Oddstips: Bazire kniper biljetter i Prix de Belgique

Prix'd Amerique närmar sig med stormsteg,  men vi har ett kvallopp där ytterligare tre hästar ska försöka knipa någon av dom sista platserna till PdA. 

Det är alltså Prix de Belgique som går av stapeln på Vincennes i eftermiddag. Tre av hästarna som är på pallen får en direktplats i Prix'd Amerique. Gu d'Héripré är rätt klar favorit och står just nu i 2.75 gånger pengarna att ta hem kvalloppet som avgörs kvart över tre senare i eftermiddag. 

Jag har analyserat loppet och hittat ett spel i form av Rebella Matters som gick bra som trea i Prix de Bar-le-Duc på Vincennes under nyårsafton. Gången innan det gick hon riktigt bra som trea i Prix du Bourbonnais, vilket gjorde att stoet har kvalat in till Prix'd Amerique. Man lär inte lägga hela krutet idag, men stoet är anmäld att gå barfota runt om. Det lär bli en invändig resa och köra tillslut, och jag tror att det kan bli en rejäl spurt och väljer därmed att spela platsspelet hos Unibet till 3,65 gånger pengarna.  

Även om det ofta skrällt till rejält i Prix de Belgique tidigare eftersom många av dom bästa hästarna redan är inkvalade, och det kanske är upplagt för skräll igen. Fabrice Souloy's Gu D'Heripre är stor favorit att vinna loppet. Hästen slutade trea i förra årets upplaga av Prix'd Amerqiue men fick efter det skadebekymmer. Hästen gjorde en mersmakande comeback i Prix de Bourgogne där han slutade femma. För att komma med till Prix'd Amerique krävs det att han är bland dom tre första i mål och ett offensivt upplägg är att räkna med. Oddset på att Gu D'Heripre ska vinna är nu är 2.75, vilket nog är korrekt. 7 Diable De Vauvert började vintermeetinget på ett bra sätt med två segrar, men har varit lite sämre i dom två senaste kvalloppen. Förra året var han med i stridens hetta och slutade tvåa i Prix de Paris och en vinst i Prix de Bretagne. Tränaren säger att hästen ska vara bättre nu och just nu får man dryga 20 gånger på Diable De Vauvert.


Bazires form är bra och jag väljer att spela ett platsspel på Rebella Matters till oddset 3.65 hos Leo Vegas.  Spela och signa upp er genom att klicka på den här länken. 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Rättvik serverar oss en fin omgång på tisdagen där V4-2 är riktigt högklassigt för att vara lunchtävlingar!V4-1Oskar Kylin Blom ska kunna ha lite ... Läs travtips

Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips

V75 första tanken Jackpotvecka och veckan innan elitloppsveckan, det är ju en otroligt härlig vecka att njuta av. Första tanken inför V75 är nu redo ... Läs travtips