• Hem
  • Simon Hagen
  • V64: Vårpremiär på Bro Park och intressanta lopp förgyller kupongen

V64: Vårpremiär på Bro Park och intressanta lopp förgyller kupongen

Det är alltså vårpremiär på  Bro Park och vi har en hel del intressanta lopp framför oss på V64-kupongen. Vill du spela V64? Klicka här och rygga våra tips. 

V64-1

Sex hästar med i loppet som rids över 1200 meter på dirt-tracken. Favorit lär 4 Fast and Free vara med Emma Nordin i sadeln. Avslutade bra senast efter ett lopp i ryggar, har hög kapacitet. Andrahandsfavoriten, 3 Hypchondriac gick som ett skållat troll ute i spåren senast, bedömmer dock att favoriten Fast and Free har fördel här. Vill man spika är det ett av förslagen annars ska 2 Allhallowtide och 5 Hootenanny med på kupongen. 


V64-2

1400 meter dirt-track. Här har vi ett mer öppet lopp och många hästar är jämnstreckade. Favorit är Franciskus och är väl det baserat på läget. Har en bra chans att rå hem det här trots att han har lite väl hög vikt. Jag gillar 3 Lady Kheleyf och 6 Obeya. Den sistnämnde kan vara lite strulig och det är något man ska vara vaksam på. Varnar även för 4 Felixiya Sacc.

V64-3

2350 meter dirt-track och 5 Wontgetfooledagen är storfavorit här med nytt formtal som inte ska vara några som helst problem, är distansgynnad men kanske lite väl överstreckad. Andrahandsfavoriten 2 Dabble ska med på kupongen men tycker inte intrycket varit sådär riktigt bra ändå i dom loppenRoy Arne Kvislas tränar även 3 Man In The Moon och kommer från tre riktigt fina prestationer under vintern. Han gjorde en heroisk insats på Bro Park i början på januari där han visade att han även hör hemma här. 

V64-4

2100 meter dirt-track där vi ser 6 You Bet som gått riktigt bra på slutet och är väl klassen i gänget här. 10 Sir Duke är ungefär jämnstreckad och båda ska med på kupongen. Jag varnar även för 3 Whistle High där det ryktas om fina träningsrapporter, roligt med Elione Chaves upp i sadeln. Med på kupongen ska även 4 Surfers Paradise och 5 Mors. 

V64-5

1400 meter dirt-track och 9 Heavenly Pulse är stor favorit. Har tävlat på under vintern och sett bländande ut. Kan göra grovjobbet och trots ett lite sämre spår än senast och lite högre viktskala ska han nog ha en riktigt bra chans här. 8 Freed From Desire har en liten fördel inför det här loppet jämfört med senast då han råkade på Heavenly Pulse. Om man väljer att inte gå på vårat spikförslag ska han absolut med. Varnar även för 1 Double Cash och Per-Anders Gråberg som verkligen går framåt med varje lopp. Kommer stå för en bra prestation här.

V64-6

Sista avdelningen som är 1600 meter på dirt-tracken och här har vi 5 Skyhawk som är knapp favorit före 8 Happy Honey Bee. Skyhawk har verkligen stått för fina prestationer på slutet, har perfekt läge nu och Emma Nordin upp i sadeln och får även viktfördelen här mot 3 Jungle Dream som kommer från seger senast. Happy Honey Bee har mycket streck på sig och det kan tyckas lite märkligt. Hon gör det bra men inte mer och jag har svårt att se att hon ska duga här. Jag gillar 5 Skyhawk mest men kommer att gå emot med 

Spela V64 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Travveckan sätter fart från Skellefteåtravet och så även med en magisk årsdebutant som jag tror vinner direkt!V4-1 Sandra Eriksson är i fokus under ... Läs travtips

Mantorp erbjuder oss en V64-måndag av god klass med både obesegrade och ett profiltätt fält i V64-5! 🔨 SPIKEN V64-1 Man ska inte göra det ... Läs travtips

Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips