TIDIGA V86: Fartfest mot slutet på öjn!?

V86 nästa onsdag körs från Visbytravet och hela tillställningen avslutas med Gotlandslöpningen!

V86-1

2 Kainai Goj fick en pangstart för regi Djuse med en stark seger näst senast. Senast på Mantorp stämde det inte helt och nu startar sexåringen över kort distans. Läget är perfekt för att bestämma det här så länge som möjligt - inte minst när 12 Illfindmywayhome fick tufft läge. 

  V86-2

  Givetvis en lite svårbedömd start men 1 Makian Degato har lämplig uppgift i sin comeback på ovalen att få bestämma i ledningen så länge som möjligt. Visade prov på hög kapacitet förra hösten när han debuterade och jag tror han kan leda länge.

  På gardering är det 13 Babsans Bankir och 14 Karl May Boko som ska streckas först och främst men ett skrällbud är 4 Solkattens Lucas som testas barfota bak för första gången.

  V86-3

  Trots att han gör comeback efter ett par månader ifrån så ska 5 Uncle Silvio bli högintressant. Fyraåringen regidebuterar här för André Eklundh och visar han närheten av samma kapacitet som under våren så segerstrider han.

  2 Enfin Pastis är ett tidigt motbud bakom liksom 4 What A Deal. Från bakspår lockar 10 Queen On Road som kommer med seger i ryggen och ska nu testas i jänkarvagn!

   V86-4

   Snacka om att uppgiften ser utmanande ut för högkapable 15 Donizetti som startar med 60 meters tillägg och det är en hel del konkurrenter som kommer vara "ivägen" längs vägen. 
   Han är klart bästa hästen - men det krävs gardering.

   20 meter framför startar 14 Icon Mearas som håller V75-klass och 10 Edforever gick jättebra senast och är i form!
   Annan i fin form är 5 Attention Please som har två raka segrar och stoet ska tas på stort allvar där framme.

   - Surra V86 eller V75 med travvänner i vår Facebook-grupp här!

   V86-5

   Tränaren Henrik Hoffman har ett par hyggliga chanser den här kvällen och med två segrar på raken selar 7 Greenhill's Rocco ut här och det ska bli intressant att han även ska springa med jänkarvagnen på den här gången!

   8 Robthebank är av hög kapacitet och möter lite enklare motstånd nu än tidigare. Från bakspåret ska man se upp för 14 Niras Donatello trots lite utmanande läge liksom 11 Global Classified med lopp i kroppen efter långt uppehåll.

    V86-6

    Efter två utmanande lägen på V75 har 1 Red Rum ett perfekt läge den här gången och är den klara förstahästen i det här rikstotoloppet. Möjligt spikförslag.

    6 Staro Pomerol har jag stor respekt för bakom och som nu med fyra lopp i kroppen får testas i jänkarvagn igen. Även 5 Roll Control ska räknas!

     V86-7

     Ringmurens lopp över fyra volter! Detta stayerloppet ser väldigt klurigt och streckkrävande ut. 

     Hemmahästen 3 Amarcord L.G. är möjligen den man kan chansa på och som är i väldigt fin dagsform. Härifrån kommer Claes Sjöström kunna ladda sig framåt tidigt och känns som ekipaget att slå.

     1 Jumanji Love testas med Örjan Kihlström den här gången. Segerlös hela fjolåret men har i år inlett säsongen med seger och andraplats. Tveksam dock att han kan stå emot tilläggshästarna...
     11 Carry Cash samt 10 Dollar Doc är de som ska utmana Amarcord L.G.

     V86-8

     Familjen Nilsson reser över till Visby med 4 Lucifer Lane som har perfekt läge bakom bilen den här gången. Når åttaåringen ledningen är det han att slå!
     7 Makethemark
     har kommit tillbaka starkt trots allt och gick strålande bra i St Michel Ajo senast. Han är verkligen på gång!

     2 Zarenne Fas är en härdad sjuåring som återkom till Sverige senast på Jägersro. Han startade där i ett montélopp och var okej men inte mer. Dagsformen är litet frågetecken men detta motståndet ska han matcha.

     Claes Sjöström startar 6 Jaguar Dream som verkligen går hela vägen in i mål och är en klar outsider. 8 Missle Hill har inte riktigt fått till det i år och är ännu segerlös efter sju starter. Svårt från det här läget...

     Bästa spelbolaget för travodds

     Bet365

     • Världens största spelsajt
     • Egna fasta travodds
     • Bra välkomsterbjudande
     • Inget poolspel
     Välkomstbonus
     1250 SEK i spelkrediter
     Hämta bonus Besök hemsidan

     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

     Sammanfattning

     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

     Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

     Läs hela recensionen

     Fler aktuella travtips

     Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

     Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

     Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

     Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

     Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips