TIDIGA V86: Fartfest avslutar

Vi far mot Lindesberg nästa onsdag när det är dags för V86. Bergslagsloppet avslutar med en fartfest - här är tidig koll på omgången!

V86-1

12 Legend V.S. är jag inne på kan göra ett topplopp nu med två starter i kroppen. Han imponerade på mig ett par gånger ifjol och står väldigt bra inne i det här loppet!

Främst emot är 8 Iluminati K.W. men även 10 High On Pepper om han är på rätt humör. Aningen ojämn i sina prestationer.
3 Midyat Zaz
är intressant från startvolten där fyraåringen däremot först och främst ska sköta sig. Stort plus att Andreas Lövdal åter kör, som han gjort i fyraåringens alla tre starter. Verkar ha mycket fart i sig och kan stå emot länge där framme!

  V86-2

  Stall Nurmos står verkligen i centrum här

  4 Hunting Widow har inlett säsongen positivt och räknas tidigt. 3 Karisma Boko är den i grunden bästa hästen i fältet - nu får Örjan Kihlström åter köra henne. Bekymret är att stoet för dagen inte fått till det på ett tag. Nu rycks skorna runt om och jänkarvagnen sätts på.

  Många bra emot bakom, tuffa 6 Go Peppergirl känns tidig och se upp för 9 Huile d'Olive.

  V86-3

  Kul med monté på kupongen!

  Emilia Leo är främsta segerbudet med egentränade 6 Beamer som verkligen stormtrivs i montén! Kan vara en kul spik att koppla grepp med!

  7 Västerbo Bankir är minst lika tuff och rankas knappt bakom och som nu åter får springa barfota runt om.

   V86-4

   Björn Goop står helt perfekt till på startvolten med sin 1 Velocious Crowd One och siktet är självklart inställt att leda så länge det går över stayerdistansen.
   Däremot är 2 Yavapai Point minst lika bra om inte bättre för dagen och Jörgen Westholm kommer inte låta Goop köra i lugn ro där framme.

   En jag verkligen fastnat för i Bo Palmgrens Minneslopp är 5 Eagle In Disguise som nu fått två lopp i kroppen och Bold Eagle-sonen känns för mig på gång den här gången. Annan med två lopp i kroppen är 9 Express Love.
   Längst bak på dubbla tillägget är det 11 Vice Versa Diamant först och främst. 13 Prince Will imponerade under vintern och återkommer efter varit ifrån sedan 8 mars. Behöver loppet.

   - Surra V86 eller V75 med travvänner i vår Facebook-grupp här!

   V86-5

   Jimmi Ehlers besöker Lindesberg med 2 Deeply Express som efter två starter ännu är obesegrad. Läget är perfekt för tredje raka och spikförslaget givet!

   Intrycket på treåringen var riktigt ruggigt senast, där han trots lite halvdan resa längs vägen kopplade greppet med halvvarvet kvar och vann överlägset!

    V86-6

    Omgångens tveklöst klurigaste lopp som kräver massvis med streck!
    12 Lady Dee
    är den som visat mest framfart av de startande, men läget är ju knappast det bästa för henne.

    6 Max Lane var jättebra senast i sin första seger och 2 Speedy K. med en fin smygresa i andraspåret kan det bita bra för sista biten.

     V86-7

     6 Bugatti Miles sjabblade bort sig i finalerna senast och återkommer nu till ovalen. Jag tror han kan ta revansch på sig själv igen i detta fina Bronsloppet. 
     Det är ett väldigt jämnt lopp bakom så favoritskapet lär inte ligga blytungt på honom!

     2 Global Winner med lopp i kroppen får nu springa barfota runt om, 4 Joe Frazier Boko har haft en väldigt fin säsong än så länge. 5 Abbys Wise As växlade ner allt näst senast men var sämre på Östersund senast.
     7 Titan Yoda är en stark typ som nu återkommer igen efter drygt två månaders frånvaro.

     V86-8

     4 Snowstorm Hanover placerar sig perfekt i slagläge och jag tror han kan svepa ner allt till slut. 

     1 Bubble Effe har varit halvdan den här säsongen och även fast Alessandro Gocciadoro kommer ge ett försök att leda det här så tror jag inte på femåringen.
     8 Inti Boko
     trivs på Lindesberg då han var på plats näst senast och vann. Sjabblade bort sig senast i Kymi Grand Prix. 10 Esprit Sisu är stark men rejält missgynnad av bakspåret så klart...

     Bästa spelbolaget för travodds

     Bet365

     Bäst
     • Världens största spelsajt
     • Egna fasta travodds
     • Bra välkomsterbjudande
     • Inget poolspel
     Välkomstbonus
     1250 SEK i spelkrediter
     Hämta bonus Besök hemsidan

     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

     Sammanfattning

     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

     Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

     Läs hela recensionen

     Fler aktuella travtips

     Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

     Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

     Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

     Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

     Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

     En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips