TIDIGA V86: Dags för tur till Bjerke

V86-jackpoten är utbetald förra onsdagen med stor succé i Travstugan.
Nästa onsdag är det Solvalla som delar med Bjerke som bjuder på en del luriga lopp!

V86-1

Per Oleg Midtfjeld kör ut med förstahästen vilket är 2 Apollo Creed som äntligen fått igång formen nu. Hade lite svårt att övertyga tidigare i år men nu på slutet har det verkligen lossnat. Kan bestämma det här hela vägen!

6 Dream Builder går minst sagt ner i klass lite. Han startade senast i Big Noon-pokalen mot stentufft motstånd utan att göra något väsen för sig. Lite för djupt vatten där och bör göra bättre ifrån sig nu i detta gänget.
Stallkamraten 1 Thai Targyran står mycket intressant till härifrån och visat toppform under hösten!

   V86-2

   Mattias Djuse står ju perfekt till på innerspåret med 1 Udine Celeber och får han till starten kan det bli tufft för övriga.
   Örjan Kihlström sitter åter upp bakom 5 Historie Dry som varit riktigt bra i sina två senaste prestationer.

   10 Cordelia I.S. ska man se upp för som visat toppform i två senast starterna. 12 Florence Ima förväntar jag mig lite mer av och hon har varit lite av en besvikelse

   V86-3

   Eirik Höitomt har en väldigt stark segerchans här med 2 Fakserling som han styrt mestadels den här säsongen. Det har blivit sju segrar på nio starter och även fast fyraåringen är klart minst rutinerad sett till antalet starter så är det ett väldigt halvdant gäng hingsten möter.
   Ska mycket till för att någon ska kunna strida emot...!

   V86-4

   Tuffingen 1 Hefner Am har ju ingen vidare rad man rosar och visst kan femåringen bättre än så. Nu åker jänkarvagnen på för första gången sedan 18 maj. Dags att vända på trista trenden!?

   2 Zenato gläds säkerligen över att det nu är 2 640 meter istället för sprinterdistans som han gick ut över senast på V75.
   9 Missing Tooma
   ska även nämnas. Glöm senast på Bjerke - riktigt bra näst senast!

   V86-5

   Smålurigt stolopp på Bjerke som verkligen stinker skräll! Här gäller det att ha streck sparat.

   2 Kaatje var jättebra ifjol men har den här säsongen bara gjort två starter. Gör nu första starten sedan 2 augusti och säkert inte i form men läget är ju perfekt. 9 Supreme Sund är en av få i loppet som visat form den här säsongen. Noterbart är att stoet startar på lördagen över 2 300 meter! Ska sägas att hon testat täta starter förr...

    V86-6

    Förstahästen imponerade i debuten!

    Örjan Kihlström satt upp bakom 5 Still Stormin' senast i treåringens debut. Där gottade de sig längst bak i kön, avancerade ut i tredjespår med 600 meter kvar och trots de mycket regniga förutsättningarna så var insatsen stark. Gick ut i fjärdespår in mot upploppet och kunde sedan enkelt avgöra sista biten. 

    1 Dear Ronja från innerspåret är tidig i segersurret med som tog karriärens första seger senast på väldigt fin tid. 7 Moscari Boko har inget vidare läge men nog är hon en av de bättre här i grunden.

     V86-7

     5 Chloe' Degli Dei har inte riktigt fått till det på slutet och är definitivt bättre än så. Nu åker jänkarvagnen på igen och jag förväntar mig mycket av Maharajah-stoet i detta fältet. Spik!

      V86-8

      Örjan Kihlström kör åter 2 Speed Matters som han gjort fyra av fem starter för fyraåringen i år. Hästen har verkligen imponerat och är även obesegrad med Kihlström i jollen.
      Läget är bra och i det skicket valacken varit i känns han svårslagen där framme även fast där så klart finns några hyggliga emot...!

      Bästa spelbolaget för travodds

      Leo Vegas

      • Bra välkomstbonus
      • Bra utbud på vardagstravet
      • Bra kundsupport
      • Svårnavigerad hemsida
      Välkomstbonus
      Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
      Hämta bonus Besök hemsidan

      18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

      Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
      Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
      Leovegas startsida
      Leovegas sport
      Leovegas Trav

      Sammanfattning

      Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

      Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

      Det här hittar du i NordicBets recension:

      Läs hela recensionen

      Fler aktuella travtips

      Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

      Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips

      15 hästar i sju lopp, fem av sju är voltstart, ett lopp över tre varv, ett lopp över 2640 meter och de resterande fem över medeldistans. Det handlar ... Läs travtips