TIDIGA V86: Wäjersten styr direkt?!

V86 nästa onsdag är från Bergsåker och Solvalla och på Sundsvallsbanan är Daniel Wäjersten självklart högaktuell - redan direkt!

V86-1

Daniel Wäjersten kan redan i V86-1 sätta fart med 3 Byron Face. Här årsdebuterar fyraåringen som varit ifrån sedan 6 november. Fyraåringen övertygade rejält i sina två sista starter han gjorde ifjol och trots årsdebut så känns han mycket svårstoppad direkt.

Bakm är 7 Dazzling Diva intressant skrällbud och 10 Zorocco Yamoz är i bra form för dagen. Ströks senast på grund av transporthinder.
Vi välkomnar även V75-bekante 11 Southridge Jeremy tillbaka.

   V86-2

   Även i V86-2 kan det vara spikläge. Här startar 5 Sandokan som varit riktigt fin i sina starter för David Persson. Senast laddades han iväg till ledning och vann sedan mycket enkelt i Solvalla-konkurrensen. Nu är läget perfekt för att åter styra fältet och ska bli intressant se fyraåringen med Calle Jepson i sulkyn. 

   9 Bjorn är en stark utmanare från bakspåret som gjorde karriärens bästa insats senast. 3 Vega Hall svarade för en stark prestation på Gävle senast efter löpt utvändigt ledaren och kopplade greppet med 300 meter kvar. 7 Kattens Aladin från springspår får bra position direkt och ska inte underskattas.

   V86-3

   Henrik Svensson gav verkligen mod i 3 Minemaj senast som över upploppsrakan kunde strida ner storfavoriten Kullungen. Nu står de väldigt bra till på startvolten och ska vara mycket tidigt segerbud!

   12 Ängsthea är av lite annan hårdhet och även fast hon står lite halvhårt inne med dubbla tillägg är hon som sagt väldigt stark! En skräll är stallkamraten 7 Sundbo Grann som får Mats E Djuse i sulkyn - stort plus! 13 Pyckolina tog efterlängtad seger senast.

   V86-4

   Ett fint treåringslopp som kräver sina streck! 

   8 Global Etalon tog karriärens första seger senast och det efter varit ifrån lite mer än en månad. Nu är läget vad det är men jag gillade verkligen intrycket på honom där och nu sitter Magnus A Djuse upp (Björn Goop senast).

   Wim Paal har med 3 Ni Hao Bros som fått ett lopp i kroppen här uppe i norr och från ett perfekt utgångsläge ska man ta henne på allvar. Tredjebudet för mig är 7 Lady Cheri trots det lite vingliga läget. 

   V86-5

   Robert Dunder kommer försöka leda så länge som möjligt med sin 1 Didicoy som jag tycker ska vara mycket starkt segerbud!
   3 Västerbo Ajax kommer kampera hela vägen in mot mål och det var framförallt urstarkt att se hur fyraåringen presterade i förra starten där han krossade motståndet.

    V86-6

    Kenneth Haugstad var den som fick bäst spår av de mest segeraktuella här. Hans 6 So Far Away Ås vann mycket enkelt senast på Örebro efter tagit ledningen och nu sätts jänkarvagnen på när det åter är auto. 

     V86-7

     10 M.T.Montpelier har det verkligen lossnat för på sistone och där nioåringen radat upp vinsterna. Nu är det däremot bakspår över kort distans...! 
     6 Kissinger Boko
     har jag höga tankar om. Dessvärre är han inte helt enkel att ha hand om men jag tycker han ska räknas tidigt nu!

     5 Karls Helge med lopp i kroppen ska man räkna med den här gången och så även 4 Loveyouecus som det verkar lossna för nu.

      V86-8

      Anders Eriksson är verkligen i fokus i avslutningen där han själv kör 2 Everglo Lemon som imponerade rejält senast. Här blir fyraåringen svårslagen så klart men nog kommer Jimmi Ehlers ladda emot vad som går med sin 4 Ceboruco

      Detta kan öppna upp för Erikssons andrahäst, 11 Global Above All, men även 5 Drizzle som jag tycker ska räknas tidigt här. Han kom inte riktigt in i matchen senast och får nu på sig jänkarvagnen. Förväntar mig offensivare styrning från Rikard N Skoglund den här gången!

      Bästa spelbolaget för travodds

      Leo Vegas

      • Bra välkomstbonus
      • Bra utbud på vardagstravet
      • Bra kundsupport
      • Svårnavigerad hemsida
      Välkomstbonus
      Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
      Hämta bonus Besök hemsidan

      18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

      Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
      Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
      Leovegas startsida
      Leovegas sport
      Leovegas Trav

      Sammanfattning

      Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

      Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

      Det här hittar du i NordicBets recension:

      Läs hela recensionen

      Fler aktuella travtips

      Vi går in i isiga förutsättningar på veckan när V64 ikväll körs uppe på Umåkertravet! 🥇 SPIKFÖRSLAGEN V64-5 Man vill egentligen inte spika ... Läs travtips

      Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

      Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips

      15 hästar i sju lopp, fem av sju är voltstart, ett lopp över tre varv, ett lopp över 2640 meter och de resterande fem över medeldistans. Det handlar ... Läs travtips