Mersmakande vinnarspel i Jämtlands Stora Pris

Travsommaren har äntligen dragit igång och storloppen avlöser varandra i världens fart under försommarens intensiva travveckor. Östersund är först på tur efter Elitloppshelgen och årets Jämtlands Stora Pris håller ett jämnt och rätt bra fält med 700.000 kronor till vinnaren. 

Den hästen som sticker ut mest i mina ögon är Daniel Redén's fina Mister Herkules som tagit stora kliv sen förra hösten och utvecklats till en stjärna. Vann enkelt på Umåker senast och hade det inte varit för att Redén redan hade en armada med tre hästar i årets Elitlopp tror jag han hade blivit inbjuden på stående fot. 


Mister Herkules är alltså min vinnare i storloppet, även om Redéns stallform kan tyckas ha mattats av lite senaste veckorna ser jag det som ett återkommande bekymmer varje år. 

För visst har Redén alltid haft en svacka i runt två veckor efter Elitloppet? 

Nåväl, jag tror inte ens Mister Herkules behöver vara 100% i det här loppet för att nå hela vägen till seger.  Hästen svarar enormt på det norska huvudlaget och Örjan Kihlström var enligt rykten helt lyrisk efter segern senast (med norsken oryckt). 


Hästen är enligt rapporter fin i jobben och spåret är det enda som kan tyckas vara lite dåligt. Jag tror dock att Örjan Kihlström gör processen kort och kör fram Redéns stjärna utvändigt om ledaren och rycker han bara det norska huvudlaget i tid blir Mister Herkules svårtstoppad.


Just nu erbjuder Bet365 4.00 gånger pengarna på att Mister Herkules segrar, vilket är ett odds jag spelar till. Är du en ny kund erbjuder 100 kronor i bonus, ett utmärkt tillfälle att testa spelbolaget. 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips