TIDIGA V86: Titelförsvararen spårtorsk

Åmålstravet är värden för nästa onsdags V86-omgång där vi bland annat har Torsten Janssons Minne. Fjolårvinnaren i upplagan lottades till svåra spår 8!

V86-1

Med all respekt åt härdade tilläggshästarna - vinnarna hittar vi på startvolten trots 2 880 meter!

Ulf Stenströmer selar ut två intressanta här.
5 Django Silver
spikade jag på V64 senast där han visade toppform. Han har perfekt läge i volten här och med två raka segrar är han för mig hästen att slå!

Stallkamraten 4 Vasco ska reda ut startmomentet först och främst men är sedan spännande med lopp i kroppen och skoryck!

1 Dynamic Twister besökte just Åmål senast där femåringen var ute i ett lopp som gick i rejäl överpace där framme. Detta tackade Dynamic Twister för som sedan kopplade greppet över upploppet. Perfekt läge här igen för att göra upp.

  V86-2

  André Eklundh kör ut med stallets 1 Kövras Joker som har två raka segrar och det har varit riktigt imponerande se hur fyraåringen inlett säsongen. Blir hästen att slå här!

  5 Elliot Cloud har verkligen fått fart på karriären under våren och fyraåringen är i riktigt bra slag för dagen ! 2 Steady Victory sjabblade bort sig från spår 8 i onsdags. Före det hade han två raka segrar och nu har han perfekt spår bakom bilen. Känns mycket tidig den här gången!

  8 Flap Setting har inte alls fått till det på slutet. Han är bättre än så och med tanke på senaste tidens resultat är det många som lär tappa bort honom. 4 Bontoni Degato är näst på tur.

  V86-3

  Kristina Larsson tar åter hand om tömmarna bakom hennes 6 Lysjö Kasper. Åttaåringen är verkligen av hög klass och står väldigt bra till i detta voltloppet. Ekipaget är högst segeraktuell!

  5 Guli Vitus testas barfota fram den här gången och därtill förstärker Ulf Ohlsson i sulkyn. Med lopp i kroppen är elvaåringen motbudet. 11 Hauan Mina årsdebuterar efter varit ifrån sedan december. I grunden av hög kvalité i detta sällskapet men riskerar få göra en del jobb från läget.

   V86-4

   Mycket jämnt stolopp om inte Björn Goops belgiska inte övertygar igen!

   9 Notre Perle har börjar trumma igång maskineriet och tog första segern för regi Goop senast i tredje starten på svensk mark. Nu krävs en vass insats från bakspåret här från belgiskan, men hon är i toppform nu och kan lösa det!

   Magnus Jernemyr har börjat få bra fart på stallet och 4 Chicandquick gjorde det väldigt bra i karriärens första seger senast. Blir intressant se hur stoet följer upp det här. 

   3 Maharani Creation är tredjehästen som rycker skorna runt om och är även hon i finfin dagsform för dagen vilket visades på Visby senast.

   - Surra V86 eller V75 med travvänner i vår Facebook-grupp här!

   V86-5

   2 Gretzky B.R. kunde enkelt leda runt om på Jarlsberg senast och har förutsättningarna för att tidigt sitta i positionen här. Tyckte väl samtidigt inte intrycket var särskilt övertygande sista biten, men det blev enkel seger...
   6 Disco Volante
   kommer i tidigt skede och även fast nioåringen inte vunnit så mycket på slutet så är motståndet passande den här gången. Når Disco ledningen tror jag han vinner.

   Fjolårsvinnaren 8 Lucifer Lane är verkligen lite utlämnad härifrån. Åttaåringen är dock i riktigt bra form för dagen. Övertygade rejält i comebacken för tre starter sedan, gick bra som tvåa i Sweden Cup-försöket men hade det senare tuffare i finalloppet. 
   4 Audrey Effe
   har visserligen bra läge här, men behöver sannolikt loppet då hon inte startat sedan 30 januari.

    V86-6

    Björn Goop lät väldigt uppåt på 1 Agassi Broline senast men där läget var minuset. Nu är det desto bättre uppgift för fyraåringen och Goop sitter själv i sulkyn. Tar ekipaget ledningen är segern hemma.

    5 Peak n'Rollär den som utmanar som är i toppform för dagen, följt av 6 All In Face och 2 Eagle Rock.

    Streckar man på i loppet ska inte 8 M.T.Rick Nash glömmas bort som från läget riskerar bli borttappad av de flesta. Han har varit riktigt bra under våren!

     V86-7

     8 Leandro Boko ska det först lösa sig med från läget, men det bör Carl Johan Jepson reda ut. Valacken har haft en riktigt fin vår och gör upp om det här.

     9 Muscle Man Boko har onekligen ett rejält kliv och nu har treårige hingsten fått tre lopp i Sverige. Han var ute i tufft lopp senast på Solvalla där han avslutade bra. Nu sitter Björn Goop upp för första gången och därtill körs hästen barfota runt om för första gången i Sverige. Segermogen den här gången!

     Med tanke på främsta motbuden på startvolten båda har lite struliga lägen kan det ändå lösa sig för tilläggshästen 12 Lucifer Boko som visade fina farter senast. Är riktigt på gång!

     Skrällbudet är 6 Royal Vacation som inte fått utdelning på slutet, men står perfekt på volten här och även väldigt bra till på startvolten!

     V86-8

     8 Breidabliks Kahlua håller jag högt i klassen och även fast läget är lite trassligt så tror jag mycket på henne ändå. Barfota runt om igen är gynnsamt för henne och jag tror Conrad Luguaer kör offensivt den här gången.

     2 Bring Me Wine gör årsdebut och gör det från perfekta spår 2 bakom bilen. Hon avslutade fjolåret på topp med tre raka segrar och trots första starten sedan augusti kan hon mycket väl segra direkt! 3 Hattusa laddar emot som är i betydligt bättre dagsform. 

     4 Benedetta Jet föll som storfavorit senast på V86 och trots resa i andra par utvändigt föll hon bak över upploppet och såg väldigt trött ut. Kan säkert ta omtag här, men jag tror inte riktigt på henne...

     Bästa spelbolaget för travodds

     Bet365

     Bäst
     • Världens största spelsajt
     • Egna fasta travodds
     • Bra välkomsterbjudande
     • Inget poolspel
     Välkomstbonus
     1250 SEK i spelkrediter
     Hämta bonus Besök hemsidan

     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

     Sammanfattning

     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

     Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

     Läs hela recensionen

     Fler aktuella travtips

     Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

     Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

     Vi kickar igång helgen med en tripp upp till norra delarna och Boden/Bollnäs som sköter V64 Express-fredagen!Nog är kallblodsstjärnan i en klass för ... Läs travtips

     Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

     Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

     Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

     En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips