• Hem
  • V86-DRAGEN: Jackpot på Vaggeryd!
V86jackpot
Nyheter

V86-DRAGEN: Jackpot på Vaggeryd!

26 juni 2024

Vi gör oss redo för en kväll med V86-jackpot och visst har vi hittat guldkornen som kan höja värdet. Klicka dig gärna in och rygga den du håller med!

Martin Engström - 1 Bella Yankee (V86-2)

Vi har ett lärlingslopp på kupongen med orutinerade ston. i V86-2.  Detta innebär att vi verkligen är närmast garanterade att det kan smälla till.

1 Bella Yankee är en av många orutinerade som gör sin sjätte start. Julian Cordeau kan mycket väl få lifta med i rygg på ledande 4 Carmita Silvio och hästen ska dessutom testas i jänkarvagn för första gången. Får hon bara fritt över upploppet kan hon spurta till sig en kanon-placering. Är detta jackpotens jättedrag, tro!?

Felix Berggren - 3 Immigrant Am (V86-3)

I avdelning 3 tycker jag att 2 Immigrant Am har en intressant uppgift. Hästen trivs bäst i spets och dit kommer han den här gången tror jag! Kort distans älskar han och när han väl sitter i spets får övriga svårt att slå honom, 5%!

Jimmie Nordberg - 9 Autumn Shine L.A. (V86-4)

9 Autumn Shine L.A 10% tycker jag är ett intressant streck, då man fick lite sparat senast och man sitter direkt i andraspåret. Jag tror man kan gå först i tredje och känns intressant

William Herbinger - 2 Landmark River (V86-7)

Tycker mig hittat ett drag i avdelning 7 och det i 2 Landmark River.
Man rycker bakskorna till denna start och vi har sett att det ger fin effekt på hästen. Han kommer i fin form inför detta. och 6% på onsdag förmiddagen gör den ruggigt intressant

Jonas Harrysson - 6 Arctic Dominant (V86-8)

Den sista avdelningen ser öppen och lurig ut. Många eller spik!?
Har man inte många streck kvar så kan man chansspika mitt ”drag” nr 6 Arctic Dominant där tränaren Peter Untersteriner låter uppåt.
Bra startspår på volten, barfota runtom för första gången och Johan Untersteiner siktar på att leda loppet från start till mål. 16% i skrivande stund

Följ Travstugan på Youtube