V75: Två hemmahästar spikas

Förutsättningar inför omgången:

Det är äntligen dags för V75 på Sveriges sydligaste travbana Jägersro. Vi har som många av er redan känner till en smaskig jackpot med oss till den här omgången på hela 50 miljoner kronor. Att omgången dessutom är kryddad med flera utländska kuskar och höstar gör det hela extra spännande.

Spikarna: 

I V75 2 så startar omgångens största favorit 9.Kentucky River. Intrycket i årsdebuten senast var minst sagt imponerade. Hemmatränaren Pär Nordström är väldigt uppåt i förhandssnacket och menar att hästen har stabiliserat sig. Klarar man bara av att komma iväg felfritt från voltstartsmomentet så bör man ha en fin segerchans. Den 4-åriga hingsten lär vi oavsett få se i betydligt högre klasser framöver.

I V75-5 så startar 5 Akilles Face. Adrian Kolgjini både tränar och kör. Stallet är (som vanligt) oerhört positiva och den här gången är verkligen känslan att man har befog för det. Man har haft det här loppet i åtanke under en längre tid och när man inte är favoriter i nuläget så lutar det åt att jag tar ställning.

Skrällen: 

I V75-5 som är Silverdivisionen så vill jag kraftigt varna för Björns Goops, 7 Sam The Man. Hästen har tävlat förhållandevis starkt i Frankrike under vintern. Vi har ett offensivt upplägg att vänta då det är barfota runt om och jänkarvagn för Goops egentränade häst. I nuläget spelad till endast 7%!

Vill ni hänga på mig på lördag så köper ni mitt andelssystem här.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är dags för V64-Express och fredag och jag backar för att spika i V64-3! 🔨 SPIKARNAV64-3 Grabben får lite att bita i men löser det! 9 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips

Ute och cyklade förra söndagen (V75 var på söndagen). Detta trots att alla vinnare fanns med på mina lappar, men fick helt enkelt inte ihop systemen. ... Läs travtips