TIDIGA V86: Testdags på Eskilstuna!

Det är fin V86-klass som väntar på onsdag med framförallt Fyraåringstestet!

V86-1

13 Upside Face har varit jättefin i två raka segrar, men nu väntar helt annan uppgift än då och möjligen är det läge att därför gardera!?

11 Hamilton Atout fick skärpa till självförtroendet senast när han vann i mycket stark stil i monté. Nu återgår han till sulkyn med Björn Goop. Ska bli intressant se hur förra loppet fått upp formen på femåringen. 
3 Legend V.S. är tänkbart skrällbud från framspåret som gick bra som trea senast - de två som däremot är "hetast" där framme är 5 Broadway Oro och 8 Speedy Cash Vicane.

  V86-2

  12 Father Simon har varit klart förbättrad i sina två senaste starter och han är i fin form för dagen och är den med 15 Eskobar Zet som känns intressanta.
  Ett annars mycket orutinerat lopp där starthästarna möjligen inte är tillräckligt starka för att stå emot tilläggshästarna.

  De två där framme som kan vara aktuella är 1 Figurine de Fer och 7 Irqua Soleil Am.

  V86-3

  4 Copen Chuck S.M. har verkligen varit mycket övertygande i sina två senaste starter och så även för fyra starter sedan. Han har både visat snabbhet men framförallt styrka och nu är läget perfekt här över korta distansen. Känns mycket svårstoppad för dagen...!

   V86-4

   Vi får återse 1 Hail Mary igen och han ska nu laddas upp för Åby Stora Pris senare i sommar. Han gjorde en strålande insats i Elitloppet och här tycker jag han har mycket stark segerchans.

   4 Seismic Wave hade man normalt sett som utmanare, men tycker inte intrycket på honom varit så övertygande den här säsongen. 2 Diamanten har varit klart bra den här säsongen och nu rycks skorna runt om.

   - Surra V86 eller V75 med travvänner i vår Facebook-grupp här!

   V86-5

   6 Parfait A.F. har åter god chans att sitta i spets tidigt och därifrån är hon mycket kaxig. Vi har däremot några på startvolten som kan tampas emot, framförallt 1 Ivanka Amok och 2 Southwind Boko.

   Gregers Minne ser mycket jämnt ut och kan kräva sina streck. Man ska inte glömma bort 8 Dear Matrix som var jättebra som tvåa senast och är i toppform nu!

    V86-6

    1 Billy Idol har ingen vidare rad men är betydligt bättre än så. Hoppas han snart visar samma tendenser som ifjol, då duger han mer än väl i detta snabbloppet.
    6 Zinon Dream
    har bra läge därifrån och kommer få en pangstart. Missa inte 5 Voice of Reason med jänkarvagnen på, Örjan i sulkyn och närmar sig första årssegern.

     V86-7

     Fyraåringstestet håller skyhög klass och ska bli ett sant nöje!
     1 Aquarius Face
     känns som knappa förstahästen och från det här läget förväntar jag mig att han sitter där framme hela vägen. Han är den att slå och spikförslaget i ett annars streckkrävande lopp.

     Jag håller 6 Kentucky River högt och ser honom som främsta motbudet följt av 4 Luuk Schermer.

     V86-8

     Italienske segermaskinen med 20 segrar på 51 starter, 7 Asnaur dei Rum, gör debut i Sverige och känslan är att sexåringen är redo för att visa upp sitt bästa jag direkt. 
     10 Beacon Kronos
     har det inte helt lätt i travet men bakspåret här kan vara perfekt för honom att trava in sig ordentligt. Jänkarvagnen sätts på igen och han kommer runda majoriteten!

     Bästa spelbolaget för travodds

     Bet365

     • Världens största spelsajt
     • Egna fasta travodds
     • Bra välkomsterbjudande
     • Inget poolspel
     Välkomstbonus
     1250 SEK i spelkrediter
     Hämta bonus Besök hemsidan

     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

     Sammanfattning

     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

     Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

     Läs hela recensionen

     Fler aktuella travtips

     Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

     Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

     Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

     Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

     Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips