• Hem
  • Svenska Spel satsar på franskt trav
Belinajosselynshtz 1artikelbild 1280
Nyheter

Svenska Spel satsar på franskt trav

15 september 2020

Det svenska spelbolaget Svenska Spel lanserar i september sin nya travsatsning där svenska spelare ska kunna spela in i en av världens största spelpooler (Quinté).

Svenska Spel har alltså slutit ett samarbetsavtal med det franska spelbolaget PMU och svenskarna kommer alltså kunna spela Quinté varje dag. Spelet kommer marknadsföras som High Five i Sverige och man hoppas på ökat svenskt intresse för den franska travsporten. 

- Vi är jätteglada att äntligen kunna presentera samarbetet med PMU som gör det möjligt för oss att kunna erbjuda Europas största dagliga hästspel till våra kunder. Det känns otroligt roligt och spännande. Inom ramen för samarbetet kan vi erbjuda snabba och roliga spel varje dag, det är helt enkelt högklassig hästsport med Europas högsta prispotter, säger Helena Hallman, produktansvarig racing, Svenska Spel Sport & Casino i ett pressmeddelande. 

Även PMU hoppas på ett ökat intresse för fransk travsport. 

– Samarbetet kommer att hjälpa oss att erbjuda fransk hästkapplöpning till nya kunder och bidra till att stärka bilden av europeisk hästkapplöpning i Sverige, säger Aymeric Verlet, International Director, PMU.

Klicka här för att läsa mer om Svenska Spel. 

Följ Travstugan på Youtube