• Hem
  • Travstugan-dragen inför V75!
Draget i laget
Nyheter

Travstugan-dragen inför V75!

5 april 2024

Åby ger oss lördagens V75 med jackpot och visst har vi kollat in dragen dit!

FELIX BERGGREN - 2 That's It (V75-1)

Jackpotsmällen hittar jag redan i V75-1. 2 Thats It har fin form och älskar startmetoden voltstart! Skor och vanlig vagn är anmält men det har fungerat fint innan! 

Den långa distansen är bara ett plus och från spår 2 sitter ekipaget bra på det direkt! 6% är taget!

Spela med Felix här!

WILLIAM HERBINGER - 2 Shejk/3 Cubalibre Jet (V75-4)

I den fjärde avdelningen tycker jag vi har en för stor favorit i 1 Wishful Order och tycker det finns minst två motbud som kommer bjuda upp till dans här. 2 Shejk och 3 Cubalibre Jet är två måste hästar i denna avdelning och sistnämnda kommer i fin form och blir bara bättre och bättre. 5 respektive 3% rensar fint denna jackpot omgång!

Spela med William här!

JIMMIE NORDBERG - 7 Soundtrack (V75-4)

7 Soundtrack tycker jag visat bra klass och därför lite förvånad över att den bara är streckad på 3%. Hästen har vunnit sin enda start från spår 7 på distansen och vunnit tre av åtta från framspår och har aldrig galopperat på distansen. 

Man är obesegrad från spets och skulle man bli nedstruken ett eller tåv spår måste det vara toppchans. Från spår sju kanske det inte blir spets från trots det ett intressant streck

Spela med Jimmie här!

JIMMY WESTBERG - 7 Soundtrack (V75-4)

I Åbys otroligt roliga och svåra Jackpotomgång, så återfinns bästa draget i V75-4...Här köper jag inte alls 1 Wishful Order som gigantisk favorit, utan jag håller 7 Soundtrack som en bättre häst t o m. Gjort några starter hos Malmqvist nu och stångades mot bla. Staro Mack Crowe och Bedazzled Sox under fjolåret...Så till 3-4% är det ett superfynd

Spela med Westberg här!

JOEL ALENMALM - 8 No Talking You (V75-4)

Ta No Talking You som drag har jag varnat för förr! Fyraåringen har gått bra på V 75. Uselt spår men går hela vägen in i mål och står bra inne i sin klass.

Spela med Joel här!

JONAS HARRYSSON - 3 Boli You S.M. (V75-5)

3 Boli You S.M i femte avdelningen blir mitt drag. Blev trött senast men kommer vara bättre med det loppet i kroppen. Alla vet hur offensiva stall Kolgjini kan vara och jag blir inte förvånad om Dante kör till ledningen. 11% just nu och given på min kupong.

DAVID DABESKOVIC - 8 Crown Wise As (V75-5)

8 Crown Wise As hade ett uselt läge senast då det var finaler men avslutningen var av bästa märke. Nu fick man återigen ett dåligt spår men han är rätt så snabb ut och med lite flyt kanske Jepson hittar en vettig position. Blir det sen överpace på loppet som det ser ut att kunna bli så lär han avsluta sylvasst igen. Formen är det absolut inget fel på

Spela med David här!

MICHELLE KETTUNEN - 7 Mr Mah Can (V75-6)

Mitt drag denna omgång hittar jag i självaste Gulddivisionen och 7 Mr Mah Can!
Denna sjuårige valacken efter Maharajah trivs väldigt bra ihop med Stefan Persson och kusken i fråga har även haft bra start på året med 47 segrar. Jag håller ekipaget som skrällen i omgången!

Spela med Michelle här!

CHRISTIAN SANDHOLM - 4 Honey Dun Girl (V75-7)

4 Honey Dun Girl har testats mot hingstar och valacker och bör gynnas av att det bara är ston här. Har gjort det bra utan att få sätta nosen först på slutet men segern kommer när som helst. Hon har både styrka och speed som kan nyttjas under loppen.

Barfota runt om för första gången nu, och dessutom Malte upp i sulkyn. Malte som knappt gör ett fel bakom tömmarna för dagen håller jag som bästa kusken i fältet. Ett plus för Honey Dun Girl med andra ord!

Spela med Christian här!

Följ Travstugan på Youtube