• Hem
  • TIDIGA V75-KOLLEN: Goop-dominans på Jägersro?
Moni Viking
Nyheter

TIDIGA V75-KOLLEN: Goop-dominans på Jägersro?

26 oktober 2020

V75 inbjuder till en rejäl jackpott när det är dags för Müllers Memorial på Jägersro. Björn Goop reser till Malmöbanan med bland andra Brenda Grif, Zap di Girifalco och framförallt Moni Viking. Här är tidig V75-koll inför lördagen.

V75-1

4 Royce Rolls med lopp i kroppen blir mycket intressant i inledningen. Femåringen trivs även över korta distansen vilket han inte minst visade vid sin senaste seger där han vann på hög 10-tid över distansen.

5 Hummer Scott besöker åter Sverige vilket han även gjorde tidigare i somras. 
7 Gaya de Pervenche
siktas att tävla med jänkarvagn för första gången i karriären, men läget ställer givetvis till det något.

V75-2

Björn Goop kan dra till med dubbelseger direkt och här startar han med treåriga stoet 2 Brenda Grif som kommer med två plättlätta segrar i ryggen. Här kommer Goop sikta in sig på att tidigt tuffa sig framåt och göra sig svårnådd för tilläggshästarna.

Stall Peter Untersteiner har fyra motbud med sig från tillägget i form av 9 Don't Be Shy, 10 Darah Bibo, 11 Velegance och 13 Ofelia O.E. och det är väl främst det röda Halmstad-stallet som ska försöka utmana Goop.

V75-3

  • Silverdivisionen ser inte helt enkel ut och kan kräva en del streck då dagsformen är frågetecken på loppets bästa häst.

Erik Adielsson går verkligen jättebra med 2 Dragster. Näst senast skrällvann ekipaget på Solvalla och senast svarade Dragster upp med att gå bra bakom omöjlige Seismic Wave. Formen är det inget fel på här!

Annan hemmahäst i loppet är 3 Franklin Face som härifrån borde kunna ladda framåt och är initiala ledaren av loppet - då distansen är 2 140m tror jag dock Kevin Oscarsson släpper från sig ledningen.
5 Zap di Girifalco
är förmodligen loppets bästa häst, men intrycket senast var sisådär. Hur är dagsformen?

Conrad Luguaer kommer självfallet försöka sätta avtryck med 6 Night Brodde

V75-4

7 Go Peppergirl är verkligen ett sto jag gillat att kolla in under hennes inledning av säsongen. Läget går det inte heller att klaga på i volten och jag tror hon kommer svara för ett topplopp!

1 Red Mile Brodde är annan med bra läge som den här gången planeras att tävla barfota runt om för första gången!
5 M.T.Oscar
hade kunnat vara den lätta lösningen i loppet, men fyraåringen är väldigt osäker av sig och galopprisken är stor!

V75-5

Det är självklart att lyfta fram 6 Farlander Am först och främst, som haft en fantastisk säsong och intrycket under hösten har varit närmast ruggigt.
Femåringen har lyckats väldigt väl med tränare Johan Svensson - den här gången sitter Stefan Persson upp för första gången!

1 Buzzer Beater gör intressant regidebut för Johan Untersteiner och dagsformen kunde knappast varit bättre på valacken än vad den är nu!
5 Ingo
återkom efter vila senast och gjorde det från svårt läge uppe i Örebro. Han fick ett bra lopp i kroppen och blir att räkna med här.

V75-6

  • Riktigt roligt långlopp som garanterat blir händelserikt!

15 Indra's Secret är i lysande författning för dagen och det var knappt att hon inte kunde ta sin tredje raka seger senast. Verkar stormtrivas med liknande uppgifter som denna!

Thomas Uhrberg lyfter jag ofta fram vid långlopp när det ser ut att bli ledning - det är just vad det kommer bli här med 1 Jumeirah Boko. Uhrberg är en mästare på att bedöma tempo och till den här starten testas även Jumeirah Boko med barfota runt om för första gången!

V75-7

  • Müllers Memorial 2020 kan bli något alldeles extra!

5 Moni Viking har fått ta igen sig lite och inte synts på två månader. I den författningen han varit i under säsongen är det självklart att lyfta fram honom här. Hade man vetat att dagsformen var på topp hade övriga förmodligen fått tävla om andraplatsen.

7 Very Kronos har varit riktigt övertygande på slutet och är den som främst duellerar mot Moni Viking.

6 Cyber Lane har gått bra flera gånger om nu och blir att se upp med vid ytterligare streck. 12 Wild Love har varit fantastisk den här säsongen och är landets bästa sto för dagen. Härifrån blir det dock riktigt tufft...

Följ Travstugan på Youtube