• Hem
  • SEGERINTERVJUN: Dubbelsuccé för Christian!
LORVIN
Nyheter

SEGERINTERVJUN: Dubbelsuccé för Christian!

16 oktober 2024

För två veckor sedan var det Andreas Stenberg. Förra lördagen var det dags för Christian Sandholm att göra V75-succé. Det blev dubbla sjuor vid V75-jackpoten på Solvalla!

Christian Sandholm var verkligen i ropet efter förra lördagen på Solvalla. Två av hans andelar gjorde succé med sju rätt!

  • CHRISTIANS BELUGA (560 kr/andelen) - 12 259 kr/andelen tillbaka
  • CHRISTIANS FISKELYCKA (105 kr/andelen) - 2 450 kr/andelen tillbaka

Du har senaste månaden gjort succé på V4 - men visst känns det alltid extra speciellt när man sätter sjuorna på V75!?

– Självklart! V4 är för mig ett extraspel där man kan dryga ut spelkassan lite eller sätta guldkant på vardagen men det är på de stora streckspelen den riktiga potentialen ligger. V75 är alltid V75 och den goa känslan med att sätta sju rätt är svårslagen!

    Spikarna förra helgen var Diva Ek trots bakspår i 15-hästarslopp och Vivillion i Oaks. Kan du berätta lite om systemen och framförallt de kaxiga spikarna?!

    – Jag hade en känsla för att någon av Gocciadoros hästar skulle ta hem det och den stärktes av de fina insatserna hans hästar gjorde på V4. Det blev Diva Ek pga den speed hon besitter. Vivillion var jag lite osäker på om hon skulle hålla spets men visste att hon skulle bli svårslagen om hon lyckades. Därmed lite av en chansning att Wäjersten skulle lyckas skicka iväg henne tillräckligt snabbt för att ta täten.

    – Generellt så letar jag spikar med spelvärde och spikar därför oftast inte de där 60-70-80% hästarna.

    "Uppskattningen gör mig extremt glad"

    Många var med och vann tillsammans med dig, kan du berätta hur det känns när man kan glädja så många?

    – Det är egentligen det de hela handlar om för mig, att kunna glädja. Analysen skriver jag för att förhoppningsvis ge någon info som leder till en storvinst. Andelsspelen spelar jag för att kunna dela glädjen vid vinst med många andra (även om det såklart inte får bli så många att det blir på bekostnad av potentialen).
    – Uppskattningen och alla tack man får efteråt gör mig extremt glad!

    V75 vänder nu till Örebro i helgen och du är säkert taggad med självförtroende. Hur ser du på lördagens V75?

    – Självförtroende har man alltid fram till ungefär 16:15. Då börjar man vackla på alla analyser och streck...
    Skämt åsido, Örebro på lördag tycker jag ser riktigt spännande ut. Vi letar spetsvinnare och skrällar från främre träffen, och min analys av omgången har precis börjat!

    Slutligen; Vad vill du hälsa till alla som vinner med dig?

    – Tack för ert förtroende och jättestort tack för visad uppskattning!
    Egentligen borde jag väl mer rikta mig till de som inte vunnit med mig på ett tag och som kanske fortsatt gnuggar vidare på en andel som haft det tufft. Utan er, inget spel. 

    – Jättetack för visat förtroende och för er uthållighet. Snart smäller vi förhoppningsvis dig något riktigt riktigt stort igen!

    Vill du spela med Christian till lördagens V75? 
    Här är alla hans andelar!
    Följ Travstugan på Youtube