• Hem
  • Välkommen, Michelle!
Kert
Nyheter

Välkommen, Michelle!

21 mars 2024

Travstugan vill med stor glädje välkomna Michelle Kettunen till laget! Ännu en härlig travsjälv som förstärker stugan ytterligare.

På lördag är det V75 från Solvalla med finaler, Stoeliten och även så Margaretas Tidiga Unghästserie. I samband med V75 gör Michelle Kettunen premiär som spelläggare hos Travstugan!
– Jag är riktigt taggad. Det ska bli jättekul, säger Kerttunen till Travstugan.

  • Michelle Kettunen, 34 år, har idag två barn med Värmland som sin hemvist. Med det har hon givetvis Färjestad som sin favoritbana.
    Förutom sitt stora intresse för travet har Kettunen även en helt annan passion - nämligen gamla bilar.

– Jag gillar typ gamla Opel-bilar från 60-talet och skruvar gärna på old generation, typ 9-5:or från Saab. I övrigt gillar jag att hålla på med hästar, hundar och djur överlag.

Hur fick du ditt travintresse?!

– När jag var liten bodde jag hos en avlastningsfamilj, nämligen hos travtränaren Jenny Eriksson, och där var även Rebecca Dahlén på plats en del. Eriksson har ju några hästar som synts på bland annat V75. Jag har följt med på jättemycket trav.
– Mitt första spel var ett platsspel när jag var ungefär fem år gammal och fick tillbaka 11 kronor. 

  • Michelle Kettunen har inte bara intresse för att spela på trav - hon har även varit aktiv inom ponnytravet och det var på Färjestad hon tog sin licens.

– Jag hade tidigare en ponnytravare på familjehemmet som jag startade med själv. Nu var jag inte alls gammal, men vi kom som bäst tvåa på Rommetravet och han hette Titt-Ut, säger Kettunen och skrattar till  

  • På lördag är det åter dags att börja spela på V75. Michelle Kettunen har gjort det förut och är hungrigare än nånsin att sätta igång!

– Jag har inte lagt nu på snart två år och är supertaggad att få vara med i Travstugan. Jag spelade tidigare hos annat ombud där jag alltid hade tre stjärnor på mina andelar.
– Jag vet att jag spelar bra och det hade varit perfekt om vi fick full pott redan på lördag!

Har du redan nu något tips att dela med dig av till lördagens omgång?!

– Jag vill inte lämna något tips ännu inför lördag på Solvalla. Jag sitter med det för fullt fortfarande och är väldigt noggrann - så ni får ge er till tåls och vänta till på lördag!

Har du någon hälsning till alla inför premiären!?

– Jag är som sagt supertaggad för att sätta igång och hoppas så klart att jag ska bli omtyckt av er alla! 

SNABBFAKTA
  • Ålder: 34 år i juli månad
  • Familj: Två barn (11 och 7 år)
  • Favoritkusk: Givetvis Rebecca Dahlén
  • Favorithäst: Tidigare "Skalman" (Minnestads el Paso) och Maharajah. Numera är jag förtjust i Pastor Power. Han har fastnat hos mig av någon anledning!
Michelle Kettunens andelar hittar du här:
Följ Travstugan på Youtube