Tidig V75-koll: Derbyvinnare gör upp i Guld? » 14 sep. | Nyhet -…
 • Hem
 • Tidig V75-koll: Derbyvinnare gör upp i Guld?
Whos whoorjan
Nyheter

Tidig V75-koll: Derbyvinnare gör upp i Guld?

14 september 2020

Nästa lördag vänder vi mot Färjestad för Unionstravet. Kallblodsfältet bjuder på norska storstjärnor och i Gulddivisionen tampas Derbyvinnarna Cyber Lane och Who's Who. Här är tidig koll inför lördagens jackpot-omgång!

V75-1

 • Unionsstayern inleder V75-dagen. Segerbuden kommer från startvolten där båda har fått lopp i kroppen!

Hemmastjärnan Björn Goop har fin chans med 1 Gazza B.R. från perfekt utgångsläge att kunna bestämma stayerloppet hela vägen. Främsta uppgiften blir att hålla koll på främsta motbudet om ledningspositionen. Sexåringen såg ut att behöva loppet i kroppen senast.

Örjan Kihlström är främst emot med Redén-tränade 3 Amiral som efter fem månaders uppehåll var tillbaka och vann direkt. Fyraåringen gör sin blott elfte start men verkar vara av hög kapacitet och är säkerligen än mer i ordning med lopp i kroppen.

V75-2

Det kommer gå undan i Klass 1-loppet med 1 Abrakadabra som vunnit fyra av sju starter i år och värst emot är 2 Mistelns Napoleon precis bredvid.
Den av dessa som vinner spetsstriden känns väldigt segeraktuell.

4 Easy Cash testas åter över kort distans vilket han gick strålande över tidigare i år. Han känns given på kupongen den här gången!
8 Victory's Club
hade normalt räknats om inte spåret ställt till det...

  V75-3

  • Hur ska någon kunna stoppa storstjärnan?!

  4 Odd Herakles mäktar med tio raka segrar i år och står sig ännu obesegrad säsongen 2020. Jag tror det ska väldigt mycekt till för att stoppa tioåringen som känns som en ganska stark spik.

  Det ska så klart bli kul att se 3 Åsrud Vilja som utvecklats rejält i år och är bland de bästa kallblodstona som finns just nu.
  Men att kunna ta ner Odd Herakles känns onekligen som en lite väl tuff uppgift.

   V75-4

   • Många med uppradade segrar gör upp

   Björn Goop spänner fast sig bakom stallets 7 Equal To None som från springspåret siktar sig framåt direkt. 
   Fyraåringen stoltserade med tre raka segrar innan han inte riktigt fick till det på Solänget senast. En start bara att glömma. Här ska han åter kunna göra upp - det som talar emot honom är att han står lite hårt inne i loppet och är ännu orutinerad med fem starter i karriären.

   Oskar J Andersson är säkert nöjd efter spårlotten med 1 Valle E.W. som är i sitt livs form för dagen. 5 Ornello gjorde det riktigt bra på Axevalla senast där han tog årets första seger i sjunde starten.
   8 Golden Boy Sisu
   ska först lösa en vettig position från det här utgångsläget. Valacken körs som vanligt av Erik Adielsson och ekipaget har två raka segrar ihop.

   12 Jaxon V.S. har varit riktigt rejäl på slutet och insatsen på Solvalla senast var närmast ruggig. Nu är han åter anmäld barfota runt om!

    V75-5

    Örjan Kihlström får som vanligt köra derbyvinnaren 5 Who's Who som den här gången körs med skor bak. Jag tror vi kan vänta oss en toppinsats den här gången - det borde vara dags för det över korta distansen!

    1 Gigant Invalley har förmodligen aldrig varit bättre men det är djupt vatten som gäller här. 2 Global Welcome gillar jag och man ska inte underskatta den här femåringen som gått bra över kort distans förr.
    Johan Untersteiner har även han en derbyvinnare med i form av 8 Cyber Lane men läget gör att det måste chansas iväg direkt. 9 Heavy Sound gör det han brukar göra bra - flyga lågt över upploppet.

     V75-6

     • Inledande tempot bjuder in övriga? 

     Guldtanden besöker Färjestad och han gör det med sin vindsnabbe 4 Chapuy. Senast höll ekipaget för tunga favoritskapet och Åke Lindblom testar givetvis framåt direkt. 
     Däremot kan det bli mycket svårt för ledningen med 1 Urban Kronos från smaskigt utgångsläge. 

     Det ser ut att bli rejäl fart första 3-500 meterna vilket kan öppna upp loppet.
     5 Giant Shadow letar efter formen och får nu göra det på hemmabanan. Jag räknar sällan ut honom i Silvergänget. 

     V75-7

     Trots ett blytungt utgångsläge visade 2 Farlander Am upp sig i ett toppenintryck senast. Femåringen är i sitt livs form för dagen. Nu har Johan Svensson fått spårlotten till sin fördel.
     I nuvarande författning känns Farlander Am mycket svårslagen!

     3 Allaway G.T. varnar jag tidigt för som gick bra på Bjerke senast och jag är tämligen övertygad om att Erlend Rennesvik är segersugen.
     7 Neelix
     körs åter barfota bak den här gången. Sexåringen återkommer här efter varit ifrån sedan slutet av maj. 

     Dela inlägg

     Kommentera