streckspelsfavoriten 9 Idun A'lir som inte har varit på tävlingsbanan på väldigt väldigt länge. Spåret gör att hon måste med på kupongen men här varnar jag för 10 Gloria Victis som inte heller har startat på länge men kommer med fina prestationer under förra hösten. Läget är ju inte superroligt men hon är stark och tål göra jobbet. 6 Fairchild har heller inte varit ute på länge men hon har absolut kapacitet att göra upp i det här loppet och ska ablsolut med på kupongen. 7 Västerbo Burberry har gjort en del lopp på slutet utan att imponera supermycket. Ikväll rycker man skorna och då ska hon defenitivt med på kupongen. 

V64-2

Kallblodslopp där det är väldigt jämnstreckat mellan 2 Dynamo Doris och 6 Årdals Snuppa. Dynamo Doris har visat gott kunnande, galopperade senast i comebacken. Idag testar man barfota runt om för första gången, vilket är intressant men inget jag lutar mig helt mot. 6 Årdals Snuppa har ett fint utgångsläge och visat att hon är i form. Jag varnar för 7 Rönningsgutten som man rycker framskorna på första gången och 10 Sigge Jodal som hoppade två gånger senast men har kapacitet att vinna det här loppet. 

V64-3

5 Lyckans Quick är riktigt stor favorit och var lite halvblek senast. Kommer innan dess från två mersmakande andraplatser. Han är väl den som är klassen i gänget här men jag garderar och tar med 3 Sugar Beans som visade kunnande senast. Jag tror att Wäjersten vill till ledningen här och man rycker skorna för första gången i karriären. Vill man inte spika så gillar jag 7 Bone Hard Flash som gör en intressant årsdebut i regi Björn Röcklinger. Han har gott kunnande och löser det ser är det ett roligt streck till runt 11%. Kör man barfota är jag inne på att spika 3 Sugar Beans på andelspelet

V64-4 

1 Tangens Lilja har inte startat sedan augusti förra året men imponerade mycket under fjolåret. Bricka ett här nu direkt i första starten och hon har bevisat att hon är väldigt snabb ut. Hon trivs i ledningen och når hon dit blir det kanske svårt att stå emot. Jag tycker kanske hon är lite väl mycket streckad så jag kommer försöka fälla henne. 3 Klack Nova svarar alltid för bra prestationer när hon travar och nu får vi Mats Djuse upp i sulkyn och dessutom rycker man framskorna, vilket är en balans hon gillar. 10 Svärting A.C gör en intressant debut för Bergh. Har han fått ordning på honom är det en riktigt bra häst för klassen, som trots allt inte vunnit ihjäl sig tidigare. 11 G.G Push har gjort två starter i år och varit lite tveksam. Ikväll är han anmäld barfota och är ett roligt streck på kupongen om det stämmer under vägen. 

V64-5

11 Young King har gjort två starter i år och jag har varit nöjd med båda loppen. Bör pricka någon sorts form här och är etta på min kupong, trots kort distans. 3 B.B.S Day Dream lär få ledningen efter en bit och där trivs han bra. 12 Julian Sand stod för en bra prestation senast och gör egentligen alltid bra lopp. Barfota runt om nu och rolig streckprocent. 

V65-6

12 Cyrius D'Ariane har väl bara som uppgift att inte galoppera, gör han inte det så är det svårt att se honom förlora.  Han är riktigt stark och trivs på distansen. Motståndet är inte i det hårdaste laget och jag tror han bara rundar dom. Gick dessutom med vanlig vagn senast men nu sätter man på en jänkarvagn. Streckad på nästan 70 % vill man gå emot gillar jag 11 Ippon Futura som är ute på sin favoritdistans och går med optimal balans. 13 Global Unlimited har varit borta länge men kan absolut vara med där framme om allt klaffat. Spikar 12 Cyrius D'Ariane om inte 3 Sugar Beans går barfota i avdelning tre. 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Färjestad levererar kvällens V64 och som vanligt vid Färjestad-omgången är det Björn Goop som är intressant. Därtill årsdebuterar segerrikt sto i ... Läs travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips