Vann mest i hela Sverige på V86 - för andra gången på kort tid » 11…
  • Hem
  • Redaktionen
  • Vann mest i hela Sverige på V86 - för andra gången på kort tid
V86 Visby 10 juli
Redaktion

Vann mest i hela Sverige på V86 - för andra gången på kort tid

I april lyckades Johan Karlsson i Travstugans andelslag med bedriften att vinna mest av alla i hela Sverige till sina andelsköpare - igår kväll var det dags igen.

Just den gången spelade Johan in ca 2,3 miljoner kronor till ett stort gäng glada andelsköpare, som var och en hade betalat 100 kr för respektive andel. Andelen spelade även in absolut mest pengar av samtliga V86-andelar på ATG Tillsammans den kvällen, när det passande nog var jackpot på V86. Johan och kollegorna i andelslaget hade därför all anledning att fira. 

Johan V86 10 april 2019

Johan med segertårtan efter den fina V86-vinsten onsdagen den 10 april 2019

Intresset för andelarna var oerhört stort denna jackpot-omgång på V86

Sedan dess har det varit tyst ett tag om Johan, trots en hel del fina vinster på de stora streckspelen och framför allt V86, där han verkar ha hittat ett vinnande koncept som gör att han varit lyckosam vid flera olika omgångar och av många klassas som jämnheten själv. Extra kul är att de andelar som varit mest lyckosamma, enbart har kostat förhållandevis låga 100 kronor styck - vilket är anmärkningsvärt när konkurrensen på ATG Tillsammans är stor med bland annat mycket större andelar och många andra hungriga lag som också satsar hårt på att vinna riktigt stora pengar till laget.

Igår kväll när det handlade om jackpot på V86 i samband med tävlingar från den fina travbanan Skrubbs på Visby var det dags igen för Johan att slå till. Med tanke på att andelslaget visat mycket fin form de sista dagarna och att kollegan Daniel i laget, som står för andelen med namnet "Direktens Sista Minut" spelade in strax under 900 000 kr på V86 den 3 juli, när han fick in 7 rätt på andelarna som också kostade 100 kr styck, var det därför extra många andelsköpare som ville vara med och följa spänningen.

Hela 429 stycken glada andelsköpare kunde njuta av kvällen där Johans V86-andel för 100 kronor satt som en smäck och skrällarna dök upp i god tid innan sista avdelningen. Med ett lopp kvar att köra såg det väldigt bra ut då Johan hade streckat 6 hästar på kupongen och spänningen var givetvis mycket hög. Skulle det bli full pott igen? Och hur stor skulle vinsten i så bli? När 8 Carotene (tidigare i träning hos Travstugans duktiga tipster Sandra Luomala) med Conrad Lugauer i sulkyn var först över mållinjen - var den nya succén ett faktum! Även den här gången spelade Johan in mest av samtliga andelar i hela Sverige och resultatet blev fina 2 880 477 kronor.

Vinst per andel

Förutom Johans andelar, var det flera andra av våra duktiga spelläggare som också var ytterst nära att sätta 8:an. Vilket resulterade i många glada miner på olika håll runt omkring i vårt avlånga land. Framför allt uppvisar teamet en mycket god form inför V75-omgången som väntar på Årjäng kommande lördag...

Ett stort grattis till samtliga andelsköpare som var med just den här gången!

  • Glöm nu inte att bli medlem i Sveriges bästa andelslag "Direkten Ryd" för din chans att vara med i jakten på miljonerna (namnet på Travstugans andelslag).

  • Här finns andelar till både V86- och V75 i olika storlekar - även om det givetvis verkar räcka med en hundralapp!
Dela inlägg

Kommentera inlägg