• Hem
  • V86-DRAGEN: Måstedragen på milebanan
Draget i laget
Nyheter

V86-DRAGEN: Måstedragen på milebanan

12 juni 2024

På självaste Tingsryd körs kvällens V86 och visst har vi kollat in dragen dit - välkomna att rygga den du håller med!

Jonas Harrysson - 9 AUTUMN SHINE L.A. (V86-3)

V86 från härliga Tingsryd. I V86-3 talar mycket för att Queen of the night nog blir svårslagen MEN om man garderar så tycker jag man ska ta med korsdraget nr 9 Autumn Shine L.A som bara är 1% i skrivande stund.
Barfota runt om och biken är på, båda ändringarna för första gången!
Miljonenrens bland kupongerna!

Spela med Jonas ikväll - klicka här!

Felix Berggren - 5 IZOLA SILVÅKRA (V86-4)

Izola Silvåkra är en häst jag följt länge. Jag släpper inte henne den här gången heller. Hon gjorde årsdebut senast och gick bra från ett omöjligt spår 12 på kort distans. Hon gick med skor då men till den här starten rycker man dojjorna och det var ju så hästen vann V75 i fjol! 

Helt ospelad (tisdagkväll) och från ett bra spår kan Niclas Hammarström lägga upp ett perfekt lopp för hästen - 3%!

Spela med Felix ikväll - klicka här!

Jimmie Nordberg - 4 ENJOY THE MOMENT (V86-5)

4 Enjoy the Moment streckad på 5 %, var riktigt fin i höstas och har nu två lopp i kroppen där man först satt fast och sedan vann på ett fint sätt. Känns bortglömd.

Spela med Jimmie ikväll - klicka här!

Jimmy Westberg - 7 ROGER MORE (V86-5)

Mitt superdrag till fina denna omgång startar i V86-5 tillika STL klass 1 försök. Här startar en extremt formtoppad 7 Roger More, som var på vippen att storskrälla på Mantorps V75a senast. 

Ute i samma klass denna gång och är helt obegripligt bortglömd till endast 3%! Bara tacka och ta emot när Kevin blir intervjuad i vinnarcirkeln sen.

Spela med Westberg  ikväll - klicka här!

William Herbinger - 7 ROGER MORE (V86-5)

Dagens drag hittar vi avd 5 och det i 7 Roger More som höll på att tokskrälla senast! Med det intrycket på näthinnan vill jag inte missa denna skräll ikväll till 3%!

Spela med William ikväll - klicka här!

Christian Sandholm - 8 LOZANO DI QUATTRO (V86-8)

Omgångens drag hittas i den avslutande avdelningen där 8 Lozano Di Quattro endast spelas till 6%. En häst där det snackades Elitlopp men där man tillslut verkade förstå att han inte var riktigt där kapacitetsmässigt. 

Nu går han här ut mot betydligt enklare motstånd och då det ser ut att kunna bli körning så tror jag inte spåret har så stor inverkan.
Han är snabb ut och bör kunna hitta ner och därefter bevaka tills det är läge att dra i högern. Vid sunda vätskor skall han segerstrida!

Spela med Christian ikväll - klicka här!

Följ Travstugan på Youtube