• Hem
  • V75-RANKEN: Inför söndagens multijackpot
Skarmbild 2024 03 27 151807
Nyheter

V75-RANKEN: Inför söndagens multijackpot

27 mars 2024

Som alla vet om är det en rejäl jackpot-bössa som det ska spelas om på söndag. Martin Engström har ögnat igenom de sju V75-loppen och utsett topp 3-rankingen i varje lopp!

V75-1

  1. Great Time Trot - Ulf Ohlsson
    Femåringen är av en kapacitet som är bättre än Klass 1. Hade han haft ett något bättre utgångsläge än spår 5 hade han varit oerhört svårslagen.
    Löser det sig från femtespåret blir han inte enkel att tas med. Skoryck!
  2. 6 Joint Chief - Björn Goop
    Jag skulle tro att Björn Goop kör ut med lite förhoppningar på femåringen nu med två lopp i kroppen och från springspår. Nås eventuellt ledningen är Joint Chief riktigt kaxig!
  3. 8 Micke Sting - Claes Sjöström
    Åttondespåret i volt är sällan en hit, men det ska sägas att Micke Sting har en hyggligt startsnabb framför sig från start som kan göra att Claes Sjöström lyckas ta sig ut tidigt. Micke Sting har gjort det väldigt bra i årets två starter och kan göra upp om topp 3!

V75-2

  1. 9 Svarte Petter - Mats E Djuse
    Svarte Petter fick inget enkelt slutvarv senast ute i spåren men kunde ändå över upploppsrakan med mäktiga kliv avgöra. Utan strul längs vägen så blir han sannolikt svår att stå emot och given etta här!
  2. 12 Grude Trygve - Ulf Ohlsson
    Grude Trygve var bra senast även fast det inte räckte till seger. Blev slagen av just Svarte Petter senast de möttes. Jag håller femåringen högt i det här fältet och som utmanaren till Svarte Petter och inställningen på honom är det verkligen inget fel på!
  3. 7 Kruson - Wiktor Kylin-Blom
    Ekipaget kommer ge det ett rejält försök med 20 meters försprång till sina främsta konkurrenter och dessutom går de iväg från springspår. Når Kruson ledningen kan han springa väldigt fort och han har dessutom gått bra över distansen!

V75-3

  1. 11 Ready Tonight - Örjan Kihlström
    Sjuåringen behövde onekligen loppet senast och ska ha gått framåt rejält med det. Det kan lösa sig perfekt från bakspåret då det kan bli fart där framme och Ready Tonight kommer gå en riktigt snabb slutrepa. 
  2. 3 Xanthis Hilton - Mats E Djuse
    Xanthis Hilton har äntligen en uppgift som egentligen ser skräddarsydd ut. Gick snabbt över sista biten förra lördagen och nu med det här utgångsläget kommer Mats E Djuse givetvis ladda vad som går. Rycker skorna runt om och visst kan Xanthis Hilton leda runt om!
  3. 7 Triton - Erik Adielsson
    Det är givetvis högintressant att Mats Gunnarsson lånar ut hästen till Erik Adielsson. Triton är startsnabb men jag tror väl egentligen inte att han är snabbare än Xanthis Hilton.
    Visat fin form en längre tid och kommer åter sluta långt framme!
Xanthis Hilton segerdefilering

Xanthis Hilton.

V75-4

  1. 10 Månlykke A.M. - Magnus A Djuse
    Kallblodsstjärnan ska försöka hitta tillbaka igen och ska nu försöka göra det med ny kusk. Stjärnan Magnus A Djuse kan säkert få bra fart på Månlykke och jag tror ekipaget kommer gå riktigt starkt här som främsta segerbudet.
  2. 4 Tekno Jerven - Jimmy Jonsson
    Med alla spår förutom 4 på startvolten hade jag möjligen haft Tekno Jerven överst. Nu är det ett utgångsläge som kan bädda för galopp. En felfri Tekno Jerven är i toppslag just nu och skulle han fungera är han tveklöst bland loppets topp 3.
  3. Oppgårdsdrängen - Mats E Djuse
    Mycket intressant att sjuåringen eventuellt ska tävla barfota runt om den här gången och dessutom står Oppgårdsdrängen väldigt bra inne på startvolten. Han borde sluta bland de tre främsta.

V75-5

  1. Antognoni - Jorma Kontio
    Fyraåringen är verkligen under rejäl utveckling och frågan är hur långt han kan gå den här säsongen. Vann lekande lätt i årsdebuten och jag skulle tro Timo Nurmos är helnöjd inför det här.
    Känns väldigt svårslagen från ett perfekt utgångsläge och över en distans han hanterar.
  2. 8 Global Easy Rider - Daniel Wäjersten
    Spår 8 är normalt riktigt svårt men i och med att distansen är 2 640 meter så bör Daniel Wäjersten kunna hitta en möjlighet för att kunna hamna bra på det med fyraåringen. 
    Hästen har radat upp segrarna på slutet och noterar att han siktas tävla barfota runt om för första gången! Given segrkandidat som står perfekt inne i loppet!
  3. 9 Gliding Eagle - Magnus A Djuse
    Jag tycker man ska se upp för Gliding Eagle vid gardering och även fast han för dagen inte är i toppform så har han ett utgångsläge som bör ge honom en vilsam och perfekt resa hela vägen. 
    Var inte helt till sin fördel senast men förväntar mig en bättre insats här och Bold Eagle-sonen kommer gå väldigt bra över den här distansen!
Tekno Jerven ma l

Tekno Jerven.

V75-6

  1. 5 Ohh Tooma - Örjan Kihlström
    Frågan kring den här sexåringen är ju; Hur bra är hon egentligen!?
    Stoet avslutade fjolåret med tre väldigt överlägsna segrar och gör nu årsdebut och även första starten sedan slutet av september.
    De från start bör inte skrämma mycket slag på henne och det kan bli att hon är svår att nå för tilläggshästarna!
  2. 14 Ultra Violet - André Eklundh
    Jag skulle tro att André Eklundh var belåten med årsdebuten senast och den här gången känns Ultra Violet betydligt mer aktuell. Hon är den främsta utmanaren till Ohh Tooma och i det här sällskapet tycker jag hon bör sluta långt framme!
  3. 11 Exactement - Tomas Pettersson
    Vid gardering tycker jag man tidigt ska se upp för Exactement! Tomas Pettersson har fått bra fart på henne den här säsongen och det kittlar lite att stoet ska tävla barfota runt om för första gången. Det är en tuff uppgift så klart, men hon står bra inne i loppet och för mig ett givet platsbud!

V75-7

  1. 5 Icon Mearas - Jörgen Westholm
    När Svante Båth lade ner rörelsen fick Jörgen Westholm in Icon Mearas i stallet vilket är en kommande Guldhäst - ja, jag tror faktiskt det.
    Sexåringen vann sin årsdebut senast och nu maxas han i utrustningen. Bör ta hand om ledningen och därifrån är han hästen att slå!
  2. 2 Krakas - Mats E Djuse
    Hon känns evigt som en underskattad i sammanhangen, men jag tycker Krakas verkligen är att räkna med härifrån. Jag tror hon verkligen behövde loppet senast och skulle Mats E Djuse lyckas nå ryggen på Icon Mearas är Krakas farlig vid lucka.
  3. 12 In Love Mearas - Örjan Kihlström
    Egentligen lite korkat att ranka någon från det här utgångsläget så högt upp, men nu har In Love Mearas åtminstone fått spår 11 efter att Will I Am strukits.
    Tongångarna från stall Redén låter ruggigt bra och jag tror In Love Mearas är ordentligt i ordning inför sin årsdebut. Kan mycket väl slå av alla.
Följ Travstugan på Youtube