TIDIGA V86: Jackpotdags och Pokaltävling!

  V86 har jackpot vid mars månads sista omgång! Elitloppsprofil är tillbaka och på Solvalla är det pokaltävling! 
  Här är en tidig koll på omgången!

  V86-1

  1 Firefoot årsdebuterar och han gör det i en spårtrappa över kort distans. Från spår 1 ska han normalt därför vara den som har lite uppförsbacke men sanningen är den att han är kapacitetsmässigt bäst i det här fältet.

  Oscar Berglund har sexåringen tillräckligt i ordning inför det här och försvaras innerspåret tror jag på toppchans!

    V86-2

    På tal om bästa hästen råder det ingen tvekan om att 12 Even Younger är i sylvass form för dagen. Nu blir det däremot svårt värre med utgångsläget men visst kan fyraåringen lösa det ändå i den formen han är i!

    2 Needle'Em är hopplöst osäker men nu ska han få springa barfota runt om och dessutom testas med Erik Adielsson. Kan falla väl ut!
    4 In Love Mearas kunde aldrig utmana Kingslayer Pellini senast och tar omtag här.

    5 Pure Fortune kan vara en outsider i fyraåringsloppen den här säsongen. Startar nu med lopp i kroppen och anmäld i jänkarvagn/barfota fram! 8 Brilliansky har varit bra på slutet och närmast otroligt att han fått spår 8 igen som näst senast... 

    9 Little Patrick lyftes fram som starkt platsbud senast där han slutade sexa. Kan bli loppets stora outsider.

    V86-3

    1 Guli Fantom radar upp segrarna och här står han verkligen helt perfekt till på startvolten för att kunna bestämma hela vägen runt om. 
    6 Kavaleren
    har en betydligt lämpligare uppgift nu än förra onsdagen där han dessutom hade lite svårt med aktionen. Han är av sådan kapacitet att han kan utmana Guli Fantom.

    5 Ros Borken är inte mycket sämre och gör intressant årsdebut och ska springa barfota runt om direkt. Tänkbar bakom...

    V86-4

    Årets upplaga av Spelarnas Pokal där vinnaren dessutom får en plats i Harper Hanovers lopp!

    Segerbuden i loppet är miljonärerna som står med dubbla tillägget. Det är givetvis en tuff uppgift så sätt men det är inga tuffingar direkt som de ska jaga ikapp. 
    Jag förväntar mig mer av 11 Innovation Love med loppet i kroppen och 10 Golden Guard var jättefin senast och ska nu gå barfota runt om.

    Ska vi hitta några på start som är bra nog att kunna utmana är det 3 Global Above All och 4 Izor Sisu.

     V86-5

     Gösta Bergengrens Minne 2023 välkomnar tillbaka Elitloppsprofilen 3 Admiral As vara fjolårssäsong närmast blev lite av ett fiasko, i mitt tycke. 

     Det blev väl inte riktigt den säsongen man hoppades på.
     Nu återkommer han igen efter längre uppehåll och årsdebut är alltid årsdebut. Rent klassmässigt står han ut i fältet och utgångsläget är perfekt för att han ska kunna bestämma det här. Kan leda runt om.

     5 Global Adventure har jag fortsatt hopp om och har han bara en bra dag utmanar han en årsdebuterande Admiral As!

     Rent dagsformmässigt håller jag 9 Pinto Bob som tredjehäst följt av årsdebuterande 1 Mellby Jinx.

      V86-6

      Per Lennartsson har verkligen fått fantastiskt bra skick på 2 Corazon de B. och intrycket senast var bländande fint. Nu har siktet varit inställt hit till det här finalloppet och utgångsläget är ju perfekt! 
      Är svårslagen därifrån.

      Bakom är 9 Jack Is Back tänkbar men som åter har otur i spårlotten. Kan dock ändå få en hygglig position i loppet med bra startryggar! 8 Kron Vici Star hade med annat spår än 8 utmanat Corazon de B..

       V86-7

       Roligt stolopp avslutar kvällen på Bergsåker och hemmastjärnan Daniel Wäjersten drar iväg från springspår med 6 Miss Mighty vars nackdel däremot är att hon är något ojämn i sina prestationer!
       7 Young Mistress
       har varit överraskande bra men även hon lite ojämn i årets starter. Barfota fram den här gången och redo för offensivt!

       MIn förstarankad i loppet är 1 Queen Tresher trots att hon årsdebuterar. Stoet ska springa barfota runt om direkt och spår 1 är perfekt för Ulf Ohlsson. Prickar han starten lagom bra tror jag ekipaget kan leda länge och möjligen lyckas hålla ut springspårshästarna!
       10 Graces Candy
       går ner lite i klass på konkurrensen men det är samtidigt 20 meters tillägg. Jörgen Westholm rycker skorna på henne och hon ska normalt kunna runda de flesta...

       4 Dorothea Mil kan tampas i stora fyraåringslopp i år men årsdebuterar nu från spår 4 med skor på. Jag tror inte hon är i ordning för seger.

        V86-8

        Lita på att detta kan bli kvällens roligaste tillställning!

        5 Real Scotch trivdes inte på banan senast och föll som storfavorit. Nu lär han inte bli lika betrodd den här gången men man ska påminnas om hur bra han är i grunden. Han kan ta omtag och visa vart skåpet ska stå igen!

        2 Balotelli Face jättefin senast har perfekt läge bakom bilen och 4 Agassi Broline gick ändå godkänt i sin årsdebut och går framåt med det. 10 Michigan Bro är lite bortlämnad med bakspåret men snacka om att det finns enormt mycket med klass i fyraåringen!

        Outsider som kan bli lite borttappad är 7 Denco's Galliano som är i toppform och siktas springa i jänkarvagn den här gången!

        Bästa spelbolaget för travodds

        GoGo Casino

        • Ny licens från LeoVegas
        • Stort spelutbud
        • Swish som betalningsmetod
        • Minst 200 SEK insättning
        Hemsida: Grundat:
        Ägare:Huvudkontor:

        Sammanfattning

        Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
        Följ Travstugan på Youtube