TIDIGA V86: Vem vinner i sto-duellen!?

Solvalla får Bergsåker som sin V86-kollega kommande onsdagsomgång. På Nationalbanan får vi en sevärd duell mellan stostjärnorna!

V86-1

1 Kinky Boots blir givetvis högintressant, som senast stod för karriärens grymmaste insats på topptiden 1.11,8a/2 140 meter. Nu är distansen och utgångsläget densamma och det är självklart att lyfta fram valacken främst. Är han minst lika bra som senast blir det svårt för övriga att hinna med.

3 Icon Mearas inledde karriären strålande förra hösten och radade upp segrarna. Han har haft det lite tyngre att räcka till i år och han har både misslyckats att kvalificera sig in i Derbyt och SprinterMästaren. Jag väntar mig mer av honom och i det här sällskapet tycker jag han ska duga alla dagar i veckan!

En liten outsider i sammanhanget är 6 Secret Celebration som Lisa Gilljam trivs väldigt bra med!

  V86-2

  Det är ett för ovanlighetens skull relativt stort intresse för stoloppet i högsta klassen på Solvalla denna onsdag!
  Vi kommer få se en härlig duell - men här tar jag ställning!

  1 Sister Sledge är vid ljusa stunder förmodligen en av de bästa stona vi har i landet. Jag litar på att hon är i ordning inför det här och håller henne som förstahästen!

  Den som utmanar är givetvis 2 Marion Fouty Bon som tidigare i år gav oss en rejäl uppvisning på topptid. Efter den insatsen har hon däremot varit lite svagare. Nu återkommer hon efter lite mer än två månader ifrån och är av minst lika god klass som Sister Sledge egentligen.
  Jag tar däremot ställning i duellen och hoppas få se Sister Sledge i topptrim!

  V86-3

  7 Gorm håller jag i grunden som loppets bästa häst och med lopp i kroppen levererade han på topp senast över just 1 640 meter. Läget är väl hans främsta utmanare nu!?

  1 Ulvsåsen är jätteintressant. Han gick okej i SM senast utan att räcka till över 2 640 meter som väl inte är hans bästa.
  Nu testar han på sprinterdistansen för blott andra gången i karriären, senast var 11 april 2020 och då vann han - från spår 1!

  2 Gott Klirr testar på täta starter då han även startar under lördagen på Hagmyren. Han vann övertygande i montédebuten senast men varit lite väl ojämn i sina prestationer i år. Låt se hur han ser ut under lördagen...

  V86-4

  7 Express Love stormtrivs med Andreas Lövdal och den hårdhet som femåringen visat i år är där inte många i den klassen som kan mäta sig med. Ställdes mot lite tuffare gäng senast och kördes rygg ledaren. Sista halvvarvet sjabblade han till och galopperade men repade sig och löste tredjeplatsen. Klar etta här!

  1 No Pressure hade ett fin fjolår men har i årets fem starter inte riktigt fått det att lossna. Det ska dock sägas att utgångslägena inte varit till hans fördel och att det först nu äntligen ser lite intressant ut.
  3 Global Crossover
  har varit väldigt fin i sina två starter i år och en ruggig nästagångare är 5 Rio Alta Wine som gick sylvasst sista 300 meterna ute i spåren senast till andraplats.

  V86-5

  7 Udine Celeber har nu gjort två starter och där hon gått i mål som segrare i båda. I debuten fick Mattias Djuse en pangstart från spår 11 i volten och pressade sig till ledning - därifrån vann stoet sedan överlägsen. Även senast fick Djuse ta hand om ledningen och där Udine Celeber svarade mycket ärligt över upploppet när konkurrent skulle utmana. Treåringen har sett jättefin ut och är självklar etta.

  Möjligen är motståndet lite tuffare nu än tidigare och 4 Eloise Frontline är tidigt motbud.
  Konkurrenten som utmanade Udine Celeber var 8 Miss Mighty som fått göra jobbet utvändigt ledaren i sina två senaste starter där hon gått i mål som tvåa båda gångerna. Nu är läget åter hopplöst men tycker hon gått i mål mycket starkt på slutet och är värd en etta i raden snart.

  Robert Bergh har med tre hästar och kör själv 6 Ektara som han testat i Maggan-lopp tidigare i somras utan resultat. En strulig dam med galoppen "runt hörnet" hela tiden. Nu är hon anmäld barfota runt om för första gången; kan det ge en behövlig kick!?

   V86-6

   Väldigt jämnt fyraåringslopp på Solvalla!

   2 Maltese Magic selas ut med två raka segrar och istället för tränare Claes Svensson sitter Magnus A Djuse i sulkyn den här gången.
   4 Liberty Boko
   var en snackis på V75 senast men galopperade tidigt bort sig. Gör omtag här och ska givetvis räknas tidigt.

   5 Match'Em har nu hunnit göra två lopp för Ulf Stenströmer och inlett karriären där med två raka segrar - verkar vara inne i en ruggig utveckling!
   6 Midyat Zaz är den hetare av stall Nurmos-hästarna och ska nu köras barfota bak för första gången.

    V86-7

    6 Fabulous Pellini blir stoet att besegra här och uppgiften den här gången ser mycket passande ut!
    Senast startade hon i stentufft V75-lopp och det var även första starten över 2 640 meter samt bakspår. Hon gjorde klart godkänt ifrån sig där. Lättare gäng att tampa ner nu över medeldistansen!

    5 Mission Beach var överraskande vass senast när hon tog efterlängtad seger. 3 La Sassicaia har även varit mycket bra under sommaren - och nog väntar man på att 8 Carry Cash ska få det att lossna igen!?

    V86-8

    Visserligen har man givetvis respekt för 10 Power Håleryd som varit jättebra i alla sina tre starter - men efter senast tror jag 6 Madagascar är ute efter revansch.

    Treåringen satt fast i Gay Noons lopp och det ska nyttjas här istället. Han har varit mycket stark i sina två tidigare segrar och härifrån kommer Örjan Kihlström hamna perfekt på det direkt. Jag tror Madagascar till slut blir mycket svår att ta ner i avslutande treåringsloppet med 100 000 kronor i förstapris!

    Bästa spelbolaget för travodds

    Leo Vegas

    • Bra välkomstbonus
    • Bra utbud på vardagstravet
    • Bra kundsupport
    • Svårnavigerad hemsida
    Välkomstbonus
    Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
    Hämta bonus Besök hemsidan

    18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

    Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
    Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
    Leovegas startsida
    Leovegas sport
    Leovegas Trav

    Sammanfattning

    Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

    Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

    Det här hittar du i NordicBets recension:

    Läs hela recensionen

    Fler aktuella travtips

    Vi går in i isiga förutsättningar på veckan när V64 ikväll körs uppe på Umåkertravet! 🥇 SPIKFÖRSLAGEN V64-5 Man vill egentligen inte spika ... Läs travtips

    Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

    Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips

    15 hästar i sju lopp, fem av sju är voltstart, ett lopp över tre varv, ett lopp över 2640 meter och de resterande fem över medeldistans. Det handlar ... Läs travtips