Inför V86: vidöppet långlopp inleder » 5 aug. | Sandra - Travstugan.se
  • Hem
  • Sandra
  • Inför V86: vidöppet långlopp inleder

Inför V86: vidöppet långlopp inleder

V86-1

Ett långlopp över 2640 meter med voltstart inleder kvällens omgång och här tror jag att det är en, 11 Royal Navy Neo, eller alla som gäller. Det är dock en lurig proposition med två tillägg och uppgiften är inte helt enkel. Har en känsla för att det kan skrälla till direkt och garderar upp ordentligt. 

V86-2

Mycket stor favorit på förhand är norrmannen 12 Oracle Tile med duktige Kristian Malmin i sulkyn. Hästen har segrat i 7 av 9 starter och besitter hög kapacitet. Däremot är spåret lurigt och härifrån skull det kunna häxa. Pass upp för 2 Bugsy som både är startsnabb, samt oerhört vass tillslut med smygresa. 1 Prime Line är även anmäld barfota runt om och kan bli en svår nöt att knäcka för samtliga, om han lyckas hålla upp ledningen.

V86-3

I "Takter-trofen" över medeldistans med autostart bordet det vara upplagt för 8 Sorbet. Han har dock fått många tuffa lopp från "dödens" och den här gången är det dessutom en distans som kanske blir i det längsta laget om han skulle få ett tungt lopp igen? Då jag spelar för hög utdelning garderar jag upp loppet och varnar för 9 Charrula Forlan som just nu är spelad till låga 1%, men för en gångs skull kan få en fin resa. Han har visat uppåtform på slutet och blir märkligt bortglömd den här gången. 

V86-4

I Breeder´s Crown för våra treåriga ston hittar vi omgångens bästa spik. 2 Barbro Kronos har gjort det mesta rätt i tävlingskarriären och visat att hon är en riktigt bra tävlingsindivid när det väl gäller. Att hon dessutom lottats till ett mer eller mindre perfekt spår två den här gången, gör i vart fall att jag inte ödslar någon onödig kraft och garderar på det stora systemet. Har Barbro bara en bra dag utan sjukdom så bör hon vinna detta. 

V86-5

I Kjell P Dahlströms minne för femåriga hästar får vi se flera kanoner. Just nu är Elitloppsdeltagaren 6 Missle Hill stor favorit och blir förmodligen det mycket pga. av att det luktar ledningen direkt. Det handlar dock om medeldistans nu och får han lite tryck under vägen är det nog inte helt säkert att han visar sig bäst. 9 Zarenne Fas är en annan topphäst som är väldigt fartfylld och kan utmana med lite klaff i loppet. Även 5 Even´s Cool Boy känns spännande trots att han har varit ifrån ett tag och kanske behöver lopp i kroppen. Vill även ha med 7 Zio Tom Jet som verkligen har visat vrålform på slutet. 10 Inti Boko är också en mycket fin häst som inte bör glömmas bort trots bakspåret.

V86-6

Tror att 3 Aetos Kronos är den bästa hästen, men att 4 Brother Bill kommer lyckas sno åt sig ledningen direkt - och så mycket sämre kapacitetsmässigt är han nog inte. Det skulle eventuellt kunna fälla avgörandet och blir det inte tokkörning mellan dessa två så bör loppet vara låst direkt med de bästa hästarna längst fram. Vid gardering förordar jag 5 Karat Band. Tror dock att det räcker med ett "lås" på Aetos Kronos och Brother Bill.

V86-7

Spets och slut för 4 Tonique? Inte helt omöjligt då de bästa hästarna fått sämre utgångslägen och behöver förlita sig på turen. Skulle även kunna bli en liten överraskning om förhandsfavoriterna får jobbiga resor, genom 3 Residual Thrust som slutade fyra i finalen av Stochampionatet senast och bara verkar bli bättre och bättre. Pass upp!

V86-8

Kanske lite tråkigt (och nervöst) att avrunda omgången med en spik. Men faktum är att norrmannen 6 Elegant Ima har övertygat så pass mycket och fortfarande är obesegrad på tävlingsbanan, att det är svårt att motivera en gardering. Senast vann han enkelt trots ett mycket tufft lopp och den här vinnarskallen går definitivt inte av för hackor. Hade varit lite mer spännande om 10 Global Badman fått ett bättre startspår. Det enda som kanske kan vara en liten brasklapp är att det handlar om treåriga hästar, som trots allt fortfarande är relativt orutinerade. Och inom travet kan som bekant ALLT hända..

Stort lycka till alla ni som hänger med i kvällens spänning!

  • Sandra 
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Stall Daniel Redén reser till Sundbyholm på tisdagen och inom V64-spelet är stjärnstallet i fokus där sto från stallet kan ta karriärens första ... Läs travtips

Ikväll återser vi Mellby Hoffa igen och även fast det är första starten på litet tag så vinner han direkt!Det jag har främst respekt för inför ... Läs travtips

Lite snett på det i helgen men det är så det är ibland. Nu V86 igen och senast blev det 7 rätt och dryga 3 gånger pengarna tillbaka. Mina andelar ... Läs travtips

V86 11 Victory Lee har gjort det väldigt bra på slutet och kommer med full form. Kan öppna snabbt och kommer få ett fint lopp från bricka ... Läs travtips

Återigen är det dags för V86 och den här veckan är det Jägersro och Solvalla som delar på tävlingarna Helgens V75 bjöd på flera fina prestationer ... Läs travtips