TIDIGA V86: Stjärnklar kväll på Solvalla

Solvalla ställer upp för egen V86-omgång nästa onsdag. Det är en stjärnklar kväll med framförallt Prix Readly Express där Kungapokalens vinnare blir väldigt svårslagen!

V86-1

10 Zanzibar Wise As ska möjligen kunna runda det här fältet då stoet tjänat mer än dubbelt så mycket mer än alla konkurrenterna. Det rä 20 meters tillägg över kort distans som gäller vilket inte är det lättaste och därtill första starten sedan februari - möjligen det som kan vara emot henne...

9 Joy Alissa ska man inte underskatta som är i väldigt fin form för dagen. 8 Best In Show As ska det kunna lösa sig för från det här utgångsläget och ska nu köras barfota runt om. 

  V86-2

  11 Velvet Gold har vunnit lekande lätt i båda sina starter den här säsongen. Nu är det annan uppgift med bakspår och inte tidigt avancemang mot ledningen. Hon ska ändå räknas som främsta segerbudet som höjer sig lite - det är dock här det mycket väl kan smälla till.
  Det är öppet bakom stoet och ska man nån gång gardera henne är det möjligen nu med bakspåret.

  7 Starstrucked känns som främsta konkurrenten till Velvet Gold - i övrigt ser detta väldigt bra ut för Velvet Gold. 10 Kentucky Derby ses som tredjeranken bakom Velvet Gold och Starstrucked.

  1 Ess Mahatma hade stor uppvisning på Visby senast i sin första karriärsseger. Helt annat motstånd den här gången dock... 5 Kungfu Lady ser ut att göra jänkarvagnsdebut, men gör första starten på tre månader.

  V86-3

  11 Decathlon är verkligen ett råämne som blir en stjärna för framtiden. Han är i normala fall huvudet höge än sina konkurrenter och jag litar på att Jorma Kontio kör framåt i tidigt skede. Tar troligen positionen utvändigt ledaren och kan ändå vinna därifrån.

  4 Janks Morton är främsta konkurrenten som vunnit barnsligt lätt i sina två starter som båda varit med Magnus A Djuse. Gör nu debut bakom bilen från ett perfekt läge att tidigt bestämma i ledningen. Känns som dessa två höjer sig lite.
  5 Declan
  kom aldrig helt in i loppet senast där han dock rekordsänkte rejält. Sett jättefin ut i sina två tidigare starter och klara tredjeranken.

   V86-4

   • Alltid kul med Prix Readly Express - men det blir knappast någon dramatisk upplaga

   4 Francesco Zet är tillbaka igen efter segern i Kungapokalen och det går väl heller inte att klaga på utgångsläget. Han är den klart bästa fyraåringen i landet som laddats upp rejält inför den här uppgiften och jag tror han blir omöjlig att besegra. Klar spik!

   6 Aquarius Face är väl den som mot förmodan kan brösta upp sig och som stod för en imponerande insats senast. Han är på väg att blomma ut på allvar!
   Vi hälsar även högkapabla 2 Mister Invictus tillbaka, som inte startat sedan Kriteriet ifjol. I form absolut bra nog att utmana, men långsökt redan väl...?

   - Surra V86 eller V75 med travvänner i vår Facebook-grupp här!

   V86-5

   1 Zorro Wind är spontant lösningen i Runar Sandbergs lopp. Efter två starter med skor rycker Alessandro Gocciadoro dessa nu runt om och innerspåret är som gjort för att ekipaget ska leda hela vägen.
   Minuset? Ja, det är väl att intrycket senast såg väldigt trött ut...

   3 Sourire Frö är det dags att börja ta på allvar som varit otroligt bra i två senaste starterna. 7 Georgia Am tog läcker seger senast men blir svårt komma till härifrån.

    V86-6

    10 Oxidizer har väl inte givit något ruggigt intryck i sina två starter den här säsongen. Han har sett ut att behöva genomkörarna och jag förväntar mig att han snart presterar på sin rätta nivå igen. Står bra till här för att tidigt köras framåt. 
    11 Viking Brodde
    gör årsdebut och första starten sedan 11 augusti ifjol. I grunden högkapabel men som inte fick till det under fjolåret...

    9 Even's Cool Boy intressant skrällbud vid ytterligare streck.

     V86-7

     • Två höjer sig i Icelands lopp!

     5 Mister Hercules var inte till sin fördel senast och tar nu omtag. Han är anmäld i jänkarvagn vilket i så fall blir tredje gången i karriären. De övriga två har resulterat i galopp... Är han som vid sina tidigare starter i år så blir han svårslagen...

     6 Bepi Bi kommer ge en rejäl kamp och som är i jättefin form för dagen. Nu får femåringen springa barfota runt om dessutom och kommer laddas offensivt direkt.

     7 Marion Fouty Bon visade senast ett femstjärnigt intryck i ruggigt tempo. Hon är däremot inte helt till sin fördel med det här läget mot sina främsta konkurrenter... 

     V86-8

     3 Glamourous Rain avslutar troligtvis kvällen i Prix Diana Zet. Hon fick dels flax i spårlotten mot sina främsta konkurrenter och jag förväntar mig även att hon är i sin topp-författning här. Då ska den här uppgiften vara hennes, med 400 000 kronor i förstapris.

     11 A Girl Has No Name vann lekande lätt förra veckan och är den som utmanar Glamourous Rain först och främst. 12 Great Skills är på väg in i toppformen nu och ska springa barfota runt om den här gången!

     Bästa spelbolaget för travodds

     Bet365

     Bäst
     • Världens största spelsajt
     • Egna fasta travodds
     • Bra välkomsterbjudande
     • Inget poolspel
     Välkomstbonus
     1250 SEK i spelkrediter
     Hämta bonus Besök hemsidan

     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

     Sammanfattning

     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

     Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

     Läs hela recensionen

     Fler aktuella travtips

     En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

     Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

     Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

     Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips