• Hem
  • TIDIGA V75-TIPSET: Härlig Silverdrabbning!
Emoji
Nyheter

TIDIGA V75-TIPSET: Härlig Silverdrabbning!

6 december 2021

Åby står som V75-värd för lördagens tävlingar och med all respekt åt Legolas Minne (Gulddivisionen) så ser jag verkligen fram emot Silverdivisionens härliga drabbning med bland annat Emoji i startlistan! Här är tidig koll på V75-omgången:

V75-1

6 Processo är åter högintressant för vinnarspelet. Springspår i volten och på hemmabanan Åby med absolut toppform. Han känns onekligen svårslagen för dagen men gör nu första starten i Brons. Med läget här ska Processco ändå räknas tidigt.
1 Kurri Jari Boko
är en tuffing som vann plättlätt senast. Spår 1 i volten med Björn Goop är perfekt och det är dessa två som höjer sig något i Bronsloppet.

4 Natorp Bo ska först reda ut läget men såg riktigt bra ut i regidebuten för Per Nordström senast. 

          V75-2

          6 Estrella Diamante spikade jag på V86 förra onsdagen och där treåringen gjorde vad han kunde. Insatsen var klart bra tycker jag och detta är ett ytterst jämnts Klass 2-försök där jag tror denne diamanten kan vara lösningen.

          4 Bistro Oak siktar på att leda hela vägen men har 3 Linares invändigt om sig som kommer bjuda på match. 9 Ikaros Sisu håller hög klass för denna klassen och Thomas Uhrberg kör ut med känsla att han har loppets bästa häst, vill jag tro. Tidig på lappen bakom Estrella Diamante. 8 Luringen La Ma behöver lite flax från läget men har formen precis där den ska vara.

              V75-3

              • Silverdivisionen ska bli riktigt härlig att kolla in - ett sånt lopp!

              7 Emoji försökte ge Admiral As en match senast och föll med flaggan i topp, även fast Flemming Jensens styrning inte var särskilt snygg över upploppet. Emoji är verkligen inne i en rejäl utveckling och en kommande Gulddivisionare. Här ska han vara hästen att slå!

              1 Kali Smart tröttnade över upploppet i Stoeliten senast och möjligen behövdes loppet i kroppen. Spår 1 härifrån är perfekt och jag ser fram emot en grym insats från fyraåringen. 2 Dats So Cool är möjligen ett långskott men han har förmodligen inte varit i bättre form än nu. Gick bra som trea bakom Admiral As och Emoji senast och vid ytterligare gardering ska han vara tidig!

                  V75-4

                  • Ett riktigt roligt stolopp som jag tycker kan kräva sina streck, trots allt.

                  5 Global Virgin, 9 Minnucci Zon och 12 Myse d'Erpion står ut lite i fältet men jag vill säga se upp för 14 Super Sarah med Erik Adielsson i sulkyn den här gången och så även 13 La Plus Belle med tre lopp i kroppen nu efter långt uppehåll. La Plus Belle, som tränas av Christoffer Eriksson, har även med 10 Rarity A.F. som stod för en stark insats i fredags på Kalmartravet och på väg upp i form igen.
                  15 Nova Mahiron
                  håller Thomas Uhrberg högt men läget här är ju verkligen svårt för att uttrycka sig försiktigt.

                  Luciferlane

                  Lucifer Lane startar i Legolas Minne

                  V75-5

                    6 Global Lover är ruggig för dagen och kommer inte bli lätt att tas med här. Solklar förstahäst i Klass 1. 4 Borups Umami har läget till sin fördel mot främste konkurrenten och är i minst lika goda form som Global Lover. Borups Umami körs av Peter Untersteiner och istället sitter Johan Untersteiner upp bakom 9 Behind Bars som även han har två raka segrar.

                    Det är främst de tre som gör upp om det i femte avdelningen, även fast det bakom ser väldigt jämnt ut. 10 Twigs Honor bortlottad?

                              V75-6

                              • Gulddivisionen körs till minnet av Legolas. Noterbart är att 5 av 12 startande har gjort över 100 starter - snacka om veteranarlopp! 

                              1 Lucifer Lane är verkligen i fin form för dagen och Johan A Nilsson kan mycket väl styra det här länge. Från spår 1 är ekipaget garanterat chansen och sjuåringen kommer sluta långt framme. 2 Dragster har ett intressant läge och gick bra som trea senast. Han är absolut bra nog att kunna slå till i det här sällskapet.

                              3 Gareth Boko är en ständig följeslagare i Gulddivisionen som den här gången möter klart överkomligare konkurrenter än tidigare i år. Borde segerstrida den här gången. 7 Martin de Bos gör efterlängtad comeback i Sverige och fått ett kvalopp i kroppen. Vi vet hur bra han kan vara men snacka om svår att räkna på när han inte startat sedan 27 juni...
                              11 Ble du Gers med Björn Goop är den från bakspåret att se upp med.

                              V75-7

                              1 Miss Silver har både toppform med två raka segrar och ett perfekt läge men däremot är hon klart missgynnad av att tävla med skor. Stoet har till största delen bara tävlat när det gått springa barfota. 6 av 46 startar har gjorts med skor.

                              4 Call Me Brodda har visserligen bara vunnit 2 av 16 starter i år men har tampats i Stoeliten-fält och gjort det klart godkänt. Hon ska vara att räkna med den här gången. 8 Eenymeenyminymoedk har inget vidare läge att jobba med men är en av de bättre i fältet. Det kommer bli fart på det här med 3 Betting Pacer och 5 Tonique på framspåret vilket kan tala för Eenymeenyminymoe till slut.

                              Följ Travstugan på Youtube