• Hem
  • Vinstregn på V64!
Vinnarna
Nyheter

Vinstregn på V64!

23 juli 2024

I måndags gjorde Christian Sandholm stor succé på V64. Vi tog så klart ett snack med vår "sjöhäst" om vinsten som kom i rätt läge när formen varit i motvind!

Det blev ett vinstregn över Travstugan/Direkten Ryd under måndagen när Christians Sjöhäst fick sex rätt på V64 - med V6!
För 24 kronor/andelen belönades andelsspelarna med 33 445,40 kronor/andelen!

  • Stort, stort grattis till måndagens storseger!

Tack så mycket. Känns riktigt bra att kunna ge tillbaka så fina pengar på en mindre insats!

  • Alla rätt inför sista avdelningen och väl där hade du spik på 6 Light On Me. Hur nervöst var det!?

Ja, det var faktiskt nervöst innan start. Jag visste att Light On Me var snabb ut och hade en duktig Felicia Molin i sulkyn. I min bok skulle de sitta i rygg på favoriten Spader och spurta tillslut. 

Men när Spader inte öppnade som förväntat, blev fast och sen galopperade, då var det bara för Molin att köra för fulla muggar. En vaken styrning och bra svarat när Emilia Leo ställde frågan, och in på upploppet var jag med och jagade in dem!

  • I övrigt på systemet så fick du bland annat in hedershästen Enge Eros (V64-5) streckad till 1%!?

Ja, Enge Eros är en stark herre som har skrällt förut. När Per Lennartsson hoppade upp och han stod i 0,6% så tyckte jag det var ett givet garderingsstreck i ett lopp där jag redan tänkt ha med en del hästar.

På dessa lite mindre system så måste man chansa bort lite betrodda till förmån för mindre spelade för att kunna vara med och göra upp om stora pengar. Därför var Enge Eros med på endast sju streck!

Skarmbild 2024 07 23 114504
  • Vi vet att du jobbar hårt dagligen och samtidigt inom laget har du varit öppen med att du känt motvind på spelet. Kändes vinsten därför lite extra härlig?

Ja, det har verkligen varit motvind på slutet men i motvind lyfter draken. Vi har kämpat på och det finns några trogna som hängt med i vått och torrt. Förhoppningsvis kunde de få lite ränta på pengarna nu!

  • Hur har reaktionerna varit?

Väldigt många tack och grattis har kommit in, vilket är jättekul.
Det blir något extra när en sådan liten insats betalar så bra. Det visar att alla kan vara med och vinna på trav, oavsett plånbok.

  • Nästa stora grej är V86-jackpot på Skellefteå och många lär vilja rygga dig! Kan du kanske redan nu bjuda på något drag eller en "stenklar"?!

Vill aldrig ge någon ”stenklar” så jag bidrar istället med ett roligt drag istället; 

I V86-3 kommer kallbloden ut och 7 Kleppbest har dragit springspår. Härifrån kan han skaffa sig en bra position, kanske andra ytter eller rygg på ledaren. Därifrån kan han sedan spurta vasst, och från de positionerna har det skrällt förut!
Lägg därtill att på Skellefteå så finns det open stretch som kan nyttjas om luckan inte skulle uppstå.

  • Återigen, stort grattis Christian - det var du väl värd!
Följ Travstugan på Youtube