• Hem
  • V75 Spring Race även i år
Springrace
Nyheter

V75 Spring Race även i år

24 januari 2022

Nästa stora högtid i Sverige är Påsken. Likt senaste åren kommer ATG i samband med detta bjuda på V75 Spring Race.

Efter Winter Burst startade ATG igång Summer Burst och med detta har spelbolaget de senaste fyra åren även satsat på V75 Spring Race. I samband med påskhelgen kommer vi även det här året bjudas på fyra V75-omgångar under fyra dagar.

V75 Spring Race inleds på Skärtorsdagen 14 april från Gävletravet och följs sedan upp av Långfredagen på Färjestad, Påskafton från Klosterskogen, Norge och avslutas på Påskdagen från Romme. 
Liksom vid tidigare upplagor kommer det även till årets Spring Race att avslutas med en multijackpot på Påskdagen 17 april.
Från 29 januari till och med 2 april kommer därför 20% av all eventuell jackpot sparas in till 17 april. Efter 2 april samlas all eventuell jackpot in till Påskdagen. 

Vid förra storhelgen med jackpot under Nyårsafton hade ATG stora problem med trycket från kunderna. Detta har nu spelbolaget jobbat hårt med inför framtiden, säger Nicklas Jonsson Head of Horse Betting på ATG:
- Vi har jobbat med de problem vi hade vid nyår och gjort insatser för att minska risken att de ska dyka upp igen. ATG:s utgångspunkt är att vi ska ha system som kan hantera den last som krävs för att även i fortsättningen kunna ha multijackpots. V75 Winter Burst, V86® Super Days och V75 Spring Race är populära och vi hoppas kunna ge våra kunder en spännande påskhelg.

V75 Spring Race 2022:
  • Skärtorsdagen 14 april: Gävle
  • Långfredagen 15 april: Färjestad
  • Påskafton 16 april: Klosterskogen, Norge
  • Påskdagen 17 april: Romme