TIDIGA V86: V86-4 står ut i jackpotomgången!

Solvalla och Jägersro ger oss onsdagens V86 och visst är det Triton Sunds lopp (V86-4) som står ut!
Framförallt är det jackpot på V86!

V86-1

5 Miking slipper resa långt den här gången och det kan mycket väl vara avgörande  den här gången. Blivit dubbla galopper i två tuffa lopp på slutet och nu möter hon lite mer lämpligt gäng. Knapp förstahäst.

3 Bold Face väntar man det ska lossna för och när hon väl gått felfritt, framförallt näst senast, har hon varit väldigt bra. 7 Ipanema Beach har varit riktigt vass i sina två senaste starter och är självklart segerbud i detta fältet.

  V86-2

  1 Notice'Em gör sin femte start och för första gången med barfota bak. Varit hårt betrodd i alla sina starter och jag tror hon är redo för seger nu. Hon stred oerhört tappert på ett regnigt Färjestad senast och med den tuffa starten i kroppen tror jag hon är redo att prestera på yppersta topp här!

  Jörgen Westholm körde perfekt med sin 4 Working Class Hero som från ryggledaren hittade ut 50 meter kvar och passerade förbi enkelt. Nu sitter Björn Goop upp istället från ett finfint läge.

  V86-3

  Johan Untersteiner skrattar gott när han ser startlistan här med sin 2 Mateo di Quattro. Fastän det är sjätte starten för karriären så tror jag han är redo att styra det här hela vägen runt om. Spikförslag!

  Bakom är det främst 12 Extreme A.F. och 6 Matchpoint Pellini.

  V86-4

  4 Brambling har varit jättebra i sina två senaste starter där han vunnit mycket övertygande och här ska han vara hästen att slå i Triton Sunds lopp. Spikförslag!?

  1 Esprit Sisu har äntligen lite vettigare uppgift nu med perfekt läge och vart har vi 7 Admiral As för dagen!? Har inte alls fungerat men är i grunden bästa hästen i fältet. Svårbedömd som få men distansen 2 640 meter har han gått väldigt bra över förr. Ska bli mycket spännande se honom.

  3 Digital Class ska verkligen inte underskattas och som är i toppform för dagen

  V86-5

  4 Il Forte har onekligen varit en fyraåring som engagerat oss den här säsongen. Han har gett oss det mesta och har verkligen överraskat rejält.
  Insatsen senast trodde jag inte skulle vara något särskilt men där han åter visade vilka resurser han besitter. Ska bli högintressant se hingsten här igen från toppspår över kort distans.

  Stall Kolgjini håller 3 Boli You S.M. väldigt högt och nu är femåringen dessutom anmäld i jänkarvagn för första gången. Har dessutom stallkamraten 1 Athena Face på innerspåret som möjligen släpper?
  7 Lancaster är den som kan tacka för fartshowen om det går för fort där framme. Formen på topp!

   V86-6

   Jorma Kontio sitter upp bakom den klart starkaste damen i loppet i form av 5 Happy Go Pepper. 
   Med tanke på hur få där finns på startvolten förväntar jag mig tidigt avancemang från Kontio och detta tycker jag ser ut som en vettig segerchans för stoet.

   1 Dalila Jet är den bakom som ska bli spännande med skorycket för allra första gången hos Daniel Redén. Försöker leda hela vägen.

    V86-7

    • Ett inte helt klassigt lopp avslutar på Jägersro fastän majoriteten är miljonärer. Strecka på!

    Viss fördel är det för 4 Galantis där framme på framspåret och Tyler Mifsud har gjort det väldigt bra med sexåringen den här säsongen.
    6 Cobbys Olifant
    är en V75-bekant som årsdebuterar(!) i loppet. Anmäld barfota runt om direkt och visst har han mött tuffare än dessa här...

    9 Burning Man är den som ska bli mest intressant att kolla in som nu fått ett lopp i kroppen efter långa frånvaron.

    V86-8

    Den som står ut i loppet är självfallet 12 Mellby Indigo som är av väldigt hög kapacitet. Det är väl inte någon toppchans däremot från det här läget i ett lopp där det kommer köras på flera händer... Det är å andra sidan det som kan bjuda in honom i det här för loppets bästa häst är det utan tvekan.

    Mycket spännande med spår 1 för 1 Likeaboss som duger mer än väl i avslutande lärlingsloppet. 
    6 Jerka Sting
    är tidigt framme och bråkar om tätpositionen och femåringen har visat i höstens starter att han är i absolut toppform.

    Bästa spelbolaget för travodds

    Leo Vegas

    • Bra välkomstbonus
    • Bra utbud på vardagstravet
    • Bra kundsupport
    • Svårnavigerad hemsida
    Välkomstbonus
    Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
    Hämta bonus Besök hemsidan

    18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

    Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
    Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
    Leovegas startsida
    Leovegas sport
    Leovegas Trav

    Sammanfattning

    Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

    Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

    Det här hittar du i NordicBets recension:

    Läs hela recensionen

    Fler aktuella travtips

    Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

    Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips

    15 hästar i sju lopp, fem av sju är voltstart, ett lopp över tre varv, ett lopp över 2640 meter och de resterande fem över medeldistans. Det handlar ... Läs travtips